Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozkochać pana wagę? Jak się do niego zbliżyć?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Macie, mieliście jakieś doświadczenia z tymi panami?

Gość nimue_
Spotykalam sie z takim osobnikiem...unikac jak ognia. Nikt tak jak on nie potrafi manipulowac ludzmi,tak Cie zakreci, ze jesli to on zawini to i tak bedziesz go jeszcze przepraszac. Nie angazuje sie zbyt mocno, nie pamieta o datach,urodzinach a o kwiatach mozesz zapomniec. Lubi wciaz otaczac sie przyjaciolmi,zwlaszcza plci przeciwnej,ktorym opowiada niestworzone historie,bo generalnie kocha tylko siebie...twoje problemy malo go obchodza.imponuja mu kobiety silne,niezalezne,preferuje wolne zwiazki, do oltarza w zyciu go nie zaciagniesz...chyba ze tak mu bedzie wygodnie. Lubi spotkania, bycie w centrum uwagi,denerwuja go damskie placze i narzekania...lubi klamac,kreci ale tak Cie zakreci ze niczego nie zauwazysz. Ludzie go lubia ,ale po blizszym poznaniu unikaja, bo nie mozna na niego liczyc. Bedzie Cie zdradzal a tobie bedzie sprawdzal telefon i wszedzie weszyl zdrade. Jemu wolno ,Tobie nie. To tyle w skrocie. Nie polecam, tak jak i ryb.

Gość gość
podpisuje sie pod powyzsza wypowiedzia. dodam tylko, ze wagi sa wyjatkowymi egoistami i leniami- w zamian za glupie minki i zmyslowe spojrzenia zrzucaja na ciebie prace, podejmowanie decyzji, itp. unikaja jak ognia konfrontacji, uciekajac w milczenie. obrzydliwy znak, serio. najgorszy.

Gość gość
swieta prawda... bawidamek jakich malo

Gość gość
Ja jestem wagą i nie jestem taka straszna, jak opisujecie :(

Gość gość
Tez dodam swoje 3 grosze. Bawidamek owszem, lubię, baa nawet kocham towarzystwo ludzi a szczególnie uroczych kobiet. Zgadzam się w 200 % z tym, że uwielbiam silne i zdecydowane kobiety które wiedzą czego chcą. Zalotne spojrzenia i niewinne zabawy są czymś normalnym. JEDNAK!!! nigdy nie byłem leniem! Pracuje dużo i zawsze wszystko musi być dopięte na ostatni guzik.

Gość gość
Do pana wagi to się najlepiej nie zblizaj, to najgorsze chuje, którzy potrafią tylko bawić się emocjami innych, są strasznymi egoistami, nie liczą się z nikim i niczym.. Spotykałam się z paroma, z jednym (niestety) byłam w związku, po którym wyladowalam na terapi i nadal nie umiem się pozbierać taką mi wodę z mózgu zrobił, zawsze byłam najgorsza i łaskę mi robił ze ze mną był

Gość gość sisi
Potwierdzam wszystko co tu zostało napisane zwłaszcza ost.wpis.Męczę sie już z takim prawiw 20 lat.Najgorszy znak.

Gość gość
Partner, mąż Waga to przekleństwo i kara za grzechy :) Przyjaciółka Waga ujdzie, ale jej fałsz i wiecznie wahania w końcu wkurzają. Kochanek Waga też nienajlepiej- kandydat na uległego dla dominy. Podpisuję się pod Waszymi wypowiedziami- ja Wag nie lubię, drażnią mnie, są kłamliwe, labilne emocjonalnie i nie potrafią walczyć (jestem Wodnik z duuużą domieszką Skorpiona)

Gość gość
że co?:O który znak wierzy w takie bzdety?

Gość gość
może prościej jaki znak jest zainteresowany? wagi to wspaniałe osoby :-)

Gość gość
19:41 napisała Waga :D nikt inny tak nie napisze o tym znaku, bo jest to oczywista nieprawda.

Gość gość
chyba żartujesz, piszecie bzdury i stereotypy, całkowite wypaczenie wszystkiego, bo wagi to najbardziej: 1. sprawiedliwe osoby (jak sama nazwa) 2. zrównoważone 3. uwielbiają towarzystwo - a nie zdradę i takie tam 4. uwielbiają nowości, wszystkim się interesuja w pozytywnym aspekcie- a nie ze wscipskie 5. lubia ludzi generalnie - juz zdrada? :-) predzej to dot. np. wodnika 6. nie lubia przyziemnych spraw - to zaraz nie mozna liczyć, wagi patrza z dystansem 7. NAJWAZNIEJSZE uwielbiają robić cos dla innych, to najwieksza przyjemność, to ma być złe? :-) 8. kochają żeby piękne, i jak ktoś im się spodoba to zrobią dla niego wszystko, obdarują go czym mają - co w tym złego 9. zazwyczaj mają niesamowite poczucie humoru i uśmiech 10. sa najbardziej przyjazne na świecie, zaprzyjażnia sie z kazdym

Gość gość
nic na tym świecie nie jest w stanie załamać wagi, bo to zrównoważone osoby, środek, dystans to ich miejsce zawsze są pogodne nawet w najwiekszym g...nie ich miłość to największy dar poza tym waga symbolizuje wenus miłość w czystej postaci, ich rodzaj miłości to agape, najpiękniejszy i najbardziej dogłębny, niemal duchowy i altruistyczny Waga to także symbol lustrzanej miłości, czegoś idealnego tylko ryby do tego dorównują

Gość gość
Już wyjaśniam to nieporozumienie wyżej: 1. sprawiedliwe osoby (jak sama nazwa) tu nawet mogę się zgodzić 2. zrównoważone- NIE, to nie zrównoważenie, ale obawa i patologiczne unikanie podejmowania jednoznacznych kroków i decyzji. Waga jak ognia boi się iść w lewo czy w prawo- czeka, aż ktoś silniejszy ją popchnie. Dlatego gardzę tym znakiem :) 3. uwielbiają towarzystwo - a nie zdradę i takie tam- NIE, one uwielbiają być lubiane i dla bycia lubianymi zrobią WSZYSTKO. Waga jak ognia boi się konfliktu- bo to oznacza konieczność opowiedzenia się po jednej ze stron, a Waga się boi i woli być neutralna. 4. uwielbiają nowości, wszystkim się interesuja w pozytywnym aspekcie- a nie ze wscipskie tu się mogę zgodzić 5. lubia ludzi generalnie - juz zdrada? usmiech.gif predzej to dot. np. wodnika NIE, jak wyżej- one nie lubią ludzi jako takich, tylko ludzi jako dostarczycieli sympatii dla ich osoby. 6. nie lubia przyziemnych spraw - to zaraz nie mozna liczyć, wagi patrza z dystansem- NIE, Wagi nie tyle nie lubią przyziemnych spraw, co nie chce im się ich załatwiać, dlatego wolą udawać słodkiego i miłego głupka- szczeniaczka, by ktoś inny wykonał czarną robotę. 7. NAJWAZNIEJSZE uwielbiają robić cos dla innych, to najwieksza przyjemność, to ma być złe? usmiech.gif NIE, one uwielbiają być lubiane i podziwiane, dlatego robią innym przyjemności. Waga przegląda się w innych jak w lustrze, pozostawiona sama sobie marnieje, bo zwyczajnie niewiele sobą reprezentuje i o tym wie. 8. kochają żeby piękne, i jak ktoś im się spodoba to zrobią dla niego wszystko, obdarują go czym mają - co w tym złego NIE, jw. Wagi kochają być kochane. 9. zazwyczaj mają niesamowite poczucie humoru i uśmiech- TAK, ale służy to manipulowaniu otoczeniem, by ich wyręczało w trudach zyciowych. 10. sa najbardziej przyjazne na świecie, zaprzyjażnia sie z kazdym NIE, to nie przyjaźń, tylko obsesyjne poszukiwanie akceptacji. Jestem partnerką pana Wagi, po 9 latach się rozstajemy. Nie jestem w stanie go dłużej znosić i każdemu wagę odradzam.

Gość gość
zatem dla wagi ktoś idealny to bliźniak lub w trudniejszych wypadkach ryby (chociaż to trudniejsze)

Gość gość
Na pewno potrzeba mu kogos silnego, kto bedzie w stanie znosic jego humpory, kaprysy, milczenie i zmienne nastroje. Naobiecuje Ci gwiazde z nieba,wspolna przyszlosc a potem zamilknie i zerwie z Toba sms-em piszac,ze przeciez w sumie niczego Ci nie obiecywal. Z pogarda bedzie wyrazal sie o dziewczynach zmieniajacych czesto partnerow a dwa tygodnie po rozstaniu zobaczysz go za reke z inna dziewczyna...oj,milutkie te wagi,nie ma co.

Gość gość
gość dziś Opierasz się tylko i wyłącznie na swoich doświadczeniach związanych z Twoim partnerem. Nie można generalizowac i wrzucać wszystkich do jednego worka. Ja jestem wagą, jestem facetem i analizując to co napisałaś przyznam Tobie rację ale tylko w 15 %. Każdy jest inny. Każdy ma dobre jak i złe cechy charakteru. Ja się całe życie ucze na błądach i wiem które strony trzeba poprawić lub które cechy nalezałoby poddać biezacej kontroli. To, że Twoj mąż jest taki wcale nie oznacza, że ja jestem taki sam. Pamiętaj o tym!

Gość gość
20:12- nie tylko mój partner jest tak, moja bliska była koleżanka i WSZYSCY ludzie spod znaku Wagi, których w życiu poznałam. Wagi można łatwo wyczuć- jak widzicie osobę, która głupio się uśmiecha, przestępując z nogi na nogę i opowiadając brednie sprawdza reakcje innych- to na 90% Waga :D

Gość gość
jak znak masz "ta od rozstania"? to ci powiem w czym rzecz? pewnie panna :-) waga i panna to jedyne niestrawne połączenie, to jak zderzenie z ziemią poglądy o wadze wyżej są wypaczone, po prostu nie rozumiesz tego i racjonalizujesz po swojemu, a nie jak jest

Gość gość
Pisałam już o moim znaku- Wodnik z dużym wpływem Skorpiona.

Gość gość
właśnie

Gość gość sisi
19.59.nawet nie wies o czym piszesz jestem blizniaczką z męzem wagą i nie jrst zrównowarzony bo ma wręcz częstą niestabilnosć emocjonalną jak psychopata i szajbus głównie przemoc i skąpstwo go cechuje.Nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek komuś pomógł czy sprawił komuś choćby drobny prezent albo przyjemnosć.Zdrowie i życie innych ma gdzieś.Za grosz empatii i uczuć.Zimny kłamliwy wyrachowany.Tyle mogę napisać a uwierz mi obserwuję to 20 lat.Waga i blizniak to najgorszy układ!!.

Gość gość
Co "właśnie"? Twoja teoria o Pannie upadła, co? Uciekam- Waga, którą jeszcze muszę tolerować w domu, w zupełności mi wystarczy.

Gość gość
waga i ryby najwieksze dzi*** i kurw*** :o

Gość nimue_
Gosc z 20:58 ma racje i podpisuje sie pod tym rekami i nogami. Usposobienie,charakter, wychowanie,oczywiscie to jest wazne. Ale horoskop ogolny to nic innego jak zaobserwowany i spisany juz dawno temu opis charakteru,zbior cech i usposobienia danej osoby...i to znajduje odzwierciedlnie w zyciu i konkretnych osobach,czy Ci sie to podoba czy nie. Masz zalety ale posiadasz wady, wagi migaja sie w zyciu od odpowiedzialnosci, doskonale spadaja na cztery lapy, na innych zrzucajac ciezar odpowiedzialnosci. Chcialyby w swoim postepowaniu sprawic aby kazdy byl adowolony,ale z reguly zadowolony nie jest nikt poza nimi samymi. Ich czarujace usmiechy ,dyplomacja to nie milosc do swiata a wyrachowanie i czysty egoizm. Autorka topiku chcac rozkochac w sobie pana wage sciaga na siebie tylko same problemy, jeszcze o tym nie wie ale bedzie plakac ,tak jak ja plakalam. Jesli dojdzie do pierwszej randki to bedzie to monolog,bedzie wciaz mowil tylko o sobie,sprawdzajac jakie wrazenie wywieraja na towarzyszce jego slowa. Uwielbia przegladac sie w oczach zakochanych w nim kobiet i nie pamieta,ze milosc nie polega jedynie na tym aby pozwolic sie kochac.

Gość gość
waga i ryby najwieksze dzi*** i kurw*** :o

Gość gość
wierz skąd to się bierze w tym wypadku co piszesz, bo przeciwieństwo wodnika jak wiadomo to ryby przeciwieństwo całkowite wagi to panna z nich wszystkich wodnik i panna moze coś dać, ale jest trudne jak legendarny np. zwiazek ryby i wagi Zatem nic dziwnego że nie lubisz wagi, bo twoje przeciwieństwo (ryby) je uwielbiają, jeżeli zaiskrzy nie ma teoretycznie większej chemii dlaczego? bo waga i ryby to najgłębszy rodzaj miłości agape - poczytaj sobie.. wodnik to pragma (jak koziorożec) dlatego trzymacie się z daleko od czegoś niepojętego jak waga i ryby (iskrzące) druga rzecz te dwa znaki tylko waga/ryby patrzą przez lustrzane relacje ryby wewnętrznie, waga zewnetrznie (racjonaizując uczucia) połączenie: agape+lustrzane relacje w uczuciach= miłość bliźniacza, rzecz niepojęta dla innych dlatego takie postawy o wadze, a ryb i tak nikt nie rozumie..

Gość gość
waga -narcyz