Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to smutne ze wiele kobiet 25 letnich uwaza faceta 35 letniego za starca

Polecane posty

Gość gość
widze ze wiekszosc kobiet na tym forum obraza mezczyzne ktory w wieku 35 lat pragnie prawdziwej milosci z niespaczona zyciem 25 latka w zamian za to proponuja mu zwiazek z dzieciata 35 latka, ktora ma juz najlepsze chwile za soba 35 letni kawaler i 35 letnia dzieciata rozwodka to naprawde zwiazek daleko odbiegajacy od mlodzienczych wyobrazen o idealnej milosci :/

Gość gość
ostatni raz podbijam ten temat

Gość gość
DOSC LADNA 25 LATKA Z UBOGIEJ RODZINY MOZE SMIALO ZAINTERESOWAC SIE POSTAWNYM MEZCZYZNA 35 LETNIM O UGRUNTOWANEJ POZYCJI ZAWODOWEJ

Gość gość
Ale nie taka z bogatej:D uroda ma tu male znaczenie, liczy sie wiek dziewczyny i jej waga:D

Gość gość
"Mlodzienczych wyobrazen o mlodzienczej milosci" No właśnie, mlodzi nie jestescie:D trzeba bylo się brac za mlodziencze milosci za mlodu, w wieku 20 lat.

Gość gość
a ja mam 36 lat,kawaler i uganiam sie za dziewczynami od 18 do 23 lat :-) ,szukam takiej na dziewczyne a z czasem na zone,jestem przystojny z kasa to roznie jest,widze jak te mlodki na mnie spogladaja,a kobieta od 28 w gore to juz nie dla mnie bo widac po niej ze juz nie jest mloda

Gość gość
03:51 no ale czasu sie nie cofnie, nie kazdy przezyl szczesliwa milosc w okresie studenckim i takie blahe rzeczy jak radosc ze wspolnego wyjazdu nad morze z dziewczyna

Gość gość
Nie każda 30 latka ma dzieci.

Gość gość
widze ze wiekszosc kobiet na tym forum obraza mezczyzne ktory w wieku 35 lat pragnie prawdziwej milosci z niespaczona zyciem 25 latka w zamian za to proponuja mu zwiazek z dzieciata 35 latka, ktora ma juz najlepsze chwile za soba 35 letni kawaler i 35 letnia dzieciata rozwodka to naprawde zwiazek daleko odbiegajacy od mlodzienczych wyobrazen o idealnej milosci :/ x Młodzieńcze wyobrażenia trzeba realizować w młodości, za półmetkiem życia jest czas na co innego. Niespaczona zyciem 25 latka nie pragnie żadnej "miłości" ze spaczonym zyciem 37 latkiem, miłości chce z rówieśnikiem lub chłopakiem max 3-5 lat starszym i wśród nich jej szuka. 35 letni kawaler to towar po trzykrotnej przecenie.

Gość gość
Przy oślim uporze na 25latkę zostaje sponsoring.

Gość gość
a ja mam 36 lat,kawaler i uganiam sie za dziewczynami od 18 do 23 lat usmiech.gif ,szukam takiej na dziewczyne x 36 lat i "na dziewczynę" :D Dziewczyny to 10 lat temu :P

Gość gość
Niejedna 28 wyglada lepiej od nastolatek.

Gość gość
Może nie za starca. Pogadać itp można, ale do związku to maks 30 lat

Gość gość
11:17 nie kazdy spedzil mlodosc tak jak by chcial niektorych hamowaly niesmialosc, otylosc, tradzik, depresja

Gość gość
hehehe a jakos w klubie gogo slodziutkie sliszne seksowne mega zadbane 22 latki lasza sie do mezczyzn po 30stce i z checia ida z nimi na prywatny taniec :D

Gość gość
moze dlatego ze to ich praca? :P i pewnie tez dlatego ze taki z pewnoscia ma pieniadze niz ten co ma 20 lat? :P takie striptizerki ida do faceta który moze mieć kase bo o to w tym chodzi, ma kase = zaplaci wiecej = wezmie nastepny taniec i znow zaplaci i ona szczesliwa bo wydal na nia pare stowek i on szczesliwy ze mial na chwile 22 latke

Gość gość
ida bo ma kase :D a dlaczego kobiety sa ze staruszkami bo maja pieniadze, dlatego leca do 30-latkow, nie dlatego ze im sie podobaja a dlatego ze maja kase i zaplaci za taniec stowkami, a taki 20-latek nic im nie zaplaci bo nie ma z czego dlatego ich olewaja

Gość gość
myslisz ze taka 22 latka nie zwiazalaby sie z takim 35 latkiem? o kurcze chyba faktycznjie macie racje, i trzeba bylo na studiach wyrywac rownolatki zamiast niesmialo sie na nie patrzec :( i chociaz gdzies tam jakas tam nadzieja pozostala, ze kobiety jednak jak sie mowi wola starszych ale juz mi te nadzieje rozwialiscie mowiac, ze wola 2-3 lata starszych a nie 10-12 lat starszych :( myslalem ze to niewielka roznica, ale moze faktycznie wielka i mezczyzna 35 letni skazany bejst na samotnosc lub zwiazek z niezbyt urodziwa 33 latka :(

Gość gość
Ja wyszlam za maz za starszego 14 lat, sama mialam 28. Chcialam urodzic dziecko w bezpiecznym otoczeniu, a on mial dobra prace i pieniadze. Teraz corcia ma 5 lat, od 2 lat mam kochanka i mysle o rozwodzie, bo po prostu nie kocham meza.

Gość gość
Ja mając 22lata miałam faceta 35 letniego :-) Jesteśmy razem do dzisiaj. I nigdy nawet nie pomyślałam że jest stary :-(

Gość gość
a ty myślisz że ładna 25ciolatka będzie się skazywać na związek czy małżeństwo z przeciętnym 35ciolatkiem, nudnym, małomównym, bez pasji? 10 lat to za duża różnica. Kobieta potem wcześnie zostaje wdową. Nie myśl tylko o sobie, pomyśl o danej kobiecie, która ostanie 20-30 lat życia spędza sama, bo będąc po 50tce już racze nikogo nie pozna. I przestań pisać o kobietach czy to przeciętnych czy po 30stce jak o jakiś gorszych czy wybrakowanych. Bo sam nie jesteś z tym twoim marudzeniem, nudziarstwem, znając życie pewnie też kiepskim wyglądem jakimś towarem z wyższej półki i dla kobiet jesteś kimś tak samo nieatrakcyjny jak dla ciebie przeciętna rozwódka z dzieckiem

Gość gość
dzieki za wszystkie wypowiedzi w tym temacie sprobuje empirycznie sie przekonac o tym poprzez portal randkowy sympatia bede probowal sie umowiac z kobietami w wieku 23-28 lat zobaczymy jakie beda rezultaty licze na to ze w ciagu 7 miesiecy zwiaze sie z dziewczyna w tym przedziale wiekowym, jesli nie, to poszukam takiej po 30stce

Gość gość
Autorze jestes nudny, i pewnie przecietny / brzydki, kasy nie masz, masz szanse byc moze u 30-latki po przejsciach

Gość gość
30+ po przejściach tez byle kogo nie chce,dopiero na zimne dmucha ,ma jeszcze większe wymagania :)

Gość gość
Jak w wieku 35 mozna nie miec zadnego powaznego zwiazku na koncie? :D

Gość gość
ojoj roznie sie zycie uklada to nie powod do drwin

Gość gość
To nie jest normalne.

Gość taka prawdaaaaaa
Bo koleś nikogo poważnie nie traktował,on nawet siebie poważnie nie traktuje i tą która pozna tez za jakiś czas oleje i możliwe ,ze kobieta sama z dzieckiem zostanie a on nadal będzie przygód szukał.