Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozytonkaa

Mamy na Październik 2016

Polecane posty

Gość Day and night
Aniala ja urodziłam o 1,30 w nocy a o 11 w południe mnie już stawiali na nogi ;-) to była masakra...nie wiedziałam że te szwy tak mogą ciągnąć i bólec.

Gość gość30
U nas też chłopak na 100% i na szczęście nie mamy problemu z imieniem ;)będzie Emil❤ Hey K25isobrze że już w domu jesteś... teraz wypoczywaj ...w domu to w domu:) dobranoc dziewczyny spokojnej nocy!

Gość ola684
z dziewczynka nie bylo by problemu od zawsze miala byc Julia. A teraz siedzimy i przegladamy jakaies listy imion dla chlopcow i zadne nie jest idealne ... w ktoryms kabarecie bylo ze dopiero jak wybierasz imie dla wlasnego dziecka zdajesz sobie sprawe ilu osob nie lubisz :D

Gość k25i
Aniala ja po tym lezalsm 24 wiec po cesarkach pewnie tez tyle. W jakim znieczuleniu Ty mialas cesarke bo ponoc dawniej bylo szybciej bo byla w narkozkozie i dlatego. A te dziwczyny co chodzily to biedne jak stare bacie i prosily o ptzeciwbolowe. Ciezka sprawa ta cesarka i rozmawialam z dziewczyną co miala kilka lat wstecz cesarke to mowila ze lepiej bylo wlasnie wtedy gdy byla w narkozie.

Gość k25i
Gosc 30 powiem Ci ze myslalam kolka sekund nad Emilką wiec Emil chlopcu jak najbardziej:) ladne:) w szpitalu u mam w brzuszkach bylk kilka Mikolajow i mnustwo Zosiek:) u jednej tez Malwinka i mi sie bardzo podobalo:)

Gość gość30
Nie jest łatwo z wyborem imion ;) chociaż my chcieliśmy albo Emily albo Emil

Gość gość30

Gość gość30

Gość gość30
U mnie coś się zacieło... bardzo podoba mi się tez NELIA dla dziewczynki ;)miłej niedzieli Wam życzę

dzien dobry,witam w poniedzialek. U mnie dzis troche deszczowo, ale na szczescie calkiem cieplo. Bylam juz na zakupach...a po powrocie do domu, czulam sie jakbym przebiegla maraton: zadyszka, spocona na plecach, na twarzy..no wygladalam i czulam sie jakbym przebiegla 20 km. :O jak sie czujecie dziewczyny?

Gość ola684
I_can - ja niestety czuje sie tak samo jak ty. nawet po schodach wejde to musze usiasc. zasapana zmeczona, jej a to dopiero polowa. wiadomo ze bedzie tylko gorzej. teraz powienien byc najlepszy czas 5 i 6 miesiac ale cos nie wyszlo. mam nadzieje ze to tylko pzrez pogode.

Gość k25i
U mnie upalnie od samego rana, jestem jeszcze w trybie pobudki szpitalnej o 5.30 ale bardzo dobrze sypiam. Slonko na balkonie wychodzi dopiero kolo 17tej wiec do tego czasu moge spokojnie lezakowac na hustawce. Jestem u rodzicow bo w moim mieszkaniu rewolucje a co za tym idzie balagan pewnie wiec dobrze ze wroce na gotowe.

ola, no wlasnie..a co dopiero powiemy jak przyjda upaly... :O no nic..moze to faktycznie przez pogode..moze cisnienie jest niskie i to dlatego.

Gość gośćgosc ANECZKA
Ja wstałam zjadłam umylam naczynia iiiii dopadła mnie spiaczka... ech :( :( :( :( dziś 20 tydzień i nie czuje ruchów :( buuuu

Gość gośćgosc ANECZKA
W ogóle często mnie mdli wieczorem.. mam nadzieje ze nie wrócą na stałe. ..

Gość k25i
Moze nie bedzie takich upalow strasznych w Polsce lata to moze jest ze dwa tyg a reszta pogoda w kratke wiec przezyjemy no chyba ze jak na zlosc bedziemy chodzic w upalach. Ja czuje ze w sierpniu urodze gdzies w drugiej polowie na bank tak bedzie.

Gość k25i
Aneczka pewnie nie chodzi o to ze nie czujesz ruchow tylko za bardzo chcesz je poczuc albo sie obczytalas:) ja jak chce komus pokazac jak fika to zjadam kilka m&m'sów i mała ma szalenstwa w brzuszku:) sama sie nie moge nadziwic ze tak to dziala, czlowiek w czlowieku:)

Gość sepik
Cześć Dziewczyny:) u mnie cieplutko, zapowiada się, że będzie gorąco tak jak wczoraj. Niebo piękne bez zadnej chmurki:) jak narazie czuje się ok. Może faktycznie dużo zalezy od pogody. Aneczka Twój Dzidzius napewno zacznie fikolki niebawem.:) Moja Dzidzia wydaje mi się, że zaczyna coraz bardziej szaleć. Kiedy bym sie nie polozyla, usiadla to szaleje. Te ruchy budza mnie nawet w nocy :) zaczynam mieć już taka manie trzymania dłoni na brzuchu i czekania na ruchy:) albo patrzenia na brzuch jak się unosi :D

Gość Aniala
Miałam znieczulenie w kręgosłup chyba podpajęczynówkowe, byłam świadoma cały czas, na cesarkę jechałam około godz 13 może na sali z powrotem byłam koło 14-15 pamiętam, ze jak tylko puściło znieczulenie kazali wstawać i myć się pod umywalką było to może gdzieś koło godz 18-19 może teraz trzeba dłużej leżeć. U mnie wczoraj 30 stopni dziś też się na tyle zapowiada...moje samopoczucie dobre nie licząc kłucia w brzuchu bardziej po prawej stronie ale dzidzius lubi siedzieć właśnie po tej stronie bo tu głównie czuję ruchy

Gość Aniala
Aneczka czekaj jeszcze spokojnie do 22 tyg to chyba norma, ze można nie czuć o ile nie dłuzej:)

Gość Aniala
z tym słodkim to prawda, ze jak się zje to dzidziuś fika ogólnie po jedzeniu bardziej choć u mnie nie zawsze to działa

Gość k25i
Tylko szkoda ze ja nie moge miziac tego fikajacego brzuszka:( Aniala to Ciebie szybciej postawili po cesarce niz mnie po tym szyciu a to samo znieczulenie. Nie chcialabym cesarki chociaz fajnie ze robią takie znieczulenie bo jak juz wyjmą dzidziusia to Ci pokarzą i polozna jest co fotki robi a w narkozie to budzisz sie na sali po wszystkim a tak to dzidziusia widzisz od razy jak przy naturalnyn i to duzy plus :)

Gość k25i
Albo to zalezy od oraganizmu kiedy i jak pusci znieczulenie. Tylko tez dziwne ze tak szybko wstalas jak i mnie i mojemu bratu po operacji na noge mowili ze przez 8h nie wolno rusza glową tzn podnosic glowy bo beda wymioty i ból i te bardzo wiercace sie po cesarkach tak mialy.

Gość ola684
problem mam. maz wlasnie wrocil od lekarza i sie okazalo ze ma grype. nie wiem czy nie zadzwonic do lekarki mojej i zapytac co ja mam robic w tej sytuacji.

Gość Karola8912
Dziewczyny ktore maja juz dziecko czy czujecie nie raz klucie w kroczu?

Gość sepik
Ola a mąż nie pytal swojego lekarza jak postepowac w przypadku gdy ma żonę w ciazy? Jeśli nie to faktycznie zapytaj swojego prowadzącego. Uważaj na siebie żeby się nie zarazic. Chociaz chyba jakiegoś wielkiego wpływu na to sie nie ma. ..

Gość Aniala
Ola tak zdecydowanie poradź się lekarza i staraj się odseparować, możesz nosić maseczkę na twarz do kupienia w sklepach medycznych nie wiem czy w aptekach też. Karola ja czuję takie kłucie w kroczu w brzuchu w okolicach blizny po cesarce k25i nie wiem czemu tak szybko wstałam trochę mi niedobrze było po morfinie dlatego prawie w ogole jej nie dostawałam tylk ozwyjkły lek przeciwbólowy

Gość ola684
juz nakrzyczalam na meza ze nie zapytal lekarza co teraz z zona w ciazy. faceci to tylko o sobie mysla. ciezko sie odseparowac, tym bardziej ze pewnie nie od dzisiaj ma, wczoraj corcia tez jakas niemrawa. ale dzis juz normalnie. bede dzwolic po 15. mam nadzieje ze to nic zlego nie bedzie.

Gość k25i
Morfine dawali po cesarce? Wow czyli nie karmilas czy po prostu tak kiedys robili. Masakra ze lekarzami nie dojdziesz