Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black cat sm

czy przeszkadza wam mezczyznom cellulit u kobiety?

Polecane posty

Gość black cat sm

pytam, bo mam cellulit i to dosc mocny a nie moge sie pozbyc przez problemy hormanalne

Gość gość
jak facetowi ze masz to nie zauwazy

Gość gość
jak facetowi nie powiesz ze masz to nie zauważy

Pytasz na tym foroom a skąd te prawiki mają wiedzieć czy im przeszkadza jak nigdy go nie widzieli bo nigdy doopy nie widzieli ? :D :D :D

11:42 Mało tego! Nawet jeśli jesteś brzydka a powiesz facetowi że jesteś najśliczniejszą dziewczyną w mieście to uwierzy!:D Siła sugestii jet ogromna-wykorzystujcie ją kobiety!

Gość prawictwo pospolite 152
nigdy go nie widzieli bo nigdy doopy nie widzieli ? Mów za siebie jak byłem mały to widziałem na żywo tyłek mojej starszej kuzynki

I był to jedyny damski tyłek, który na żywo do dzisiaj widziałeś :P. x Jak nie powiecie facetowi, że macie cellulit, to sam tego nie wymyśli :P.

Gość goodgirl28
Mężczyźni twierdzą, ze jeśli my kobiety nie powiemy im, ze mamy cellulit, to sami nie zauważą. Może w przypadku mało widocznych gołym okiem zmian. Przy większych zmianach, widocznych z daleka, nie sądzę żeby nie dostrzegali roznicy. Slepi przecież nie są. Rozumiem, ze panowie mogą byc taktowni i nie wytykac palcem zmian aby nie sprawiac kobiecie przykrości lub nie stawiać jej w niezręcznie sytuacji. S Jestem kobieta i mam ten sam problem co Ty. Przez wahania hormonalne nie mogę sie tego pozbyć. Cellulit mam tylko na udach, ale jest mega widoczny, aż powstały wglebienia :( Mam ogromne kompleksy na tym punkcie. Do tego stopnia, ze mój narzeczony nigdy nie widział mnie w majtkach czy nago w pozycji stojącej ( wtedy jest najbardziej widoczny). Zawsze sie zasłaniam i ukrywam to paskudztwo:( Mężczyźni są wzrokowcami i wydaje mi sie, ze chcą aby ich kobieta miała piękne ciało.

duża jędrna pupa albo wystarczy duża, jędrne małe albo duże cycki ale musza byc jedrne. duze oczy albo i kaprawe ale musza byc mądra a nie tępe no i oczywiście duże usta najlepiej czerwone od szminki a kazdy cellulit sie ukryje hehe pozdrawiam

Gość gość
wiecie co mam wrazenie ze troche zwalacie wine na te hormony zamiast wziac sie za siebie... założe się że każda z was ktora narzeka na cellulit (mowimy o tym bardziej widocznym) ma siedzącą prace i w ogóle siedzący tryb życia i spożywa dużo tłuszczów zwierzecych... ja wiem sama po sobie jak przez prawie rok pracowałam w biurze zero ruchu, co kilka dnia jakaś pizza, ogólnie dużo sera, masla, oprócz dodatkowych kilogramów pojawił się cellulit, własnie przez to że większośc dnia spędzałam w pozycji siedzącej. Wprowadziłam zminy w diecie i co wieczor jakiś trening, dużo wiecej spacerowałam. dodatkowe kilogramy jak i cellulit szybko zniknął. Także wiecie jak lubicie sobie zjesc tłusto, duzo smażonych rzeczy, a po pracy nie chce sie ruszyć tyłeczka no to sie chyba musicie pogodzic z cellulitem

Gość gość
mi sie pojawil w okresie dojrzewania, nie jem smazonych rzeczy bo mama zawsze byla na diecie i zawsze gotowala niskokaloryczne chude i zdrowe potrawy, w domnu zawsze przewazaly owoce i warzywa, ja zawsze mialam niedowage, chodzilam na wf, co dziennie jakies spacery, latem plywalam i mialam i tak cellulit, potem okazalo sie ze to przez problemy hormonalne, wiec juz zawsze bede miala go, moge go co najwyzej zmniejszyc z reszta cellulitu nigdy nie da sie pozbyc, jesli kobieta ma to zawsze bedzie go miec choc zawsze moze go zmniejszyc