Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dominika93

Indywidualna dieta czyli jak skutecznie schudnąć

Polecane posty

Nawet ciężkie ćwiczenia bez odpowiedniej diety nie wiele dają, a ograniczanie posiłków nie zawsze pomaga. Porady u dietetyka zazwyczaj są drogie więc warto skorzystać z opcji ułożenia diety przez internet na stronie bit(kropka)ly/dietaindywidualna . Na prawdę polecam, można schudnąć bez uczucia braku siły, zaspania i tym podobnych, jak to ma miejsce w przypadku nieodpowiedniej mało kalorycznej diety.

Gość gość
NAPRAWDĘ

Gość gość
Oj, Dominika nie filozofuj.

Gość gość
swoją dietę oparłam na ćwiczeniach fizycznych, staram się codziennie 30min przed snem się poruszać z jakimś trnerem z internetu, dodatkowo przyjmuję suplemnt be slim 3 dzięki ktoremu mój apetyt na słodycze zmalał

Gość gość
Moją zgubą są właśnie słodycze, naprawdę ten be slim 3 hamuje apetyt na słodkie?

Gość gość
tak, to jedna z jego zalet, druga to przyspiesza metabolizm i człowiek na diecie nie jest głodny ani zły. dla mnie to zawsze było nie do przejścia, miałam zapał przez pierwszy dzień dwa a potem klapa bo byłam poddenerwowana z głodu:(

Gość gość
Można też poszukać lub stworzyć grupe wsparcia, ja naleze do takiej na fejsie, wspieramy sie, dzielimy przepisami, cwiczeniami, suplementami diety i oczywiscie chwalimy sie swoimi wynikami