Gość Veronikaa Napisano Sierpień 17, 2017 Hej M ma mało plemników , dopiero po lekach hormonalnych wyniki rosną ostatnio bez lekow miał 4,1 ml/ mililitr.Po lekach rośnie liczba ale na efekty trzeba czekac ok 3 mieś. Ostatnio przy wyniku 4,1 miał robiony test fragmentacji DNA plemnikow/chromaktyna plemnikowa/ i ma 30% niestety i z takim wynikiem lekarz proponuje tylko in vitro.Możliwe ze dlatego poprzednie dwie iui sie nie udaly , u mnie wszystko ok.Czekamy teraz na poprawe nasienia mamy powtórzyć wyniki we wrześniu jeżeli test fragmentacji DNA sie poprawi to robimy 3 iui jezeli nie tylko on vitro :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Veronikaa Napisano Sierpień 17, 2017 Czemu nie dla Novum ... ponieważ cieżko sie umowić do doktor prowadzacej na zabieg dwie iui kazda mi robil kto inny a dr prowadzaca tylko sie tak nazywa.... ech Placisz kase a zabieg robi Ci byle kto. Jestem ze świętokrzyskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nelunia Napisano Sierpień 17, 2017 Gość- gdzie chodziłaś do Invicty? Bo ja we Wrocławiu i nie powiem ani jednego dobrego słowa o tej klinice,po prostu porażka . Straciliśmy tyle kasy tam,ze dzisiaj moglibyśmy podejść spokojnie do in vitro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2017 Chodziłam do Invicty w Warszawie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kkiniaa84 0 Napisano Sierpień 20, 2017 Veronika ciągle wam kibicuje, mam nadzieję że jak tylko nasienie się poprawi to uda wam się. My jesteśmy po 5 transferze w poniedziałek testuje ale czuję że znowu lipa, bo nic nie czuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Veronikaa Napisano Sierpień 20, 2017 Kkiniaa84 ,dziekuje ja tez cały czas czekam na dobre wieści od Ciebie!!! My czekamy na zielone światło do iui. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kkiniaa84 0 Napisano Październik 26, 2017 Jak tam Veronika ruszylo sie cos u ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Veronikaa Napisano Październik 26, 2017 Kkiniaa84 Przygotowujemy sie do iui jak bd wszystko ok startujemy lada dzień, dziś 8 dzień cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Veronikaa Napisano Październik 26, 2017 A jak u Ciebie??? Musialam doszczepić sie od rożyczki i mimo tego przeciwciał brak .Jakiś ewenement ze mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Veronikaa Napisano Październik 26, 2017 A jak u Ciebie??? Musialam doszczepić sie od rożyczki i mimo tego przeciwciał brak .Jakiś ewenement ze mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kkiniaa84 0 Napisano Październik 26, 2017 Jestesmy po 6 transferach I nic. Wlasnie przygotowujemy sie do 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Veronikaa Napisano Październik 26, 2017 Powodzenia!!!!! Trzymam kciuki za was i za nas! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 23, 2018 Witam jestem tu nowa inseminację miałam we wtorek na niepeknietym jajeczku ,w poniedziałek brałam zastrzyk na pęknięcie ,mimo to nie pękły lekarz mówił że mają czas jeszcze pęknąć od tego zastrzyku ,czy miała któraś z was tak i pękły ?ile czasu nasienie wytrzyma i czy zdarzy przed pęknięciem ?proszę bardzo o odpowiedź ,od dziś wieczora mam brać undestor czy jakoś tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka30 0 Napisano Kwiecień 23, 2021 Ciekawa jestem czy jeszcze ktoś tu zagląda mam sentyment do tego forum no tu po 2 iui "zaszłam" w ciążę. Teraz po prawie 5 latach próbie znowu. Druga iui za mną w poniedziałek beta ale dziś sikany ujemny więc chyba nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach