Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studniowkagirl

szczupła sylwetka w miesiąc ???

Polecane posty

Gość studniowkagirl

Hej ;) mam problem ... za miesiąc muszę iść na studniówkę i przydało by się mi schudnąć. ... ogólnie mam 185 cm wzrostu A moja waga wynosi 85 kg... bardzo mi zależy żeby zrzucić tzw boczki i brzuszek A prócz tego ogólnie schudnąć ... czy znacie jakies szybkie sposoby ??? Tylko proszę nie jakieś wymyślne diety ponieważ jeste osobą która nie lubi zbyt wielu rzeczy ... dla ułatwienia zadania nie lubię warzyw ale bardzo lubię owoce ale nwm czy jest jakaś dieta z nimi związana ... czy mogły byście mi też podrzucić jakieś fajne ćwiczenia ??? Z góry za każdy wpis dziękuję i prosze o jakieś motywacje ;*

Gość gość
amfetamina tak z 1.5g dziennie.... w miesiac to sie malo a zrobic, ale jak do tej pory Ci nie przyszlo o sobie dbac to nie wierz w cuda ze zaczniesz nagle codziennie areobowe cwiczenia godzinami wykonywac. Diety to bzdura, wazne sa cwiczenia... a dla leniwego kaszalota jest podpieranie sciany i marzenia o mezczyznach

Gość gość
cwiczenia? jakie Ty chcesz cwiczenia? na miesnie konkretne jakies? 4 godziny areobow dziennie i 12kg mozesz w miesiac zrzucic, jesz co chcesz... ale jak Ty 4 godziny dziennie lezysz na kanapie i 4 siedzisz przy kompie, do tego 6 w szkole a reszte lezysz w lozku to sie nie dziw...

Gość przerost tresci nad forma
bzdura od ćwiczeń się nie zawsze chudnie a od nie jedzenia zawsze więc dieta to pewniejszy spadek wagi niż cwiczenia. jak będzie jadła duzo to nigdy nie schudnie nawet jak bedzie biegac codziennie bo nie spali wiecej niz zje

Gość studniówkagirl
To nie jest tak ze ja nic nie ćwiczę i leżę na kanapie ... ćwiczę typu bieganie pływanie pompki itp ... ale chodzi mi ogólnie na stracenia tkanki tłuszczowej w tych okolicach ciała ... I sorry bardzo ale nie ze nie dbam o sb bo już wiele razy próbowałam schudnąć ale mam słabą wolę

Gość gość
Jestem bardzo zadowolona z tego co osiągnełam stosując suplement slimcea. Schudłam, czuje się dużo lepiej. Nauczyłam się inaczej jeść, jeść zdrowo więc utrzymuje już wagę. Dzięki Slimcea schudłam ponad 10kg przez 3 miesiące czyli okres kuracji.

Gość gość
Jeśli zalezy Ci na trwałych efektach zacznij regularnie trenowac. Spalisz tluszcz, zbudujesz miesnie i problemy z sylwetka znika  Dodatkowo, możesz dorzucic suplementacje z http://www.elitesportfood.pl/#start i idealną sylwetke masz jak w banku :)

Gość gość
Organizmy są różne. Nieraz dany suplement jest dla kogoś skuteczny, innym razem nie. Ze wszystkich na rynku najbardziej zauważyłam że działa Slimcea. Sama stosuje i również sobie chwalę. 7kg w miesiąc przy opdowiedniej diecie :)

Gość najnaj293
W miesiąc jak masz mała wagę do zrzucenia to realne ale jak masz 30kg do zgubienia to w miesiąc tego nie osiągniesz;) no niestety ale taka prawda i suplement ci nie zrzuci 30kg w miesiąc! Suplementacja pomaga oczywiście sama przyjmuję African Mango http://szczupla-kobieta.pl bardzo zmniejszył mój apetyt i przyśpieszył metabolizm ale dodam iż biegałam i chodziłam na basen;)

Gość ratajka

jak chcemy szybko zeszczupleć to polecam bardzo skuteczny suplement Fat Fast Burner https://fatfastburner.com/

Gość Darek5

Poznaj ranking opiniak.pl

Gość Gabi

Stosowałam suplement diety Slimunox 2 miesiące. Przez ten okres mój problem z nadwagą minął. Schudłam 7kg z prostą dieta. Zwykłe ograniczenia nie zdrowej żywności

Gość kolbusowa

mi szczupłą sylwetkę udało się osiągnąć z suplementem diety Fat Fast Burner  https://fatfastburner.com/

Gość Ingrit4

Szczupłe ciało na szczuplecialo.pl

Gość Alina

Bycie fit to moje życie, jem zdrowo, pije zdrowo, ćwiczę zdrowo.Wszystko robię zdrowo! 😄 Ale to za mało! Wzmacniam się jeszcze nowoczesnymi zabiegami w klinice medycyny estetycznej u doktor Dethloff w Warszawie - to godne polecenia miejsce. A moja sylwetka stała się „idealna” bo korzystam z fal radiowych, które wykorzystuje się w zabiegu Radiofrekwencja mikroigłowa i bezigłowa.