Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochani wejdzcie prosze i napiszcie mi co myslicie o tym??ja rycze poprostu....

Polecane posty

Gość gość

kochani wejdzcie prosze i napiszcie mi co myslicie o tym??ja rycze poprostu....

Gość gość
czy u was tez się tak rodzice zachowują? jestem młodą kobietą,która nie ma jeszcze dzieci i ostatnio wykryto u mnie wielką torbiel na jajniku....(nie bede dokladnie opisywac przypadku ).. poszlam prywatnie i wykryto tę torbiel ,ale chcialam isc potem na kontrolne usg do przychodni i nie placic juz (bo nie mam kasy za wiele)...ale oni zaczeli mówic,że nie bo tam pracuje w przychodni ich znajoma i ona potem rozgada wszystko po calej naszej miejscowosci ,że ma mguza na jajniku...ze nie bede mogla miec dzieci itd..wpadli w poploch... Ja nie posluchalam ich i poszlam do tej przychodni na to kontrolne usg (torbiel jest dalej taka jak byla) ,ale jak przyszlam do domu i powiedzialam rodzicom ,że jednak wolalam za darmo miec to usg a nie placić..to zaczeli sie namnie denerwowac..i takie teksty: "PO CO TY TAM POSZLAS??JEZUS MARIA TERAZ WSZYSTKO SIE ROZNIESIE ,BO PRZECIEZ TA LUCYNA WYGADA I DOWIEDZĄ SIĘ WSZYSCY O TYM...WCIĄGNELI CI TO W KARTE ??JESLI TAK TO JUZ WSZYSTKO LUCYNA WIE...NO TO PIĘKNIE..POTRZEBUJEMY ,ŻEBY GADALI TERAZ WSZYSCY??" AZ SIE POPLAKALAM BO WAZNIEJSZE DLA NICH JEST TO CO POWIEDZĄ LUDZIE ,NIŻ TO ,ŻE MAM PODEJRZENIE RAKA JAJNIKA..:( MUSIALAM SIE KOMUS WYŻALIĆ..ZNAJOMYM NIE MOGĘ,,BO JAK TO MATKA MOWI :"ROZGADAJA I BĘDA PLOTKOWAĆ"

Gość gość
tez mam torbiele na jajnikach od lat, i one w 99.99% nie sa grozne, tylko powiazane z endometrioza (torbiele czekoladowe) ja ich nawet nie lecze

Gość gość
Dodam jeszcze,że u nas w domu liczy sie tylko co ludzie powiedzą i co myslą na nasz temat.. Zawsze jak otwarte jest okno w domu i głosniej cos mówię to matka i ojciec szybko biegną do okna i krzyczą:"zamknij okno bo slychac wszystko co mówimy "..zeby czasem sąsiedzi nie uslyszeli nic.. wszystko sie u nas w domu ukrywa przed ludzmi i sąsiadami..byle nic nie wyszlo zlego na zewnątrz..nie wiem czy kazdy tak ma w domu:(

Gość gość
oj tam:)torbiel jajnika to nic złego:) gorsze sa mięsniaki.jakbys miala dużego mięsniaka to moglabys się bać i natychmiast musieliby cie operowac. matka ma rację:po co ludzie maja mówic ,że nie bedziesz mieć dzieci? moja koleżanka miala wycinanego mięsniaka z macicy i potem się dowiedziała ,że całe osiedle plotkowalo ,ze ona dzieci nie będzie mieć bo nie ma macicy całej. jak urodzila to ludzie byli w strasznym szoku:)mówili nawet ,że to nie jej dziecko tylko adoptowane.:):) masakra co ludzie potrafia wymyslić.

Gość gość
ewa333 no i co, nie zgadlas...

Gość gość
patologia

Gość gość
Wiesz co? Olej ich! Po prostu. Zdrowie jest najważniejsze, szkoda, że tego nie rozumieją, przeraża mnie to, że "gadanie" jest dla nich ważniejsze. Wiem co mówię, miałem kostniaka, na szczęście był łagodny, ale bez operacji, stresu i jeżdżenia się nie obyło... więc Cię rozumiem, a nerwowa atmosfera tylko pogarsza sytuację. Życzę zdrowia!

Gość gośćórym pisze gość
Autorko rozumiem twój niesmak, tylko, że rodzice w tym całym swoim zapamiętaniu mogą mieć w tym przypadku rację. Oni tą panią znają i może pani Lucynka jest faktycznie osóbką o długim języku, a ludzie sobie jeszcze coś domalują, jak w przypadku o którym pisze gość 15:33. Albo twoja mama jest dużą plotkarą, więc pilnuje siebie i swojej rodziny, żeby jej samej nie obgadano, bo myśli, że każdy jest taki sam.

Gość gość
jak się rozniesie to oskarż przychodnie. Poza tym przecież to nic grożnego. dużo dziewczyn na. To nie hiv kurde zeby afere robic

Gość gość
To powiedz im, ze wtedy ja pozwiesz do sadu, bo wszyscy pracujacy tam musza zachwac tajemnice lekarska.

Gość gość
smieszne:P

Gość gość
normalne..rodzina sie troszcz o ciebie.