Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martina Omega

Dietalegre lepsze niż ketoaktiv? Szybciej się chudnie? Smaczniejsze?

Polecane posty

Hej, jest pytanie: próbowałyście dietalegre? Interesuje mnie zwłaszcza smak dań instant i tych gotowych, bo co do słodyczy to raczej nie mam wątpliwości ;) Wiem, że na jedzeniu proteinowym chudnie się bardzo szybko, tyle że nie zawsze jest ono smaczne... Mam ochotę zamówić zestaw, ale nie chcę wylądować z czymś niejadalnym.

Gość olioli
Ketoaktiv zamawiałam tylko raz i najbardziej smakowały mi batony, a z dietalegre praktycznie wszystko mi podeszło. Mają super wybór w porównaniu do ketoaktivu, a składy nawet lepsze, bo jeszcze więcej protein, czyli... dietka teoretycznie powinna byc nawet skuteczniejsza. Osobiście byłam na proteinach ponad 2 miesiące i schudłam 13 kg. Etap uderzeniowy na dietalegre był bardzo efektowny (od razu chyba z 5 kg zeszło w jakieś 14 dni) i w miarę łatwo było na tym wytrwać, bo miałam spory zapas różnych dań.

Gość gość
Dietalegre Zestaw ulubionych - uwielbiam. Moje najmniej bolesne odchudzanie i spadek wagi o 9,5 kg zawdzięczam tym zestawom. Aż ciężko mi uwierzyć, że to ma tak mało kalorii

Gość LillyBi
Bardzo smaczne zestawy i dania, efekty piorunujące. Nie sądziłam, że w tak krótkim czasie można tak dużo schudnąć (oczywiście nie głodując jednocześnie). Jadłam do tego sporo warzyw, zwłaszcza zielonych, np. robiłam sobie nuggety albo makaron, to tego jakaś sałatka, brokułki, pycha. Że nie wspomnę o tych deserkach i słodyczach, bo na samą myśl ślinka mi kapie. Jestem już po kuracji, 1o,5 kg lżejsza po 2 miesiącach. Nie chcę dyskutować z osobami, które zaraz zaczną wrzeszczeć, że można było schudnąć na siłowni i diecie ileś-tam-kalorii. Ja na to nie miałam czasu, na niedobre jedzenie i głodowanie też nie miałam ochoty, a słodycze po prostu muszę jeść codziennie, bo to sprawia, że mimo odchudzania nie domawiam sobie małych przyjemności. Ketoaktivu nie próbowałam, więc się nie wypowiem, ale patrząc na produkty, wybrałabym jednak dietalegre ze względu na większy wybór.

Gość pyzatka89
Ja już dostałam swój zestaw :D Więc tak: wafelki pycha, deser orzechowy podobnie, stek sojowy (taki placek bardziej) bardzo smaczny, przyprawiłam sobie porządnie na pikantnie. Reszta wrażeń jutro, po kolejnych degustacjach. Na razie 100% zadowolenia

Gość gość
Mus o smaku białej czekolady... mniam! :D u mnie już 1,5 kg mniej

Gość Martina Omega
Kurde wszystko takie dobre, że obawiam się, że będę dokupywać. Zastanawiam się nad dokupieniem batonów albo jakiś jeszcze wafelków. Mimo jedzenia tych pyszności, odnotowałam spadek o 1,5 kg, a jestem 3 dzień na diecie. Oby tak dalej. No i na szczęście nie jest mi słabo, nie głoduję, nie męczę się :D

Ja też polecam, osobiście łączyłam produkty, bo niektóre dania dietalegre (gulasz sojowy, omlet z łososiem czy deser z nugatem zwłaszcza) zdecydowanie wolałam niż z ketoaktivu. Ale musy czy niektóre batony ketoaktiv - bez zarzutu. Natomiast efekty takie same: szybki spadek wagi, utrata tłuszczu a nie mięśni, do tego dobre samopoczucie. W sumie pozbyłam się od końca października do połowy grudnia jakichś 10kg. Teraz przytyłam 2 w czasie świąt, ale po 5 dniach na zestawie dietalegre już w zasadzie prawie osiągnęłam stan sprzed wielkiego grudniowego obżarstwa.