Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pyt glownie do facetow. jak na was wplywa brak kontaktu?

Polecane posty

Gość gość

Rozstalismy sie i on chce zebysmy sie nie kontaktowali przynajmniej na jakis czas. Wiem ze on dalej mnie kocha i ciezko mu gdy ze soba rozmawiamy. Ja licze jeszcze na come back. Czy jesli faktycznie nie bedziemy sie ze soba kontaktowac to jest szansa czy to go odsunie ode mnie?

Gość gość
To wazne bo nie wiem teraz czy starac sie z nim kontaktowac mimo wszystko czy calkiem sie odciac? Co daje wieksze prawdopodobienstwo powrotu do siebie?

Gość gość
Na dwoj***abka wrozyla

Gość gość
No tak dlatego pytam tu bo moze ktos mial takie doswiadczenia w swoim zwiazku lub u znajomych i bedzie wiedział co zadzialalo?

Gość gość
Jesli coś kochasz puść to wolno, jeśli wróci jest twoje jeśli nie, nigdy nie było

Gość gość
Hmmm. Dzieki za odpowiedz. Chyba tak zrobie. Zero kontaktu i zobacze co z tego wyjdzie. W sumie kiedys znajomy opowiadal ze byl z dziewczyna 5 lat. Rozstali sie calkowicie na rok i po roku jak sie spotkali to juz planowali slub. Chyba faktycznie odpuszcze kontakt.

Gość gość
Chociaz nie wiem czy dam rade sie z nim nie kontaktowac w ogole

Gość gość
urwij z nim jaknaszybciej kontakt, szybciej znajdzie sobie nową

Gość gość
Mysle ze troche czasu minie nim on sobie nowa znajdzie. Tego sie nie boje.

Gość gość
Jesteś psem ogrodnika

Gość gość
a jak ma nowa na boku to tylko lepiej dla niego urwany kontakt

Gość gość
Nie jestem psem ogrodnika. Jesli faktycznie by mnie nie kochal i chcial byc z inna to jakos bym to przecierpiala. Wiem ze nie ma innej i nie szuka na razie innej.

Gość gość
Kontakt faktycznie urwe bo to przyniesie lepszy efekt niz proby kontaktu z nim.

Gość gość
Chachacha. Głupia pindo ,zebys sie nie zdziwila ,sama sobie to wmawiasz ze dlugo by minelo jak sobie druga znajdzie. Druga juz za rogiem czeka. Taaaa,on chce zebysmy sie na razie nie kontaktowali. Ales ty glupia jak but. Jaki zakochany facet by chcial zrobic przerwe w zwiazku,pomysl troche dziewczyno. Jaki zakochany facet by wytrzymal bez swojej ukochanej kobiety,zeby nie uslyszec dobranoc albo dzien dobry. Tlumacz jeszcze bardziej swojego misia a obudzisz sie z reka w nocniku. Albo juz jestes w czarnej doopie.

Gość gość
Ja p*****le jaka naiwniara. Zal mi cie.

Gość gość
Widze ze jak na razie same kobiety odpowiadaja a ja zadalam pytanie facetom!

Gość gość
Jestem facetem. I nie wyobrazam sobie braku kontaktu z moja dziewczyna. No chyba ze przerwa na pukanie innych panienek. Nie wierz w to ze facet chce przerwy,ot tak. Ma inna na oku albo juz na boku.

Gość gość
Jak****iesz kontakt to on z dnia na dzien szybciej zapomni o tobie i bedzie rozgladal sie za inna

Gość gość
Ale on nie chce przerwy! Rozstalismy sie i on chce zebysmy sie nie kontaktowali bo mu jest ciezko o mnie zapomniec jesli np pogadamy przez tel czy na zywo.

Gość gość
A czy czasem nie bedzie tak ze jak zerwiemy kontakt to on zateskni, bedzie chcial wiedziec co u mnie, przemysli rozstanie itp? Bylismy razem 3 lata i najdluzej bez kontaktu 1 dzien.

Gość gość
Bo z tego co mowicie to lepiej zebym po rozstaniu go meczyla telefonami i smsami zeby czasem innej nie znalazl. To moim zdniem glupota

Gość gość
a co z seksem, znadzie sobie nowa pocieszycielkę...

Gość gość
Tak bo kazdy facet jest taki sam. Mowie wam ze to nie chodzi o seks, nowa laske itp.

Gość gość
1 dnia niepotrafilas wytrzymac a chcesz go puscic na dluzej. ty sama sobie zrobisz krzywde a nie jemu

Gość gość
Ale widze ze wiekszosc kobiet sie wypowiada. Czekam na szczere odpowiedzi facetow. Wiem ze jest tak ze to kobieta szuka pocieszenia a faceci na poczatku olewaja rozstanie a po pewnym czasie zaczynaja tesknic wiec w sumie lepiej sie nie kontaktowac dluzszy czas

Gość gość
Nie chce robic krzywdy ani jemu ani sobie. Pytam tylko o opinie facetow co na nich jak dziala

Gość gość
to jak nie chodzi o seks i nowa laske to co ty chcesz mu udowodnic i sobie samej?

Gość gość
Nic nie chce udowodnic. Nic nie rozumiecie. Chcialabym dalej z nim byc ale jestesmy rozstani. Chce wiedziec jak faceci odbieraja kontakt po rozstaniu. Czy kontaktowanie sie wzbudza w nich chec do powrotu czy raczej dluzsza przerwa powoduje ze tesknia jednak?

Gość gość
I wciaz czekam na opinie facetow!!!

Gość gość
faceci to inny gatunek, ty robiac nieodpowiedni nieznany krok dla siebie bedziesz cierpiec i plakac