Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to smutne ze wiele kobiet 25 letnich uwaza faceta 35 letniego za starca

Polecane posty

Gość gość
tak samo jak ty nie chcesz dzieciatych kobiet po przejsciach tak samo 20latki nie chca faceta rozwodnika, z dziecmi albo jakiegos zdziwaczalego kawalera

Gość gość
Autorze chyba zle sie rozgladasz sa takie dla ktorych 18 lat nie robi roznicy. Tylko co z tego jak (nie obrazajac nikogo) sa puste i leca na kase...

Gość gość
Tu blondi 22 to była ironia. Po co mi taki dziadek? Zarabiam sama na siebie. Podejrzewał niemniej że jakbym namiar zostawiła na siebie to autor by mi żyć nie dał. Autorze weź się ogarnij... To jednak przysłowie głowa siwieje dupa szaleje nie kłamie:D

Gość gość
hej blondi, mylisz sie 35 letniemu facetowi niekoniecznie chodzi o seks jak jest singlem, to chce zalozyc rodzine i woli mlodsza kobiete, 25 latka jest bardziej spontaniczna, swieza, uczuciowa od 35cio latki i z nia lepiej zalozyc rodzine, bo 35 latka nie powinna juz w sumie rodzic, a co dopiero po 2 latach malzenstwa i wspolnych podrozach itp, jak bedzie miala 37 lat pozatym zawsze bylio tak, iz facet byl starszy w zwiazku, zapytaj swojej babci

Gość gość
wiem , ze to ironia, po prostu pomyślałam, że na mnie to już w ogóle go nie stać :)

Gość gość
ale 10 lat to za dużo, kobieta z wiekiem ma większe libido, a taki dziadek nie da jej rady

Gość gość
25 latka jest bardziej spontaniczna, swieza, uczuciowa od 35cio latki i z nia lepiej zalozyc rodzine x Tak, ale ty już świeżością nie grzeszysz, więc nie dla ciebie.

Gość gość
25 latka jest bardziej spontaniczna, swieza, uczuciowa od 35cio latki i z nia lepiej zalozyc rodzine x ale chłopakowi max 28, a nie gościowi z andropauzą

Gość gość
Owszem, jestem spontaniczna i świeża, ale panom 37-letnim zaczynam pierwsza mówić dzień dobry. Do głowy by mi nie przyszło z takim się wiązać. Po co? Mam młodych mężczyzn do wyboru.

Gość gość
Strasznie męcząca ta prowokacja.

Gość gość
pozatym zawsze bylio tak, iz facet byl starszy w zwiazku, zapytaj swojej babci x Tak, 2-3 lata. Będziesz się żenił ze swoją babcią?

Gość gość
inaccessible89 zgadzam sie z ta wypowiedzia w 100% ja mam 22 lata a mysle nieraz jak stara baba, zadna ze mnie spotaniczna swieza nimfa polna entuzjastyczna itp raczej stetryczala wredna baba

Gość gość
Przypominam że za czasów babc kobieta głosu za bardzo nie miała. I były to w większości małżeństwa kojarzone przez rodziców. Sorry mój wykładowca z literatury ma z 38 i może jest inteligentny ale co z tego jak siwieje i widać wiek po nim. A też spotkalam go kilka razy na siłowni. Primo myślisz autorze że zabralabym cię przedstawić rodzicom? Chyba by mnie wydziedziczyli.

Gość gość
rodzice nie powinni wtracac sie w wybory swoich doroslych dzieci

Gość gość
Przestańcie pier*****ić wcale nie jest to nic nadzwyczajnego gdy facet jest starszy od dziewczyny 10 czy więcej lat. Mam koleżankę która ma męża 13lat starszego a facet niczemu sobie dba o siebie, przystojny, wysportowany ..i są szczęśliwi!

Gość gość
Ją mam 22 i coś mi się wydaje że dojrzalszastokroc emocjonalnie od autora. Rodzice dali mi życie. Ich opinia jest dla mnie ważna. Ciekawe jakby autor zareagował jakby córeczką 22 przyprowadziła gościa pod 40. Błogosławieństwo gwarantowane:D

Gość gość
Gdy UE sie zislamizuje to i tak będziecie sobie mogły pogadać ..haha a pan ojciec przyprowadzi wam 50 latka każe sie hajtać bo jak nie to rózgi ! Tak jest choćby w rodzinach kolorowych w UK .

Gość gość
Kogos tu chyba zdrowo p****alo. W realu 35 latek ma najwieksże branie zarowno u 20 latek jak i starszych od ńiego. Jezeli autorze nie masz brania to albo jestes brzydki albo spasiony ( z wiekiem ludzie tyja) i nie mialbys go rowniez jakbys tak wygladal nawet jakbys mial 20 lat

Gość gość
Ktoś tu fantazjuje.

Gość gość
Kolego, ja mam 33. Konczylem teraz studia po powrocie do kraju po 9 letniej przerwie, chodzilem do grupy z dziewczynami 10 lat mlodszymi, bylem w podgrupie z 5 laskami sam, kazda na mnie leciala. W zyciu nie mialem takiego powodzenia jak obecnie.

Gość gość
Taaaaaa

Gość gość
W innym temacie autor podawał, że ma 37 lat. Jutro założy znów temat i odejmie sobie kolejne lata :)

Gość gość
20-kilkuletnie dziewczyny dzis wymiewaja 10 lat starszego faceta blednie tgweirdzac ze jest juz starcem :d za 10 lat to samo o nich beda mowioli 20-kilkuletni faceci i one sie ebda dziwily dlaczego a za 50 lat bedzie taka jechala trmwajem a gownazeria bedzie ja obrazac i nie dawac usiasc i smiac sie z jej starosci , ciekawe czy wtedy porzypomni sie jej jaak keidys obrazala facetow 10 lat starszych smiejac sie z ich wieku

Gość gość
Ojojojojoj

Gość gość
Blondi22:odczep się ją go nie wysmiewam tylko delikatnie staram się objaśnić by znał swoje miejsce w szeregu. Zresztą nie uogolniajmy. Ją nie lubię ani starszych ani młodszych idealną różnica to dla mnie 3-4 lata między partnerami.i ja w odróżnieniu od autora za lat 10 nie będę płakać na forum że nie podrywaja mnie młodsi. Powód? Będę miała w ksztaltnej dupci głęboko wówczas czy budze zainteresowania malolatow. A dla autora widać to bolączką życia: P

Gość gość
Pustak.

Gość gość
tutaj moja droga chodzi o to kto sobie ulozyl zycie, nie kazdy mial to szczescie ze w wieku powiedzmy 28 lat sie szczesliwie ozenil, niektorzy mezczyzni zajmowali sie praca na ten przyklad i taki ktos po prostu chcial najpierw cos osiagnac zeby zapewnic swojej przyszlej rodzinie dobre warunki, zeby niczego nie brakowalo, i teraz taki ktos ma 35 lat i chcialby sie zwiazac z kobieta wreszcie i co? nagle uznawany jest za starca? to po prostu boli

Gość gość
Ale niech się wiąże, tylko z taka wiekowo zblizoną. Przecież to taka sama sytuacja, one też robiły kariery i nie myślały o założeniu rodziny

Gość gość
ale po co obie strony maja robic kariere? facet robil kariere, by zapewnic dobrobyt zonie i dzieciom i teraz majac 35 lat chcialby sie szczesliwie zakochac w slodkiej 25 latce, i nie mysli tylko o seksie, ale o tym, by isc razem przez zycie :(