Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to smutne ze wiele kobiet 25 letnich uwaza faceta 35 letniego za starca

Polecane posty

Gość gość
Weź ty sie człowieku zajmij czymś pożytecznym a nie tu pierdy walisz.Żadna kobieta nie chce 10 czy 15lat starszego faceta bo jest po prostu dla niej za stary i czego ty nie rozumiesz,widac na jakim jesteś poziomie intelekt.Daj juz spokój,w kolko jedno i to samo.Moze sie jakas znajdzie co w starych gustuje ,może i spadaj juz bo jesteś strasznie męczącym typem i marudnym.

Gość gość
Niewiem kto wypisuje takie brednie,pewnie jakas baba kopnieta w d... Facet im starszy tym bardziej rozchwtywany a kobieta po 30tce schodzi do 2giej kategori. Jesli ktos tego nie rozumie to jest p***a na maksa

Gość gość
8:14,poziom wypowiedzi -0,i ktora by go chciała?

Gość gość
dlaczego 35 latek nie moze pragnac takiej prawdziwej milosci z 25 letnia kobieta ktora chcialaby chodzic za reke po plazy i opowiadac sobie wzxajemnie o swoich marzeniach i planach na zycie, zamiast sfrustrowanej zyciem 35 latki? x SFRUSTROWANY ŻYCIEM 37latek NIE NADAJE SIĘ dla młodej, świeżej 25 latki. Dlatego, że ona chce równie młodego, świeżego chłopaka, a nie dziadka, którego opadły demony południa.

Gość gość
pomysla sobie, ze bedac w zwiazku z 10 lat starszym, odpowiedzialnym, stabilnym facetem mialyby sporo lepiej x Szczególnie w łóżku. Chyba po Viagrze, jeśli konar choć raz zechce zapłonąć :P

Gość gość
Mądrość ludowa puentuje takie przypadki: Ożenił się stary z młodą, wycierał jej dupę brodą. Wszystko w temacie.

Gość gość
Ja mam 40+ i chciał bym taką do 70-tki a nie żadną 25-30-tkę. One są puste jak bęben !

Gość gość
bedac w zwiazku z 10 lat starszym, odpowiedzialnym, stabilnym facetem mialyby sporo lepiej x kupując mu pod choinkę Prostamol Uno w zestawie prezentowym z Braveranem :P

Gość gość
czy choroby ukladu moczowego to cos co kobiety tak bardzo lubia wysmiewac? czy tylko ty masz bzika na punkcie takich nedznych zartow?

Gość gość
Sfrustrowany,samotny pan w okolicy 40 ,twierdzi,ze facet im starszy tym ma większe powodzenie u kobiet HaHaHa tak największe powodzenie to maja starsi panowie w przedziale 60-70 l.z duza emeryturą /4tys.netto/i pokaźnym kontem w banku.Natomiast panowie zbliżający sie do 40 i po 40 to maja branie u swoich rówieśniczek,u młodszych tez jesli chca naiwniakowi portfel wyczyścić.Gdyby mieli takie powodzenie to frustrat nie siedziałby tu na forum i nie zakładałby takich tematów -własna autoreklama-tylko by przebierał w studentkach.Swojego męża poznałam na studiach tak dla wyjaśnienia jak i moje koleżanki.Słabo ściemniasz.

Gość gość
20kilkuletni facet to najczesciej mentalny szczyl z 10 lat starszym facetem duzo lawiej zbudowac 25-latce trwaly i dojrzaly zwiazek

Gość gość
Nie uważam 35 latka za starca, ale wolę młodszych, mam 25 lat.

Gość gość
Jak facet ma charyzmę i coś sobą reprezentuje, to do późnych lat nie będzie mógł się opędzić od kobiet (vide taki Marek Kondrat). Ale Ty jesteś zwyczajnie nudny, z czym do ludzi?

Gość polewka
Faktycznie to frajerskie być z kimś kto już ma dzieci.

Gość gość
a ja zauwazylam inna tendencję-ja 44 l. a zarywają do mnie faceci 10 lat młodsi a w moim wieku nie chcą bo jestem dla nich za stara a faceci o 10 lat młodsi -dla nich jestem atrakcyjna.

Gość gość
Jebłam. Autor jest na poziomie tych nastolatek, z którymi chciałby "chodzić". Spacery po plaży z 25-łatką :D 25 łatki w jego wsi też są zamężne ;)

Gość gość
17:33 RACJA 300% .:D:D:D

Gość gość
03:17 moze 25-latki we wsi sa zamezne, ale w miastach przewaznie nie Poza tym, dlaczego odbierasz komus prawo do szczescia? Kazdy mezczyzna chcialby delektowac sie tym, ze jedzie z kobieta na wakacje, sa oni razem, tylko dla siebie, z dala od rodzicow i trosk dnia codziennego. Chodzic razem po plazy, opalac sie, smarowac sie wzajemnie kremem do opalania, patrzec wieczorem w gwiazdy, pluskac sie w wodzie. Slowem, taka swieza milosc pelna nadzieji i optymizmu. Lepiej planowac rodzine i wspolne zycie zczynajac od takich chwil niz spotykac sie z poswiecona karierze 35 latka, ktora zyje w calkiem inny sposob.

Gość gość
temat tygodnia na forum kafeteria

Gość gość
z 25 latka pojdziesz do kina na Avatara, chwycisz jej dlon i rodzi sie milosc 35 latka spotka sie z toba miedzy wizyta u proktologa i szkoleniem z excela dla zaawansowanych a tematem rozmowy na randce bedzie kurs franka szwajcarskiego

Gość gość
Taaaa zatrzymali się na poziomie nastolatków lub takich 25-latek o których marzą :D a może 25-łatki są mądrzejsze od nich ;)

Gość gość
Stary dziad ja pierdolę :D:D:D

Gość gość
mezczyzna 35 letni tez ma prawo do prawdziwej milosci

Gość gość
Prawdziwej miłości do 30-letniej kobiety z dziećmi.

Gość gość
jak ktos napisal na poprzedniej stronie, to frajerstwo wiazac sie z kobieta ktora ma dzieci jak ktos marzy o prawdziwej milosci i chce normalnie zaczac wspolne zycie z kobieta to nie szuka dzieciatej tylko panny

Gość gość
Panny po 25? Wszystkie w związkach. Jak nie małżeńskich to mieszkają z chłopakiem.

Gość gość
na pewno nie wszystkie ladne 25 latki maja chlopaka wejdz na portal randkowy to zobaczysz takie co sa singielkami

Gość gość
Maja, a jak nie maja to maja duże powodzenie....

Gość gość
to smutne :(