Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pyt glownie do facetow. jak na was wplywa brak kontaktu?

Polecane posty

Gość gość
chyba ktos cie tu obraza i tego twoje bylego

Gość gość
gość wczoraj chyba ktos cie tu obraza i tego twoje bylego ----> idiotow na swiecie nie brakuje, coz taka karma co do Ciebie autorko, to z tego co piszesz - odczulam, ze jemu nieszczegolnie na Tobie zalezy, mimo ze mowi o bolu po podjeciu tej decyzji.

Gość gość
Po co liczysz na come back?

Gość gość
Jestem facetem...posluchaj autorko.On cie zostawil I chce miec spokoj.Najlepiej bedzie jak mu go dasz.Rozumiesz??? Miej troche honoru, godnosci bo w tym momejcie narzucasz mu sie I meczysz mu bule.Musisz przestac sie kontaktowac inaczej zaprzepascisz wszystkie szanse na powrot.A jezeli nie wroci to trudno.Widocznie nie kochal cie naprawde...

Gość gość
brak kontaktu na mnie wpływa bardzo xle nie mam w co sobie wtyczki włożyć, jak chcę się ogolić

Gość gość
Jestem kobietą ale ostatnio dostałam radę od bardzo doświadczonego mężczyzny. Ponieważ nie układa mi się zupełnie z facetami i moje zachowanie ich zniechęca postanowiłam się do niej zastosować i sprawdzić, czy zadziała. Rada brzmi: 'nie być taka miła, nie dawać się za każdym razem zaprosić, lekko olewać, nie zawsze odbierać i czasem odpowiadać na smsy po kilku dniach'.

Gość gość
moja rada dla znajomej: kretynki są wszędzie wystarczy, że trafią na kretynów i mogą być razem szczęśliwi

Gość gość
Ale dla jakiej znajomej? Bo chyba Ci się tematy pomyliły

Gość gość
Czyli jednak tak jak sadzilam lepiej sie nie kontaktowac z nim. Nie wiem czy dam rade

Gość gość 7 51
Powiem Ci jedno, chociaż na razie to może przypadek tylko. Facet mnie olewał, zgodnie z radą odczekałam 2 dni z odpowiedzią na smsa. W 3 dzień napisałam krótko, jednym pozytywnym zdaniem. Jego odpowiedz przyszła w ciągu kilku minut. Popisaliśmy chwilę i napisałam, że jestem zajęta i odezwę się później. Zobaczymy jak będzie szło dalej. Facet zupełnie przypadkiem został moim królikiem doświadczalnym ;)

Gość gość
Ja wiem ze olewanie dxiala na faceta ale jednak chyba tylko na pocxatku zwiazku. Jesli bylismy razem 3 lata to takie olewanie po rozstaniu nie wiem czy pomoze