Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapraszam normalnych

KURY NA RURY

Polecane posty

Gość gość
Facet chciał mieć z nią dziecko - jak to po 30.tce bywa najczęściej zresztą, że ludzie chcą się stabilizować, mieć dzieci, normalne rodzinne życie (zresztą chyba się takie rzeczy ustala przed ślubem :o ). A Otulona wolała jeździć po świecie, pracować (wg niej - zbawiać tym samym świat, o czym nie raz nie dwa pisała, że tylko praca moze być konstruktywnym sensem życia) i pół wolnego czasu siedziała w internecie. Co się dziwić? Żaden normalny koleś, wyznający normalne wartości nie wytrzymałby z takim latawcem.

Gość thx84delta
Siedzę na tym forum, może już ponad 10 lat. Gadałem ze wszystkimi i o wszystkim. Jednak nadal mnie zadziwia, że tak łatwo wywalacie swoje prywatne dane. I oto skutek. Potem dochodzi do pyskówek, jak widać. Zawsze ktoś się zabawi, czyimś kosztem.

Gość gość
Jakim latawcem... Ona siedziała 24/7 na kafeterii przez 11 lat. Codziennie nawalona jak meserszmit. W Niemczech trochę pracowała u jakiegoś Żyda, podcierając mu du/pę i codziennie kupując różę czy jakiś inny kwiotek, za co on jej na koniec pięknie podziękował. W du/pie była, gów/no widziała.

Gość gość
A latami hejtowania innych, zapracowała sobie na powszechny szacunek. W swoje gierki wciągnęła do tego Iftarę, która wydawała się normalną laską być. Kiedyś.

Gość gość
Nikt by się nie zabawiał, gdyby szanowna pani Agata nie lżyła na innych użytkowników forum. Nie wyzywała od śmieci Szatyna, nie wyzywała od głupków i imbecyli orendżów, gdyby nie wchodziła na topiki, w których nie ma do powiedzenia nic poza "nie wiem jak można być taką kretynką jak autorka" itp, itd.

Gość gość
I to jej wieczne "w DE jest o niebo lepiej pod tym względem", "siedzę w DE od 1432 lat i nikt mi nie powie, że wie lepiej", "nie wiem jak w Polsce, ale w DE jest tak, że", "mieszkałam w Libii 7 lat i znam Arabów", "co ty wiesz, nie będę z tobą dyskutować, cholewki co najwyżej możesz mi czyścić". Oraz wchodzenie na tematy, w których kobitki uskarżają się na jakieś dolegliwości i jej stały, sztampowy wpis: "A jakie masz TSH? Bo mi dopiero w DE wyleczyli tarczycę, może masz z tym problem" :D :D :D :o :o :o Że już nie wspomnę o klasycznym "mam giga kaca", "jest piątek jest chlanie", "jak nie wiesz co zrobić, to się napij" albo "wypiłam dwa wina, coś bym zjadła ale nie wiem czy dojdę do kuchni". no i się alfa i omega ze/s/rała. Nie trzeba trzepać tematów, żeby pamiętać jej teksty, wystarczy tu być tak długo jak ona - mało kto zapada tak w pamięć :o 🖐️))

Gość gość
to akurat prawda. malo kogo sie tak pamieta ze starych uzytkownikow. jedno jest pewne: musztarda albo pśp przy otulonej to male miki jesli chodzi o bycie wrednym i niemilym.

Gość gość
Tako rzecze Staszek P., członek egzekutywy PZPR: "Polska Rzeczpospolita Ludowa"... Przypadek? :D Idole naszych forumowych miss są w formie, nie ma co :D

Gość gość
Nie spocznieeeemy, nim dojdzieeemy... 🖐️

Gość gość
Wawcia nie podniecaj się, powiedz lepiej jak się czuje ta twoja Małgosia czy tam Monisia, dalej ją posuwają osiedlowe żuliki?

Gość gość
A co? Warto? Jak smakuje? No powiedz, powiedz.

Gość thx84delta
gość dziś Nikt by się nie zabawiał, gdyby szanowna pani Agata nie lżyła na innych użytkowników forum. Nie wyzywała od śmieci Szatyna, nie wyzywała od głupków i imbecyli orendżów, gdyby nie wchodziła na topiki, w których nie ma do powiedzenia nic poza "nie wiem jak można być taką kretynką jak autorka" itp, itd. x Akurat Shatyn, jest człowiekiem gorszego sortu. x Miałem na myśli, nie tyle zachowanie etycznie poprawne, ale zasadę, pisz co chcesz, ale nie o sobie, tak aby nikt, nie był w stanie ciebie skutecznie zaatakować, obrabiając sprawy osobiste.

Gość gość
Ale to nie ma najmniejszego znaczenia, ludzie. To działa w obydwie strony i Otulona vs reszta i reszta vs Otulona: człowiek inteligentny, normalny, spełniony i w miarę szczęsliwy naprawdę nie znaduje ŻADNEJ uciechy z wyzywania i obrażania drugiego człowieka!! Nawet jeśli potocznie mówi się o wrzucaniu sobie w ramach "obrony" - człowiek taki, jak wyżej go opisałam, będzie ponad to, podziękuje za dyskusję i tyle. Nie da się wciągnąć w takie idiotyczne rzeczy. I orendże, i Otulona. Ale jest jednak pewien zgrzyt, bo Otulona teraz zaprzestała dyskusji nie ze względu na jej poziom ale ze względu na to, że wyciągnięte na wierzch zostały brudy, które sama postanowiła tutaj sobie poprać, a które uprzedzone były personalnymi atakami i obrażaniem mnóóóóóóóóóóstwa osób na forum. Jestem postronna, czytam kaczki od ok 2 lat i nie biorę udziału w tych utarczkach Shatyna, Myrka i reszty ale doskonale rozumiem, że ktoś się wkurzył. Nie jestem tutaj od początku, ale Shatyn z tego co zauważyłam zawsze stoi w ofensywie, to Otulona, Iftara (mniej, ale również) i Myrevin zawsze po nim jadą pierwsi.

Gość gość
Banki podnoszą marże kredytów hipotecznych. Wszystko przez podatek bankowy, który będzie obowiązywać od 1 lutego. Instytucje finansowe już teraz postanowiły się zabezpieczyć przed stratą. Aż dziewięć banków zdecydowało się na podniesienie marży, czyli po prostu własnego zysku. Należą do nich m.in. Alior Bank, Deutsche Bank, mBank czy Raiffeisen Bank. Co podniesienie marży oznacza dla konsumentów? Klienci banków będą musieli płacić wyższe raty. Przeciętnie zmieni się to o 4-5 proc. Jeżeli założymy, że ktoś weźmie kredyt na 300 tys. i będzie go spłacał przez 25 lat, to przy nowej marży odsetki wzrosną łącznie nawet o 20 tys. zł. Według portalu Wp.pl instytucje zwiększyły marże o 0,4-0,5 pkt proc. Tak się składa, że ta wartość odpowiada planowanej wysokości podatku – 0,44 proc. od wartości aktywów.

Gość gość
Klienci banków będą musieli płacić wyższe raty. Przeciętnie zmieni się to o 4-5 proc. Jeżeli założymy, że ktoś weźmie kredyt na 300 tys. i będzie go spłacał przez 25 lat, to przy nowej marży odsetki wzrosną łącznie nawet o 20 tys. zł X Iftara, jak tam?

Gość gość
jeśli ktoś za cios poniżej pasa uważa pisanie o ciążach, poronieniach, małżeństwach czy rodzinie w ogóle - niech albo nie pisze o tym wcale, albo jak już pisze - niech się to trzyma kupy. Bo gdyby się trzymało, nikt by niczego nie wywlókł i nikt by Otuliny od kłamczuch i wariatek nie zaczął wyzywać. A ona sprytnie przemilczała temat, a jej naczelna adwokat, sz.p. Iftara napisała, że Otulina nie zwykła taplać się w błocie. O ironio! A cytaty pijanej Otulonej wyżej to krasnale napisały na kaczkach, nie? I to już nie jest "taplanie się w błocie?". Swoje kłamstwa i ściemy (i to w tak delikatnych tematach, w których udzielała się wśród kobiet z traumą, po poronieniach, z naprawdę ciężkimi stanami psychicznymi) również uznała za "taplanie się w błocie", w związku z czym nawet ich nie sprostowała - no to to już świadczy o chorobie psychicznej. I obawiam się, że to może być zaraźliwe, skoro Iftara i Myrek murem za nią stoją. Cóż, udawać że się nic nie stało można, zaklinać rzeczywistość też można ale nie zmienia to faktu, że Otulina jest kłamczuchą najgorszego sortu i już. NAWET jeśli pisała na poronieniach o tym, że ma syna i można zajść w ciążę itd - przypuszczam, że miała napływ ciepłych i troskliwych uczuć względem historii tych kobiet i chciała je pocieszyć dobrym słowem. Ale robić to w taki sposób, by ubierać siebie w taką historię - to jest oznaka choroby psychicznej i są na to odpowiednie określenia, wcale nie żartuję i wcale nie jestem teraz ironiczna. Takie rzeczy się leczy. Ewentualnie można sobie życzyć (dla jej dobra), by spadło na nią takie nieszczęście, że już w życiu nie pomyśli o tym, by wymyślać je sobie na potrzeby podniesienia sobie już i tak rozbuchanego ego 🖐️

Gość gość
shatyn zaloguj się :P

Gość thx84delta
gość dziś Ale to nie ma najmniejszego znaczenia, ludzie. x Dla mnie sprawy prywatne Otulonej, ja je specjalnie ni kojarzę, poza topami Shatyna, nie mają żadnego znaczenia. Nie interesuje mnie jej życie. Nie bardzo mnie też obchodzi, co ona pisze, bo jest to, takie sobie. Czasem coś trafnego, ale bez przenikliwości, bez polotu. Myrevin, na przykład, ma coś do powiedzenia. x Shatyn jest człowiekiem gorszego sortu i piszę to dosłownie. Tak, to jest człowiek sowiecki, mentalnie upośledzony. W tym sensie, jego postawa, jego "poglądy", jego metoda dyskusji, czyli de facto propaganda kłamstwa, wzbudzają niechęć, odrazę i skutkują reakcją negatywną. On będzie zawsze atakowany, tak jak atakowani są Tusk, Kopacz i reszta.

Gość gość
nastepny p***b:D:D:D

Gość gość
czytam i czytam posty shatyna ni ni huja. nigdzie nie widze niczego o czym napisałaś.może zacytujesz jego posty?

Gość gość
Minister skarbu Dawid Jackiewicz powołał trzyosobowe rady nadzorcze Telewizji Polskiej i Polskiego Radia. Wszyscy mianowani to działacze lub jawni sympatycy PiS-u. Jest wśród nich były asystent Beaty Szydło! X Zero kolesiostwa.

Gość gość
otulona_snem 2008.12.08 lo matko anioleksmiech.gif rozwalilas mniesmiech.gif u mnie niestety sprawdzila sie zasada swoj swego znajdzie jak slonko za gorke zajdzie oboje zarabiamy i rozpieprzamy na przyjemnoscismiech.gif ale z pierwszym mezem nie mialam lekkosmiech.gif dlatego po trzech miesiacach juz nie bylismy malzenstwemsmiech.gif X Myrek, to pewnie nie zarabia kokosów, ale ten seks tantryczny... ho ho...

Gość gość
otulona_snem 2008.12.08 placilam ja w jednym sklepie, a on w drugim i tak suma sumarum ladowalismy w lozkusmiech.gif http://pl.youtube.com/watch?v=GdWhlo9b9zg otulona_snem 2008.12.08 Aniolek ja Cie rozumiem bo mialam podobnie,bylo k**ewnie goraco znalismy sie okolo 4 tygodni, zapytalam "kupisz mi piwo" "on jasne ile" "dac c****eniadze" "co ty chora babo jestes"smiech.gif i przewrocil mnie do tylu na murku na ktorym siedzialamusmiech.gif

Gość gość
otulona_snem 2008.12.08 tak szczerze to chyba dobrze u mnie to bylo to tak ze moj maz byl i jest moim najwiekszym przyjacielem, oprocz rodzicow.. nasza milosc zaczela sie od przyjazni oddam za niego zycie a jednoczesnie jestesmy jak dzieci jak sie na nas spojrzy nawet mnie czasami przewrotnie pyta"to jestem twoim przyjacielem czy mezem" mamy swoj wlasny jezyk kiedys ludzie w pociagu patrzyli na nas jak na wariatow a my sie tym bawilismy umie mnie rozsmieszyc do lez a jednoczesnie gdy cos mu dolega poglebic okrutnie a wie ze jednym i drugim kocham go ponad zycie i smierc jestem szczesliwa ze dane bylo mi Go poznacusmiech.gif X O Jezusie Nazareński. :D

Gość gość
taka szczesliwa, ze sie wyzywac na innych musi. pogratulowac frustracji. zreszta pisala o ttym ze miala wielokrotnie ataki paniki, brala antydepresanty. na kafe porytych psycholi nie brakuje.

Gość gość
WON SZMATYN

Gość gość
otulona zaloguj się 😘

Gość gość
co za p***b:D:D:D

Gość gość
gość dziś Shatyn jest człowiekiem gorszego sortu i piszę to dosłownie. Tak, to jest człowiek sowiecki, mentalnie upośledzony. W tym sensie, jego postawa, jego "poglądy", jego metoda dyskusji, czyli de facto propaganda kłamstwa, wzbudzają niechęć, odrazę i skutkują reakcją negatywną. o czy jesteś w stanie zacytowac jakikolwiek post shatyna wskazujacy na to o czym napisałaś? x Shatyn zaloguj się :D x W zasadzie każdy twój post, który zawierał treści polityczne, był prezentacją twojej postsowieckiej mentalności. Jesteś człowiekiem gorszego sortu, tak jak Tusk, Jaruzelski, Michnik i tak dalej i dalej...