Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brahmin

Spojrzenia na ciałach Waszych kobiet lub mężczyzn?

Polecane posty

Wydaje mi się, że większość ludzi (zwłaszcza facetów) wkurza się, gdy ich partner cieszy się dużym powodzeniem u innych... Mi raczej taki efekt się podoba i z satysfakcją patrzę, jak moja żona jest obserwowana przez innych. A wy jak macie?

Gość gość
''Wydaje mi się, że większość ludzi (zwłaszcza facetów) wkurza się, gdy ich partner cieszy się dużym powodzeniem u innych... '' Tak, jeśli partner faceta cieszy się powodzeniem to na pewno występuje zazdrość :D

Atrakcyjna żona to zawsze powód do dumy i przechwałek. Nie przeszkadza mi to,że jakiś leszcz próbuje ją podejść. To tylko leszcz.

Gość gość
Mnie wręcz podnieca jak widzę jak inni faceci łapczywie patrzą na moją żonę a ona jest tylko moja. Kiedyś na wakacjach w klubie zrobiliśmy eksperyment. Udawała łatwą i dawała się podrywać innym facetom, którzy pewnie liczyli na to, że ją przelecą, a potem ich odstawiała. Czerpię z tego pewną satysfakcję seksualną jak widzę innych śliniących się na widok mojej żony. Potem mamy mega seks.

Też mam wrażenie, że dostrzeganie zagrożenia w spojrzeniach innych osób, to raczej dowód własnej słabości. Znam osoby, które ten swój strach doprowadzają do skrajności, zabraniając swojej kobiecie ubierać się w określony sposób albo bywać w określonych miejscach

Gość gość
myślę tak jak ty