Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Androgen

...

Polecane posty

Gość gość
One tu przychodza tylko gdy Noweusz się pojawia ❤️

Gość gość
Nowy pisał że Czytaczka jest dziewicą hahahahahahahah

Androgen dziś Ależ doskonale zdaję sobie z tego sprawę Andro, Ciebie interesuje tylko, czy jeszcze jesteś pępkiem świata i czy odpowiednio gustownie zadzierasz nosek, by wyglądało to seksi hehehehe :)

Gość gość
Pisałes Nowy, że jest chyba dziewicą wtedy jak dziewczyny mało pisały a słowiana napisała że odchodzi to cała noc tu latałeś i pisałeś. ale nie chce mi sie teg szukać

Nowy w mieście dziś gość dziś Raczej jest po tobie, tępy mózgu. I proszę wytłumacz mi dlaczego "One" "przyłażą" a inni się tylko wpisują w temacie? ... Andro zaprosił do dyskusji WSZYSTKICH i nie wspominał, że nie wolno tu rozbijać swoich namiotów. smiech.gifsmiech.gifjezyk.gif I tak dzięki Niemu, mogę nacieszyć oko tekstami Pani Słowianki usmiech.gif W końcu smutasek odżył i wypruł z siebie ściany tekstów. Tego nie kupi się za pieniądze x Nowy, to jest forum, a nie mój prywatny bazar. Nawet Wilk może tu pisać :-)

Gość gość
Ja nie wiem czemu Panią Słowiankę próbujecie na siłę wrzucić w moje ramiona? Nawet rozmowa się nam nie kleiła, ale jak jest jakaś dyskusja o parach, to zaraz Nowy i Słowianka pechowiec.gif Dlaczego ????

gość dziś Różne rzeczy pisałem, Niestała jak jest wk*****ona, wtedy jest najpiękniejsza. ;) Życia by mi zabrakło by Ją przepisać w otwartym konflikcie. Niby kuchareczka... ;) :P Ktoś kto skradnie Jej serce, nie będzie miał źle :) 🖐️

Gość gość
Niestety jeszcze pociągnę swoje flaki z olejem, bo teraz się zainteresowałam jeszcze ;)xAndrogen dziś Nie chodzi o modę nowy, ale o zdobywanie. Sięgnę po każdy środek, który prowadzi do celu.xCzy możesz w takim razie doprecyzować, jak to rozumiesz (rolę kasy w życiu)? Czy tak jak ja w swoim poście? Czy może Tobie o coś innego chodzi? Bo może zgodziłam się, że chodzi mi o to, o co Tobie chodzi, podczas, gdy Tobie chodzi o coś innego ;) :P Kurczę, kasa jednak budzi emocje :classic_cool: :P

Pewnie chodziło o to że trudno jest zdobyć kobietę wyłącznie gołą duupą;) że może jej coś zaoferować, bo dla niej wszystko :) stworzyć warunki, które są dla nich do zaakceptowania:) żeby nie czuła, że czegoś jej brakuje, żeby nie tęskniła za czymś, co w gruncie rzeczy jest do zdobycia:) zagwarantować podstawy, a jak marzy to o wielkich rzeczach, nie nowej pralce ;)

Eve, to jest tak: Lbisz jeździć na nartach? Musisz zapłacić za wyjazd i sprzęt. Lubisz nurkować? Musisz zapłacić za wyjazd i sprzęt. Chcesz zobaczyć świątynie Azteków nie tylko w tv? Zarób pieniądze. Chcesz się wyprowadzić od mamy? Musisz zarobić na mieszkanie lub dom. Chcesz mieć samochód? Musisz na niego zarobić. Chcesz długo cieszyć się urodą żony? Zapewnij jej życie bez stresu i spowoduj, by chciała być piękna. I jest tak, że albo te pieniądze zarobisz, albo będziesz czekać na wygraną w totka. W przeciwnym razie czeka Cię nudne życie przed telewizorem. Czy teraz już znasz moje zdanie? ;-)

Gość gość
Androgen dziś Czy teraz już znasz moje zdanie? oczko.gifxTak i jest generalnie zbieżne z moim. Czyli to ta oczywista (i zdrowa) rola pieniądza w życiu :)

Gość gość
Androgeju w ten sposób przyciągniesz do siebie same materialistki, bo ty płacisz za wszystko.

Gość gość
miało być "Androgenie" a nie "Androgeju" Sorry stary, nie jest moim celem obrażać cie. :)

Gość gość
Eve TV to dobra stacja.

Gość gość
słodka słowianka dziś Pewnie chodziło o to że trudno jest zdobyć kobietę wyłącznie gołą duupą że może jej coś zaoferować, bo dla niej wszystko stworzyć warunki, które są dla nich do zaakceptowania żeby nie czuła, że czegoś jej brakuje, żeby nie tęskniła za czymś, co w gruncie rzeczy jest do zdobycia zagwarantować podstawy, a jak marzy to o wielkich rzeczach, nie nowej pralce xx no dobrze, a co jeśli facet nie obnosi sie z tym że ma kasy w chuj, bo z natury jest skromny, czy wtedy nie ma szans zainteresowac kobiete swoją osobowością ? wielu tak robi i udaje gołodupca aby odsiać materialistki. Co o tym sądzisz ?

Gość gość
Na gołodupca nic nie wyrwiesz. :D

A co jest takiego złego w materialistach? Ja nie powiem, tylko takie inwestuje. ;) Blachara zaraz przepuści a materialistka Z takiego tandeciarza jak ja zrobi zaraz człowieka :) Dlatego uwielbiam materialistki, do tego świetnie się ruuchają. :D

Zależy, o jakim etapie znajomości rozmawiamy:) tutaj też nie wiemy jaki portfel za kim stoi, a jednak ktoś podoba nam się bardziej, ktoś mniej:) wcześniej czy później dochodzi do finansowych operacji;) i nie chodzi też o to co On ma na starcie, ale jakie ma podejście do materialnej sfery która przecież wpisana jest w nasze życie:) czy będzie chciał dla mnie to czego potrzebuje, czy będzie mnie ograniczał, czy rozpieszczal czasami, czy wydzielał :-O po jakimś czasie to się już czuje i można przewidzieć, jak mi z nim będzie :)

Gość gość
Piotr, zasmakuj kiedyś połączenia ateistki z materialistką. Tylko nie płacz jak puści cie torbami wcześniej obłowiwszy sie twoim wypruwaniem żył. :D

Gość Pł
Słowianka Z tym "niestety" to przesadziłaś :D

Gość Androgen
gość dziś w ten sposób przyciągniesz do siebie same materialistki, bo ty płacisz za wszystko. x Nie mam zamiaru nikogo przyciągać. Mam na kogo zarabiać.

Gość gość
słodka słowianka dziś Zależy, o jakim etapie znajomości rozmawiamy tutaj też nie wiemy jaki portfel za kim stoi, a jednak ktoś podoba nam się bardziej, ktoś mniej wcześniej czy później dochodzi do finansowych operacji i nie chodzi też o to co On ma na starcie, ale jakie ma podejście do materialnej sfery która przecież wpisana jest w nasze życie czy będzie chciał dla mnie to czego potrzebuje, czy będzie mnie ograniczał, czy rozpieszczal czasami, czy wydzielał po jakimś czasie to się już czuje i można przewidzieć, jak mi z nim będzie y racja, bo kobieta szacuje na początku czy facio jest zaradny, pracowity, ogarniety źyciowo. I u takiego właśnie pojawią sie środki finansowe wcześniej czy póżniej nawet. jeżeli jest na etapie gołodupca. Takie rzeczy wychodzą na bierząco. X Piotr, grosz do grosza i będzie kokosza.

Ja już zasmakowałem prawie wszystkiego i nie zamierzam zmieniać swojego menu. :) Inaczej ... starych drzew się nie przesadza :) 🖐️

Gość gość
Androgen dziś gość dziś w ten sposób przyciągniesz do siebie same materialistki, bo ty płacisz za wszystko. x Nie mam zamiaru nikogo przyciągać. Mam na kogo zarabiać. x twierdzenie, że masz na kogo zarabiać sugeruje iź jesteś w posiadaniu kobiety i właśnie złowiłeś ją na plny. Nie jesteś zbyt rozgarnięty, ale jednak jakimś cudem potrafisz pozyskać $$ o ile prawdą jest co deklarujesz.

Gość gość
Androgen na wielu nikach nie ma zamiaru nikogo przyciągać a siedzi na babskim forum i klepie dniami i nocami hhiihihhi

Gość gość
Nowy w mieście dziś Ja już zasmakowałem prawie wszystkiego i nie zamierzam zmieniać swojego menu. Inaczej ... starych drzew się nie przesadza x czyżby ? :P co to za fachowiec który musi reklamować sie. :D To ile brzoskwinek zakosztowałeś ? Były słone, czy słodkie ? Stary ? Stary to jest pies, a facio lekko po 40stce ma branie jak jest zadbany, wydolny finansowo i sprawny seksualnie. Zatem, jeżeli osiadłeś na lałrach w arenie z kobietami, to jesteś gołoducem, albo niesprawnym impotentem.