Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Jasnowidz

Wróżka Jasnowidz udzieli bezpłatnego seansu pierwszym 5 osobom

Polecane posty

Gość Wróżka Jasnowidz

Zainteresowane osoby, proszę o podanie imienia, daty urodzenia oraz zapytania. Pierwszym 5 osobom udzielę odpowiedzi na podstawie wizji jasnowidzenia.

Gość gość
Marta 24.04.1986 pytanie: czy będę z obecnym partnerem i czy weźmiemy ślub?

Gość Wróżka Jasnowidz
Marto. Urodziłaś się w pierwszej dekadzie znaku byka, a w zasadzie na pograniczu barana i byka. Jesteś osobą stanowczą , konkretną i lubiącą jasne sytuacje. Jeżeli nie będziesz naciskać na obecnego partnera , to widzę szansę , że związek zostanie zwieńczony ślubem, ale to na pewno nie w ciągu najbliższego roku. Obecnie powstał jakiś dystans między wami. Wygląda to tak jakby partner się od ciebie oddalał ( albo emocjonalnie, albo fizycznie) . Widzę także przy tobie drugiego mężczyznę z przeszłości, który będzie chciał odnowić z tobą kontakt lub już to zrobił. Jeżeli przetrwacie z partnerem obecny kryzys/oddalenie to jest szansa na ślub, ale tak jak powiedziałam wcześniej - nie w przeciągu najbliższego roku.

Gość gość
Sylwia 28.10.1992 Jak będzie wyglądało moje życie uczuciowe w najbliższym czasie?

Gość gośćMaria
21.08.1987 Maria kiedy zajdę w ciążę?

Gość Wróżka Jasnowidz
Pani Sylwio, w najbliższym czasie nie widzę w Pani aurze jednego, stabilnego związku. Jest co prawda mężczyzna w Pani życiu , który bardzo się Pani podoba lub nawet jest Pani nim zauroczona/zakochana, ale on nie myśli o Pani poważnie. Z kolei w ciągu najbliższego roku w Pani życiu uczuciowym widzę wielu nowych znajomych, nawiązywanie przez Panią nowych znajomości oraz 2 krótkie przygody/romanse. Ślubu na razie nie widzę, stałego związku także, ale na to przyjdzie jeszcze czas.

Gość gość
Wszystko się zgadza! Proszę jeszcze tylko o odpowiedź czy kontakt z mężczyzną z przeszłości będzie miał jakiś dalszy ciąg, jakie on ma zamiary.pozdrawiam Marta

Gość gość
Irena, 09081969r, czy iść na operację?

Gość gość
Ewa 17.12.1989 co mnie spotka w sferze uczuciowej w przyszłym roku ?

Gość Wróżka Jasnowidz
Pani Mario , widzę, że to pragnienie ciąży przesłoniło Pani inne sfery życia. Jest Pani osobą o bardzo silnej osobowości, która lubi mieć wszystko zaplanowane i pod kontrolą. Tutaj sprawa trochę się skomplikowała, bo nie wszystko idzie zgodnie z planem. Moja rada - podświadomość podpowiada mi, ze musi Pani trochę wyhamować i skupić się także na innych sferach życia, w tym przede wszystkim rodzinnej. Zajście w ciążę nastąpi w przeciągu kilku lat , ale prawdopodobne jest, że nie będzie to metoda naturalna. Pozdrawiam.