Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Riotka82

Odchudzanie z dużej wagi czas zacząć, kto ze mną, w grupie siła

Polecane posty

Aguszek, ale jestes pozytywnie zakrecona :P Madziula, faktycznie losos jest troche tanszy i glownie na rybach generalnie opieraja sie nasze obiady. Jednak naprawde smaczna rybka, dobrej jakosci jest bardzo droga, a my jestesmy troche wybredni i nam z tej nizszej polki juz za bardzo nie smakuje. Zatem jemy lepsze, ale rzadziej :) Polskiego sklepu nie ma, bo rynek jest tutaj trudny, to nie UE, import jest kosztowny. Wielu juz probowalo otworzyc sklep, ale wszystkie upadly. Sama sie dziwie, ze nie daly rady przetrwac przy takiej ilosci Polakow, ale jednak. U mnie znowu udany dzien, sama siebie zadziwiam w tym tygodniu, ze nie zdazylam jeszcze niczym nagrzeszyc, nadrobie w weekend :D Cwiczenia i dobre jedzonko zaliczone. Ogladalam sie w lustrze troche i od pasa w dol juz nawet sie sobie podobam, ale im nizej tym gorzej, czemu tluszcz nie chce schodzic rownomiernie? 😭

Gość gość
Zapraszam do Poradni Dietetycznej . www.edietetyk.com.pl Zapraszam na konsultacje w gabinecie albo on line dla zapracowanych.

Gość warner
to i ja dołączę, co prawda już miesiąc na diecie, ale dopada mnie zrezygnowanie ;) Jestem na diecie 1000 kk, ruch, suplement therm line man. Na razie 5 kg w dół, ale to pewnie głównie woda. Polecam suplementacje, działa. Szczególnie dodaje energii.

Hej! Stanelam dzisiaj na wadze, 0,5 kg spadlo, jest dobrze :) Ale cos mi sie zdaje, ze gadam tu juz sama ze soba, wiec chyba sobie zrobie przerwe od Kafeterii. Powodzenia Wam wszystkim, dziewczyny!

Gość Madziula42
Ved, nie znikaj , ja pisze, moze nie codziennie bo czasu malo, ale jednak. Super chudniesz, gratuluje! Ja sie nie waze bo mam te dni. Wczoraj zjadlam za duzo weglowodanow niestety, nie slodyczy na szczescie. Ja to teraz mam problem z ciuchami bo te co mialam staly sie za luzne, najwiekszy problem ze spodniami; A nie chce tez wymienaic calej garderoby , bo mam nadzieje jeszcze schudnac. Aguszek,, poczytałam o diecie skrobiowej; Jet zdrowa to fakt, ale niestety nei dla mnie. Owszem produkty zalecane mi pasuja ale nie wyobrazam sobie zycia bez miesa, ryb, jajek, przetworow mlecznych; Jedynie bez produktow modyfikowanych . A gdzie reszta dziewczyna? Mam nadzieje ze nei zrezygnowalyscie? Nie poddawac sie. Trzeba czasu i konsekwencji!

Gość aguszek
Ja jestem, cały czas tu zaglądam, ale podobnie jak Wed stwierdzam pustkę, więc również nic nie piszę. Madziula, mój organizm bez żadnego problemu obywa się bez mięsa, ryb, jajek. Czuję się rewelacyjnie i powolutku waga sobie spada :-)

Gość Madziula42
Dzis weszlam na wage; Kolejne 30 dag zgubilam: Ciesze sie , ale szalu nie ma w sumie. No ale i tak milo zawsze zobaczyc troche mniej na wadze. Tym bardziej, ze mam wrazenie ze ostatnio mniej sie ruszam. W piatek mam impreze w domu ale nie skusze sie na nic niedozwolonego; Szkoda marnowac to co sie osiagnelo. A wy dziewczyny dietujecie? Nic nie piszecie o efektach.

Gość Annuuulka
Ją też mam dużą wagę . wazę 88 kg przy wzroście 165 . nie mogę achudnac, mimo że mam dużo ruchu i jem zdrowo . juzcnie wiem co eliminować .

Gość lela2103
cześć, dołączam się do grupy! dzisiaj popatrzyłam na siebie w lustrze i tak nie moze być jak jest. mam nadzieje, że będziemy sie wzajemnie wspierać. pozdrawiam was :)

Gość Madziula42
Lela , napisz wiecej o sobie; Anulka, moze na początek zrob tak: przez miesiac zapisuj co jesz, jedz co trzy godziny male posilki; Zrezygnuj z bialego pieczywa, slodyczy, nie przesadzaj z alkoholem i staraj sie duzo ruszac. Jesli wcale waga nie drgnie trzeba sie zbadac, bo moze byc problem medyczny; U mnie ok trzymam sie i co najwazniejsze nie objadam. Przedwczoraj kolezanka przyjechala z Polski i przywiozla mi c nie co, rodzina zajada sie slodyczami a mnie to nie rusza.

Gość lela2103
moja waga to 74 kg przy wzroście 165cm, jestem po ciąży i nie moge tego zrzucić, a mam juz dość tego. najgorzej, ze zawsze jak sobie mowię ze od jutra na dietę przechodzę i rzeczywscie, przechodzę .. to następny i kolejny dzien to tragedia. dlatego pomyslałam, z

Gość lela2103
dlatego pomyslałam, ze razem łatwiej ;)

Gość Madziula42
Lela, no to wlasnie jest najwiekszy blad; Nie mozna po wpadce zaraz wszystkiego rzucac; Przeciez mozna sie starac codziennie; Trudno, jak sie zdarzy to potem dalej sie staramy jesc zdrowo i mniej. Chcialam sie dzisiaj zwazyc, ale juz zjadlam sniadanie, jutro sie zwaze

Gość Madziula42
No to chyba ją teraz sama że sobą pisze mam na wadze pół kg mniej . wolno, ale zawsze . tym bardziej że ostatnio zawaliła ćwiczenia bo czasu mało a i na nordink walking pogoda kapryśną . Mam jednak od wczoraj więcej ruchu . Znajomą , która prowadzi restauracje zatrudniła mnie na zlecenie w kuchni .dostałam wczoraj taki wycisk ! Ruchu tam sporo

Gość gość
adipex. sibutramina sprzedam kasia8807@vp.pl

Gość igusika393
Ja odchudzałam się z bardzo dużej wagi bo aż z 120kg a schudłam do 70kg;) więc to bardzo dobry wynik jak dla mnie;) a schudłam tylko dzięki African Mango http://szczupla-kobieta.pl wcześniej nie udawało mi się zgubić nawet 1kg w rok a tu spadało mi 8kg miesięcznie;)