Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy może być figura gruszki z dużym biustem, bądź klepsydry z wąskimi ramionami

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym znać swój typ sylwetki, bo wtedy łatwiej byłoby mi się ubrać. Problem polega na tym, że przestudiowałam wszystkie opisy i żaden nie pasuje do mojego. Mam wszystko to co ma klepsydra, nie pasują tylko ramiona które są węższe od bioder. Do gruszki pasowałabym, gdyby nie biust, który jest, krótko pisząc - duży. Górę mam dość drobną (pomijając nieproporcjonalny biust), za to dół to jest bardzo przysadzisty. Jest duża różnica, między talią a biodrami. Nogi są stosunkowo długie, ale duże uda je nieco skracają. Pasowałaby jeszcze jedna sylwetka (kręgiel albo waza, nie pamiętam), gdyby nie fakt, że mam szczupłe łydki. Najbliżej mi właśnie do gruszki i klepsydry no właśnie jeszcze któraś z dwóch jeszcze wymienionych. Z którą powinnam się bardziej utożsamić? Z góry dziękuję za odowiedzi.

Gość gość
Jesteś niepowtarzalna ;)

Gość gość
Niee, znam jedną dziewczynę z podobną sylwetką, tylko że w wersji mini :D Jest dużo niższa i ma mniejsze wymiary.

Gość gość
Z kręglem ? Szczupłe łydki to twój atut , a nie błąd natury ;)

Gość gość
Wiem, ale kręgiel z tego co pamiętam ma to do siebie (mogę się mylić), że ma dość masywne łydy i krótkie nóżki :)

Gość gość
Nieważne, jaki masz biust, jeśli masz szerokie biodra a węższe ramiona, to jesteś gruszka. Reszta to tylko dodatkowe elementy, a definiują typ figury te dwa czynniki - zwykle gruszka ma mniejszy biust, ale niekoniecznie.

Gość gość
Z jednej strony masz rację, ale te dodatkowe elementy są ważne przy ubiorze. Inaczej ubierzesz kobietę z małym biustem, a inaczej z dużym.

Gość gość
Więcej luzu , typy sylwetek to nie jest wzorzec z Sevres :) Masz zgrabne łydki, to je pokazuj :)