Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agaaa133

Starania na wrzesień 2016

Polecane posty

Hej, są jakieś dziewczyny starające sie o dzidziusia na wrzesień 2016 Ja właśnie zaczynam, to moj 5 cykl starań...

Gość gość
Następna sie chwali ze ma fajne plany na sylwestra;-) Kobieto wyluzuj troszkę, znajdź w ciąże a potem zakładaj tematy bo jesteście śmieszne.

Gość gość
Popieram gościa:-) śmieszne...

Hejka pamietam cię z sierpniowych mam i wczesniej tez bylas:) ja tez piaty cykl zobaczymy ..planowana @ na 25.12 a ty?

Gość tojagosc
Czesc.m Y tez staralismy sie w tym miesiacu. Planowana @ ma byc ok 28. Ciekawa jestem czy przyjdzie. Takze wiec jeszcze pare dni czekania przede mna..

Gość MaRyskaHhh
ja tez sie staralam w tym miesiacu, cykle 34-36 dni. Obecnie 23 dc, 19-22 dc miałam brunatne plamienia. Ciekawe co się dzieje... Trzymam kciuki dziewczyny i dajcie znać!

Gość MaRyskaHhh
Mam nadzieje, ze ktoras tu jeszcze zajrzy! ;)

Gość gość
Dziewczyny doskonale Was rozumiem, ale myślę, że wyluzowanie na pewno przyniesie pozytywne efekty. Zaczynacie wszystko obliczać, kalkulować "oo, to jak zajdę teraz w ciążę, to dziecko urodzi się w xx", trochę spontaniczności, cieszcie się bliskością, zmieńcie pozycję, zaskoczcie swoich partnerów, kupcie sexy koszulkę, tak aby partner oszalał na Waszym punkcie, a nie tylko miał obawy czy się dziś "wstrzeli". Zyczę Wam powodzenia i na wlasnym doświadczeniu mogę zapewnić, że spontaniczność to klucz do sukcesu :)

Gość MaRyskaHhh
Niezmiernie sie ciesze, ze napisalas to bez jadu, bo tutaj niestety czezto sie tylko takie wypowiedzi spotyka :) Zapewniam Cie, ze u mnie nie ma spiny, i jest, jak to slusznie nazwalas, spontanicznosc. Nie wyliczam idealnie owulacji, nasze zycie erotyczne nie sprowadza sie do wstrzelenia tylko w moment - pozycja misjonarska, mechaniczna i trzymanie nog do gory, zeby sperma dobrze splynela. Ja osobiscie jestem spelniona w zyciu erotycznym, a ze od niedawna staram sie o dziecko, to obserwuje siebie. To jest naturalne wlasciwie, i czasem dobrze sie podzielic z kims obserwacjami. Staranie o dziecko nie jest jednoznaczne z dostaniem nie leb, naprawde. Owszem, niektorym kobietom odbija, ale poki to jest w granicach rozsadku - nie ma co panikowac. Spontanicznosc podczas walki o dziscko jest mozliwa, i dobrze, zeby byla, ale nie da sie uniknac obserwacji siebie. Tak trzeba, po prostu.. Co nie znaczy, ze trzeba zabijac intymnosc, porzadanie, i nie czerpac radosci z seksu. I to z kolei tez nie znaczy, ze mozna nie dzielic sie obawami i obserwacjami na forum :) Takze - wszystko jest dobre, w granicach rozsadku. Tak uwazam :) Pozdrawiam serdecznie!

agatka1406 ja od majowych mam tutaj jestem :-) mi wypada @ na Sylwestra i mam cykle 28-dniowe, więc jeszcze jestem w trakcie starań :-) MaRyskaHhh plamienia to może dobry znak :-) może to być implantacja zarodka :-)

Gość tojagosc
Maryskahhh bardzo dobrze napisalas..zgadzam sie z toba w 100%. Ja tez sie nie spinam..co ma byc to bedzie. Uzywam komputera cyklu..takze zawsze wiem kiedy mam dni plodne. Chociaz w tym miesiacu jak nigdy komputer pokazal mi dni "najwyzszej plodnosci" juz w 11 dniu ( 11 i 12 dzien).zazwyczaj te zaczynaja sie ok. 13 dnia. Chyba mu sie cos pomylilo ;-) Dzialalismy z mezem 10 i 11 dnia..niestety tylko w te dni, bo moje kochanie musialo wyjechac sluzbowo.czy sie udalo czy nie przekonam sie ok 28. Kurcze maryska ale masz dlugie cykle. Moj w tym miesiacu podejrzewam ze bedzie krotki (o ile oczywiscie komputer sie nie pomylil) jestem dopiero w16 dc. Pytanie, bo szczerze mowiac nigdy za bardzo nie wsluchiwalam sie w swoj organizm..gdy piersi powiekszaja sie w drugiej fazie cyklu..tzn ze owulacja sie odbyla? Moze cos wiecie na ten temat? Pozdrawiam

Gość MaryśkaHhh
Agaaa, czyli możesz się cieszyć z przyjemności ze starań, a być może będą owocne, za co trzymam kciuki! tojagosc - Komputer cyklu? I jak, spełnia Ci swoją rolę, pomaga jakoś? też życzę Ci wszystkiego dobrego, żeby Wam się udało. Może będziecie miały poświąteczne i sylwestrowe niespodzianki ;) U mnie jeśli się uda, to na Wigilię będę wiedzieć, ale z tymi moimi cyklami to jest różnie, niestety..

Gość tojagosc
komp. cyklu sprawdza sie calkiem dobrze. Uzywam go juz od 4 lat- przez 3,5 roku uzywalam go jako srodek anty ;) dzieki niemu zawsze wiem kiedy mam dni plodne :)

No i sie udalo dzisiaj zrobilam test niewytrzymałam powinnam 25.12 ale odziwo pokazal dwie piekne kreseczki nie mam zadnych watpliwosci a jest 4 dni przed @.planowany termin wychodzi na 3 września:)

Gość tojagosc
agatka gratulacje, wow..calkiem mocna ta druga kreska jak na 4 dni przed @ :) ja sie na nic nie nastawiam, mam przeczucie, ze w tym cyklu sie nie udalo... no nic do @ jeszcze tydzien.

Agatka piękne kreseczki, Gratuluję :-) ja właśnie po dniach płodnych, czekam :-)

Hejka ale tu cisza a jestem ciekawa jak wasze testowanie w swieta maryskahhh, tojagosc i agaa133

Gość tussia
Na Granicy (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/tdnna-granicy-2016 >>>http://ma0.pl/r/tdnna-granicy-2016 >>>http://ma0.pl/r/tdnna-granicy-2016 >>>http://ma0.pl/r/tdnna-granicy-2016 >>>http://ma0.pl/r/tdnna-granicy-2016 >>>http://ma0.pl/r/tdnna-granicy-2016 Pojedynek na aktorskim szczycie! Laureaci Złotych Lwów – Andrzej Chyra i Marcin Dorociński w thrillerze „Na granicy”, debiucie fabularnym Wojciecha Kasperskiego, wielokrotnie nagradzanego dokumentalisty, znanego m.in. z filmu „Nasiona”. Za zdjęcia odpowiada nominowany do Oscara Łukasz Żal („Ida”, „Joanna”). W pozostałych rolach występują Andrzej Grabowski i Janusz Chabior, a partneruje im dwójka aktorów młodego pokolenia: Bartosz Bielenia („Disco Polo”) i debiutujący na ekranie Kuba Henriksen. „Na granicy” to inspirowana prawdziwymi wydarzeniami historia ojca (Chyra) i dwóch synów (Bielenia, Henriksen), którzy przyjeżdżają w Bieszczady, aby poprawić swoje relacje po niedawnej rodzinnej tragedii. Tajemniczy nieznajomy (Dorociński), pojawiający się w odciętej od cywilizacji górskiej bazie, wciąga bohaterów w mroczny i niebezpieczny świat przestępczego pogranicza. Aby przetrwać, bracia będą zmuszeni do odrobienia trudnej lekcji dojrzałości.