Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

Filtrowanie Nowe Ponadczasowe

Polecane posty

Gość gość
A i dziękuje, za zyczenia Zuziu. :)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Gosc - Skoro sama nie chcesz wytlumaczyc to nie widze sensu w zawracaniu glowy innym.

Witam wszystkich🖐️ dziewczyny🌼, dzisiaj moge zajrzec do Was bo jestem troche wolniejszy:), tzn. mam troche wolnego czasu:P. Musialem z moja Baa zalatwiac pewne sprawy i tak pozno wracalismy, ze tylko do lozeczka:D. Saam, juz nie jestes saam:), ale nie darz zbyt goracym uczuciem Twoja maskotke, bo sie szybko rozpusci. Poza tym widze, ze potwierdzilo sie, ze nie musisz sie bac konkurencji:)...Zuzia pisze, ze jestes przez wszystkie adorowany:D...szkoda tylko ze tak na sucho bylo:P...chyba czuje sie lekko zazdrosny;) Daa, widze ze zabawilas sie w Toyotke, dobrze ze nie jestes moja:), bo bym Cie zajechal:D...raczej wolno nie jezdze:classic_cool: Calinessa, ostatnio jak bylem w Twoich okolicach to latwo nie bylo przebic sie przez miasto, ciagle jakies przekopy i objazdy, GPS co chwile mi wariowal:), dlatego jestem pelen podziwu, ze dajesz rade jezdzic:D, ale przeciez znasz swoje miasto, a to duzy plus:D. Jak ja uczylem swoich chlopakow jezdzic to staralem sie przygotowac ich jak najlepiej:), wszystko tak jak ja nauczylem sie jeszcze w Polsce:), a okazalo sie na egzaminie, ze wyjechali na miasto i zdali za 1 razem:)...najciekawsze jest to, ze nie ma czegos takiego jak "Plac manewrowy":D

Nie wiem jak Wy ale ja mam wrazenie, ze jeszcze nie bylo swiat:), wlasnie teraz spadl snieg i jakos tak czuje sie, ze swieta beda za tydzien moze 2:), no jasne, jakies swieta beda:D. Patrzac przez okno w dalszym ciagu widac kolorowe swiatelka na balkonach i w oknach, poda snieg, nastrojowe swieczki powoduje przyjemne uczucie domowego zaczisza:D...tylko swiat brak. No i nie pomylilem sie:), mowilem ze snieg spadnie w styczniu:D. A jak u Was, jest zima? duzo sniegu? Wiola pisze, ze u niej wiosennie:), szykuj pokoj goscinny Wiola, przyjade na weekend:D

Gość saam
dobry wieczór :) l witam dzisiaj filtrujących 🌻 l Moja bałwanica chyba też do niesmiałych należy bo od wczoraj jak przycupnęła na parapecie tak w tym saamym miejscu stoi. Chyba skorzystam z podpowiedzi i jutro ulepię jej kogoś do pary. Może prawdziwy bałwan ją szybciej rozrusza. Tylko muszę poszukać niebieskiej nakretki. Aha, jeszczę szaliki trzeba wykombinować. l l

U mnie dosypało trochę białego puchu ale w sumie i tak go niewiele. Śniegu jest taka cieniutka warstewka. Temperatura idealnie na środku skali. Czasem tylko drgnie w stronę minusa. Ale jest bez wiatru i to daje przyjemność przebywania na świeżym powietrzu. l l

Dobry wieczórKochani skrycie i jawnie:D o U mnie nie ma już z czego lepić bałwana, zostały gdzie nie gdzie szare resztki śniegu. Ale teraz pod wieczór powietrze zrobiło się rześkie-jakby mroźne. o Meri :) o Wiola :) fajnie, stokrotki, trawka, jedziemy do Ciebie na grilla;):D o Klawy:) wiem, wiem, słyszałam, że to tylko w Polsce robienie prawa jazdy to prawdziwy biznes dla tych co pozakładali i zalegalizowali szkoły jazdy. Pewnie się zdziwisz ale wcale tak dobrze nie znam swojego miasta ;)przynajmniej z perspektywy jezdni:D jest zbyt duże i wciąż się rozbudowuje a ja z peryferii😭 o Saam :) ciekawe jakie nadasz imię towarzyszowi Olawki?:D o Zuzia :) ta Gościówa z którą rozmawiałaś to Meri. o po bardzo aktywnym dniu przyszłam a właściwie nie przyszłam bo już leżę w błękitach:) by powiedzieć Wam dobranoc ;) jeszcze tylko wysłucham piosenek topikowych o ile pójdą na telefonie i pa pa lu lu :) miłego spania

Bałwanki na obrazkach są zdecydowanie fajniejsze. Nie marzną od nich ręce a i one saame nie topnieją. l Nieśmiało marzę już o weekendzie. Ale jutro trzeba jeszcze o piatej wstać.. Tak więc pora na DOBRANOC :) l l

Dobry wieczor Calinessa:)i dobranoc spokojnych snow I dla Saama takze:D, widze ze Daa sie pojawila🖐️, czy karteczka dla mnie:D?, ja tez jutro wstaje jak zwykle, pracy na jutro nie mam za duzo:D, moja Baa czeka juz na mnie wiec pedze do lozeczka:D Dobranoc wszystkim PS.Jak Wam sie podoba nowy awatarek:D...z mysla o weekend-zie:P?

Gość Klawy77
Witajcie 🖐️, dziewczyny 🌼, jeszcze pusty moja Droga Daa:D, idzie weekend moze ktos go napelni ;). Mam za soba juz pol dnia pracy :)i wolny jak ptak :D...chyba Milego dnia

Gość calinessa1
hej dobry dzień :) o dziś trudne święta do świętowania bo Dzień Wikipedii Dzień Interlingw więc może znajdzie się coś lżejszego ;) ja mam cały wolny dzień ale zajęć po uszy. przyjdę jak będzie pełny Klawego :D może po południu. Może ktoś szklanice przygotuje? o miłego dzionka ;)

Gość czytająca Was
Piątkowe dzień dobry Cofam wszystko o wiośnie u mnie:-P Ależ mnie źd***** chapnęło rano gdy wyjrzałam przez okno mam zimę:-PTak,że Klawy pakujcie się z żonką sanki będą zapewnione a i bałwana ulepimy dużego rozmiaru hehe a co;) Caal ja bym proponowała zamiast grilla może wielkie ognisko Co Ty na to?Miłego dnia wszystkim:)

Gość czytająca Was
Wykropkowało mnie:-P:-P:-P No dobra:)zdziwiłam się:-P

Gość Olivier
🖐️👄 dzień dobry ;) Pozdrowionka zostawię, a co!? :D Fajnie też, że Maribell się pokazała, wszystkiego tam dobrego w Nowym Roku dla Ciebie 🌼 Liness :) trzymaj nadal poziom 🌼 bo jesteś niesamowita! Dobrego dnia wszystkim :)

Piata :-) Dzien Dobry 🖐️ Witam sie dopiero teraz ,poniewaz 'staruchy' nie powinny sie wychylac :D Wiola ,chyba nie mieszkasz w Polsce skoro do tej pory krolowala u Ciebie wiosna :-). U mnie jest slisko i ze sniegu zebranego z dachow i trawnikow moznaby ulepic setki balwanow :-) Pozdrawiam bardzo serdecznie Meri 👄 Cal ,a co Ciebie dzisiaj tak zajmuje ,hę ? ,a moze kto ? Olivier ,uwazaj na drodze ,szczegolnie przed przejsciami dla pieszych ,bo dzisiaj znow samochod wjechal na przejsciu na matke z trojka dzieci . Dobrego Dnia Mili

Gość gość
Witam Was moi mili. :) I Daa, dziękuję za serdeczności. :) Niech Nowy Rok przyniesie Tobie wiele dobrych zmian i poprawę zdrowia. Przytulam Cię. :) I Olivier, dziękuję pięknie za życzenia, Tobie również W Nowym Roku wszelkiego dobra i uważaj proszę na siebie. :) Szerokiej, bezpiecznej drogi gdziekolwiek zawitasz. :) Ciebie też przytulam, to tak wyjątkowo. :D I Liness, Tobie chyba nie złożyłam życzeń. W Nowym Roku bądź wyjątkowa, pełna radości, ciepła. Życzę też zdrowia i dużo sił. :) I mb

Gość gość
czytająca was pozdrawiam Cię :) I Klawy Ciebie również pozdrawiam :) I Miłego, spokojnego dnia Wam wszystkim. :) I mb

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam przedweekendowo

Hej w te piatkowe piekne popoludnie🖐️. Cal, jestem juz pelny:), moze tak lyczka dla ochlody?:D X Daa, tez sie ciekawie co Calinessa taka dzisiaj zabiegana:), szykuje niespodzianke:D, bardzo lubie niespodzianki:P. X Wiola, ja chcialem wpasc na wiosenne sloneczko:), na golaska posiedziec w ogrodku:D...niech sasiadki sie slinia:P...takie ciacho:classic_cool: X Ciekawe czym jezdzi Olivier:)? X Dzieki za pozdrowienia Meri🌼 i nawzajem:D Tylko Saama brak, zasypany praca czy sniegiem:), a moze zajety swoja maskotka:D. Tytaj znalazlem taka Sniezynke:D http://jonika41.blogspot.se/2013/02/sniezynka-z-rosyjskiej-basni-ludowej.html X Hej Zuzia🖐️, czy Ty Zuzia mieszkasz w Polsce?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Klawy - Widze , ze zmianiles avatar. Wolisz narty , lyzwy , sanki czy lepienie balwana ?

Zuzia, wszystko, aby tylko mnie ciagano:D, juz jestem stary i musze uwazac na moje stare kostki zeby sie nie polamaly:D

Gość gość
zuza spadaj z tymi durnymi pytaniami :P

Gość czytająca Was
MB;-)Dziękuję za pozdrowienia i odwzajemniam:) http://image1.obrazki.org/gorace-pozdrowienia-fotki-i-zdjecia_ZeP2v.JPEG Klawy a co Ty myślałeś,że ja bym się dzieliła z sąsiadkami takim ciachem A po za tym gdybyś zobaczył moją sąsiadkę to szybko byś wskakiwał w porcięta,nie miałbyś odwagi pokazywać swojej pięknej opalenizny:-P:-P:-P

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ladnie jest na dworze kiedy swiat pokryty jest sniegiem. Sanki trzeba ciagnac pod gore zeby potem z niej zjechac. Tyle chyba dasz rade ? Puste sanki nie sa trudne do ciagniecia. Czytajaca - Piekny obrazek