Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapraszam normalnych

KURY NA RURY

Polecane posty

Gość gość
jaki polonista:D:D:D

Nie jestem polonistą, jestem magistrem anglistyki :o A pojęcie o przecinkach ma każdy rozgarnięty maturzysta. Każdego człowieka uczulonego na poprawną polszczyznę coś takiego razi zwyczajnie po gałach 🖐️

Gość gość
ja p*****le co za debil:D:D:D

PAD dziś znów fajny, rzeczowy i konkretny. Nie dał się sprowokować Tuskowi. Za to Tusk wezwany na dywanik już zaczął się kajać i wyraził publiczną krytykę obniżonej ratingu. Doopek :-D

PAD ma świetną aparycje taką naturalną na luzie. Widać po nim świeżość i spontaniczność. Ma tej dar dzięki któremu wzbudza pozytywne nastawienie.

otulona_snem dziś broniace shatyna pomarancze i jeden z przypadku z kobiecym nickiem i z dwoma postami,magister anglistyki x jak tam słońce, po browarku już dzisiaj czy najlepsze zostawiasz sobie na koniec dnia? :)

Kadarka dziś PAD ma świetną aparycje taką naturalną na luzie. Widać po nim świeżość i spontaniczność. Ma tej dar dzięki któremu wzbudza pozytywne nastawienie. x szanowny małżonek wie, że ćpiesz? :D :D :D

Noooooo... Życie bywa bardzo przewrotne. Tusk nigdy nie myślał że będzie musiał się tłumaczyć przed takim Dudą.

Ten sza coś po filologii to co za jeden? Otulina idę sobie fotel zamówić bo mi go wyraźnie brakuje w scenerii pokoju.

Otulona, zadziwiające jest to, jaką masz obsesję na punkcie Szatyna. Jestem kobietą, pisałam na kaczkach na orendżu jeszcze przed tym, jak wszyscy zaczęli po tobie jechać. Cóż, napisałabym o sobie więcej, ale jak widać to nie popłaca. Jak dla Ciebie - mogę być samym PAD, może wtedy zostaniemy nawet świadkami publicznego orgazmu :D

Kadarka dziś Noooooo... Życie bywa bardzo przewrotne. Tusk nigdy nie myślał że będzie musiał się tłumaczyć przed takim Dudą. x Duda nigdy nie myślał, że kiedykolwiek będzie mu tak wstyd na forum publicznym w związku ze swoim kukiełkowaniem.

Nie zostały przekroczone ani złamane żadne zasady funkcjonowania demokratycznego państwa prawa. Przestrzegamy i szanujemy traktaty Unii Europejskiej, jesteśmy członkiem UE, jesteśmy z tego dumni i cieszymy się, ale chcemy, żeby Unia rozumiała, że Polska ma prawo do decyzji wewnętrznych służących obywatelom danego kraju - mówiła premier Szydło na lotnisku, tuż przed wylotem do Parlamentu Europejskiego. x W waszej bandzie to wszyscy mają tak poryte mózgownice czy to po prostu zbiorowa halucynacja wszystkich pisdziorów?

Gość gość
O, dwie rury na kurach, Iftara i zamulona. X Ciekawe kiedy przeczytamy o rozwodzie tej wariatki i kolejnej spirali. Syn, to chyba studniówkę ma niedługo, co?

Gość otuIona
tak,w sumie to mam trzech synów i dwie córki już po studiach :) i będę teraz zakładać tampon dopochwowy :)

Gość gość
Wspomnij jeszcze o tym pedale wawci, on też się tutaj przecież udziela, a Ty lubisz z mądrymi ludźmi pogadać. Zaliczylaś do nich tego żulika. :-) :-) :-) Iftara już nie p********z o piłce nożnej, znafczyni? Wawcia też Cię osrał, a tak gr*****aś do niego. Jak wszyscy zresztą. Iftara, wybrałaś najlepszy sort.

Gość otuIona
Przepraszam, dwa tampony, wiadro mam.

Otulina się przelogowała, bo na orendż wpisywała się w temacie o pierworódkach w okolicach 40tki :)

Otulinka, a Argena pamiętasz? :) A Speca i Alicję? :) Staaaaara ekipa, jeszcze z czasów, kiedy nie biło Ci tak na dekiel i nie traktowałaś wszystkich poza swoimi przyjaciółmi jak ostatnich śmieci.

Gość otuIona
apropo,jeszcze mam 5 męża :)

"apropo".... Czyli nic do zakutego łba nie wchodzi. Posłanka Pawłowicz też zdaje się miała swoją teorię na temat "wziąść" :D

Gość otuIona
i 15 kotów :)

Gość gość
Zdaje się, że jak psychiczna myszellina się tu wreszcie zalogowała (po tym, jak 500 razy napisałaś, że to szatyn) to tego nie skomentowałaś. Jak teraz się loguje ktoś z zerem na liczniku jeśli chodzi o posty - komentujesz to szeroko. Jesteś wariatką. Wariatką i do tego kretynką. Boże, jak ja ci kobieto współczuję. I temu biednemu dziecku też.

apropo :D pamiętam czasy kiedy topiki szczególnie te dobrze zapowiadające się nie były tylko miejscem gdzie rozmaite indywidua podreparowały swoje cienkie ego :D ale cóż ..... taki świat :D a o czym w ogóle jest temat ? bo jakoś zwątpiłam jak przeczytałam kilka ostaniach postów .