Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaa654

Wspólnie czekajmy na 2 kreseczki, w końcu się uda!

Polecane posty

Ania oj wies:) nawet sklepu nie mam:) a do miasta gdzie jest szpital, bank itd mam 15 km:) niby nie duzo ale jednak to kilometry:) Zakupy robimy wieksze raz na tydzien, czasami jak czegos zabraknie to jak moj P wraca z pracy to cos kupi:)

Gość gośćMagda
Z jakiego jesteście regionu ? Ja z małopolski , z takiej małej mieściny 20km od Krakowa :-)

Gość Anka_32
Przed poronieniem miala wszystko jak w zegarku i bylan w stanie wyczuć owulacje a teraz niestety ale nie. Np w tym cyklu mialam bole jajników i w pachwinach 3 dni po zakonczeniu okresu, nie mam sluzu. Kiedyś juz po sluzie wiedzialam ze to ten czas. Xxxxx Ja do większego miasta mam 30km chociaz tu gdzie mieszkam to tez niby miasto. ... ja mieszkam w mazowieckim

Gość Kasiaa654
Minka ja mieszkam na takiej wsi jak Ty. Też do miasta mam 15 km. :) X Kupujecie może buty w deichmannie? Zamówiłam sobie dziś na ich sklepie szpilki dokładnie z firmy graceland. Zależy mi na wygodzie i zastanawiam się czy właśnie takie będą :)

Gość gośćania2
Anka 32 a skad dokladniej jestes? Ja tez jestem z mazowieckiego.

Kasia oo nie tylko ka mieszkam na zadupiu:) Ja jestem z lubelskiego:) Kasia ja buty z Deichmanna polecam:) sa lepsze niz te z ccc- moje kazaki z ccc nie przetrwaly 2 miesiecy a kosztowaly 150zl! Teraz jest nawet jakas mega promocja ze mozna kupic tanio buty tam, moja kolezanka kupila fajne kozaki na obcasie za 17 zl przecenione ze 140! X Laski jaki kolor scian pasuje do szarych mebli?

Kasia no słyszałam o tym wiesiołku ze to sie jakos tak duzo łyka do owulacji. MOżesz mi powiedziec jakie ilości dziennie? i czy jak zaczne dzis to przez 3-4 dni cos da? xxxx goscania 100km od warszawy na trasie warszawa-toruń

Gość gość
Słuchajcie dziewczyny mam pytanie.Luteine dopochwowo bierze się rano i wieczorem??Lekarz nie powiedział..A jeszcze jedno.Jak spojrzał na wynik hcg to powiedział,że jestem we wczesnej ciąży może..Martwię się czy aby na pewno jestem skoro testy wychodzą negatywne.

Ania mi tak nic nie dał dopiero gdy zaczęłam brać od 1 dnia cyklu. Ja brałam 2 razy po 1 tabletce. Czasami trzy razy dziennie. :)

Gość gośćMadziek
Luteina na na wywołanie okresu. Tabletki na guzki w piersi... tydzień luteiny i odstawić na tydzień jak nie przyjdzie to następne usg...

Dziewczyny :O Wpadlismy na chwile z moim P do jego rodzicow, byla tam dziewczyna brata mojego P. Nie lubimy sie, chociaz ona udaje ze mnie lubi tylko przy swiadkach. Bylo ciastko, kawa a ona wypalila z tekstem " P... a wy nadal nie zrobiliscie sobie dzieciaka? Moze trzeba wam powiedziec lub pokazac jak to sie robi"...i w smiech:O Ja od razu swieczki w oczach, moj P wstal zlapal mnie za reke i rzucil do niej tekstem ze nie chce jej wiecej na oczy widziec. Wracamy wlasnie do domu:( Cholernie mi przykro:(

Gość gośćMagda
Minka / tylko blady różowy :-)

Gość gośćMagda
Minka ale ta twoja szwagierka może nie wie ze masz problemy z zajściem w ciąże to może temu ten żart :-(

Gość India9
Minka.... Wie czy nie wie o problemach- ja uwazam, ze to co powiedziala bylo nie tylko nietaktowne ale chamskie !!!! Nie zazdroszcze... Pewnie jest wlasnie taka osoba... Nie przejmuj sie. Szkoda lez i nerwow na takich ludzi. A co do koloru scian... Moze jakis odcien zieleni, fioletu, niebieskiego lub pomaranczowego?

Gość gośćMagda
India, No właśnie ważne czy wiedziała , bo jak wie tobardzo nie taktowny i złośliwy żart . Ale jak nie wie to tez zależy jakie są stosunki miedzy wami , ja np z moimi szwagierkami mam bardzo bliski kontakt i takie żarty są akceptowane , nawet gorzej sobie żartujemy , i się śmiejemy jedna z drugiej , a w głębi serca się kochamy . Także wszystko zależy od stosunków miedzy ludźmi .

Dziewczyny ona wie o wszystkim, nigdy jej nie lubilam. P***a. Strasznie "wlazi" w d*pe mojej przyszlej tesciowj, ka nie musze sie podlizywac aby mnie lubiano... Moj P chce szaro, ja czerwono ale oba nam do mebli nie pasuja:) bo jak beda szare sciany to za duzo szarosci bedzie

Gość gość
Minka do szarego pasuje tylko blady różowy :-)

Gość gośćMagda
Minka bidulko moja , nie przejmij się , rozumiem dwóch braci i ona chciała by być lepsza taka rywalizacja synowych jak u mnie w rodzinie zięciów hahaha , mój maź ma 4 siostry i każdy z mężów sióstr tez takie spory miedzy nimi kazdy chce być lepszy od drugiego .

Dziewczyny ona wie o wszystkim, nigdy jej nie lubilam. Pinda. Strasznie "wlazi" w d*pe mojej przyszlej tesciowj, ka nie musze sie podlizywac aby mnie lubiano... Moj P chce szaro, ja czerwono ale oba nam do mebli nie pasuja:) bo jak beda szare sciany to za duzo szarosci bedzie

Blady roz hmm juz sobie wyobrazam:) tylko czy moj P sie zgodzi:) X Ja jej od poczatku nie lubilam, dla mnie jest falszywa i zaklamana. Ona wymusza oswiadczyny na bracie mojego P bo sie boi ze stara panna zostanie, ma juz 31 lat. Tak sie tego smialam:) zazdrosc przemawia przez nia, bo my jyz i po zareczynach, i mieszkany razem. Ja jej zle nie zycze, ale nie bede ukrywac ze jej nie lubie:)

Gość gość
Kurcze lekarz kazał mi brać luteine 2 razy dziennie..Przeczytałam ulotkę i wydaję mi się że to mi zaszkodzi..Mam brać cały miesiąc :/

Gość India9
GoscMagda- fakt, ze wsrod swoich to takie zarty nie bola i wbijanie szpili jestboznaka sympatii a nie zlosliwosci. Minka skoro to dziewczyna brata to moze kiedys bedzie inna? :) pamietam, jak zaczelam sie spotykac z moim mezem, to jego brat mial stala dziewczyne, nie wiem ile lat wtedy sie spotykali, ale ona mnie traktowala jak powietrze, nigdy sie do mnie nie odzywala, ignorowala mnie itp. Jak maz mi sie oswiadczyl to widac bylo ze ona marzyla o tym zeby brat meza tez sie jej oswiadczyl. Jeszcze zanim wzielismy slub brat meza mial juz inna dziewczyne. Takze nigdy nic nie wiadomo....

Gość India9
Luteine bralam kiedys jak jeszcze do liceum chodzilam - na wywolanie @ i nie pamietam dokladnie w jakich dawkach. Pomaranczowy kolor do szarych mebli jednak kiepsko bedzie pasowal. :)

Ja luteine bralam rano i wieczorem przez 6 tygodni. Xxxxx Ja mam sypialnie w jasnym fiolecie a na jednej scianie pasy jasny fiolet i ciemny fiolet i wygląda super

Gość Czytelniczka24
Dobry wieczór:) Ale mam zaległości :) Jeśli nie gratulowałam przyszłym mamą to gratuluję:) Cóż ja lubię pozycję od tyłu i najczęściej ją stosuje, na owulkę skoczyliśmy do hotelu :D A co się będziemy:0 Potem nóżki na ścianę wysoko, chyba nawet K trzymał mnie pod pośladkami :) Ja jestem ze Świętokrzyskiego. Brałam olej z wiesiołka w tabletkach. Och czego ja już z byłym mężem nie próbowałam :( temperaturę mierzyłam, clo brałam i duphaston, nawet spontaniczny seks. Nikomu nie życzę tylu prób.

Minka23 nie mogłam się obejść bez komentarza. Bardzo mi przyko . Wiem jak się czujesz ale nie przejmuj się , bo nie warto. Ja bym jej powiedziała żeby pilnowała swojego łóżka i nosa.

Gość gość
Minka nie przejmuj się rodziną,a zwłaszcza przyszłą bratową.Ja mam tak samo..Moja przyszła szwagierka ciągle mi docina o dzieciach bo mają dwoje dzieci.Przestałam się przejmować,ale to boli mimo wszystko.Trzymaj się ciepło,uda Wam się na pewno!

Gość Minka23
Dzieki Wam dziewczyny za slowa otuchy:* Alez zomnoooo:O

Gość gośćMagda
Cześć dziewczynki , jakie plany na weekend ? My do szwagierki na kolacje dziś, a jutro wodny a w niedziele posiedzę z siostra bo mój na narty się bierze . Mam takie straszne mdłości nawet wieczorem nie mogłam zasnąć . Brzuch trochę boli ale nie tragedia. ANKA powiedz mi jaka widzisz różnice miedzy pierwsza ciąża a druga która poroniłas? Czy objawy były inne ?