Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Androgen

...

Polecane posty

Gość gość
Androgen dziś Zdemaskowałeś mnie. Teraz już nie mam szans błysnąć na kafe. x dlaczego uważasz, że masz błyszczeć na babskim forum ? nie jestem demaskatore :D

Gość gość
Są dwa rodzaje faceta z kasą.Pierwszy?Na pierwszy :-D rzut oka nie zauważysz że ma kasę.Jest jak dobry zegarek , dyskretnie wyłaniający się spod mankietu koszuli czy kurtki.Drugi ?Nosi łańcuch na szyi i metki marek na wierzchu.Ty Andro jawisz mi się jako ten drugi.Może nie nosisz łańcucha ale jesteś tandetnie krzykliwy.

Gość gość
androgen lepiej wracaj do Cioteczek bo nie dadzą ci popisać hehehehhe

Wchodzicie na forum tylko po to, by mi powiedzieć, że jestem tandeciarzem i prostakiem? Spoko, zawsze to jakiś sposób na zabicie czasu.

Gość gość
Jawisz się jako taki, chociaż może nie jesteś.Pieniądze nie lubią krzyku.

Gość gość
Ale macie dylematy :-) Kobiety zawsze beda doceniać facetów z kasa (przynajmniej podświadomie), bo daje ona poczucie bezpieczeńtwa i możliwość założenia rodziny. Wiem, ze mozna i bez tego... Ale rozsądna kobieta wybierze faceta, który w miarę jest ustawiony, ma stabilna prace, ale nie za 1850 zł brutto (obecnie najniższa krajowa). Najlepiej jakby miał tez własne mieszkanie. Z drugiej strony faceci wybiorą kobiety, które sa atrakcyjne (ładna twarz, odpowiedni stosunek obwodu talii do obwodu bioder), bo zazwyczaj takie kobiety sa płodne i mogą z większym prawdopodobieństwem urodzić zdrowe dzieci i potem je wspólnie wychować. Czysta biologia i atawizm (pochodzący od praprzodków). Okazuje sie, ze jesli ludzie dobiorą sie tez pod względem podobnego majątku, to rownież wpływa to korzystnie na małżeństwo - czyli instytucja swatania wbrew pozorom miała bardzo dobre strony (dobierano do pary kogos o podobnym statusie społecznym). Jesli chodzi o ludzi, którzy buntują sie w stosunku do powyższej teorii, to albo sa bardzo młodzi (nieznający zycia i romantycy), albo mało dojrzali (próbują na sile wypierać ze swojej świadomości oczywiste zasady, które funkcjonują od tysiącleci). Np. taki facet moze mieć wymówkę, ze kobiety lecą tylko na kasę, a on sam nie pracuje z lenistwa. Kafemen@wp.pl

Gość gość
15.23,15.42 A ty jawisz się jako taka, którą Andro olał ciepłym moczem:)

gość dziś No ja nie wiem, ale pani odważy ze trzy kilo tych brzoskwinek a ja już sobie wybiorę te trzy najpiękniejsze ;) :P Ciekawość zaspokojona? ;)

Pierwszy raz na forum przeczytałam jak potrafisz zaspokoić:-P Chyba gdy jest się mlodym i nieświadomym jak ja w przeszłości jest lepiej :-O coś tam masz lub nic, jesteś pełen wiary i nadziei że coś osiągniesz:) nie masz przyzwyczajeń:-O nie zdazyles zrobić się wygodny:) czym dłużej cała wypłata jest tylko dla Ciebie tym gorzej:( ciężko się podzielić a nawet uwierzyć, że może wystarczyć dla choćby trzech:)

Gość gość
Plaga niezaspokojonych mężatek na tym forum Jak widać na przykładzie Cynika nieciekawie się to kończy😭

Gość Pł
Chwalipięta :P

Gość gość
Słowiana jak ci ta kasa tak nie robi różnicy to czemu wysłałaś mężulka za granicę żeby zapierrtalał a sama siedzisz na ero?💤

gość dziś Nie wysadziła, tylko taki widocznie mają układ. Nie twoja sprawa, nie tobie to oceniać. Żyj sobie po swojemu i to opisuj, reklamuj wręcz jak powinno się właściwie żyć a nie dopierrdalasz się do ludzi. Że tak sobie żyje, to co łeb ci upierrdol, że tak ciągle Jej to wypominasz, tego się boisz? Bo ja w Pani Słowiance nie widzę nic złego, co jedynie to wk*****ają jacyś zniewieściali chłopcy , co kręcą się koło remizy i czekają na wpierrdol jak Łódź przyjedzie, bo pogrywamy w słabszych ligach.

Gość gość
Przecież to forum dyskusyjne Nowy, nie pouczaj bo się zesrasz. Co ty jesteś adwokat? Nie wtrącaj się nie pytany

gość dziś Bo mnie poniosło :( opuściłem na chwile dom i poczułem przedwiośnie ;) ale już wszystko w porządku, kogo obgadujemy a nie przepraszam, mówimy tu o pieniądzach... ;)

Gość gość
Nowy chciałbyś skosztować słodkiej brzoskwinki słowianki?

gość dziś Pani Słowianka jest kochana ❤️ ale żeby Ją nosić na rękach, muszę pytać o zgodę. Oczywiście że bym skosztował, to że jest mężatką nie znaczy wcale że przestała być kobietą , lecz nie dla psa kiełbasa

Gość gość
Słodka to ona była 40 lat temu..

Gość gość
Nie przesadzaj już z tą mężatką. Mąż sponsor bywa raz w miesiącu bo woli zakosztować świeże niemieckie brzoskwinki zamiast słodkiej ale marszczącej się z upływu czasu słowianki. Miałbyś ją prawie na wyłączność.

Gość gość
O jaki nieśmiały herbatnik z Nowego ;-)

Gość gość
Androgen dziś Wchodzicie na forum tylko po to, by mi powiedzieć, że jestem tandeciarzem i prostakiem? Spoko, zawsze to jakiś sposób na zabicie czasu. x ależ skąd :P sam sobie odpowiedziałeś,że niektóre kobiety lecą na twoją tandete i prostactwo :D

Gość gość
andro👄 ktorej ciotce dałes kosza ze tak sie mści?

Gość gość
Nie wolna śmiać się z androgena! To samiec alfa!

Gość gość
za tępy na ajfe

Gość gość
chyba sramiec

Gość gość
Jest alfom gdyż jest brutalny i żadna z kafe mu się nie opsze, nawet najszybszy!

Gość gość
Andro jest mało cierpliwy niestety😴