Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniatosia13

Rzecz o odchudzaniu z mega wagi ! zapraszam panie z wagą dużo większą niż 100 kg

Polecane posty

Gość gośćulcia
Witajcie dziewczyny :) lepiej się czuje :) jutro goście jada to będę miała jak napisać ;)

Gość Uparta 51
Dzień dobry kobietki :-) miło że prawie wszystkie jesteście :-) jeszcze tylko Ania i Justynka powinny się odezwać mam nadzieję że się nie poddały ? Kobiety wracaj cie do nas ! Walki ciąg dalszy !! U mnie już po kawie i śniadaniu . Miało być tak pięknie i słonecznie a nie wygląda :-( a ja mam masę prania :-( Piszcie kobietki bo nudno bez was :-(

Witam :) Uparta, dzięki za przypomnienie, że też mam masę prania, a siedzę :P Ja się zaraz biorę za ćwiczenia i później pisanie. Dziwnie tak wrócić. Strasznie szybko minęło to wolne :( Ula to super, że Ci przeszło. Jak tam po świętach?

Gość gość
W pracy bieganina nie miałam czasu zajrzeć. Waga tak to bywa z wolnym, u mnie też nie wiem kiedy zleciało, ale pocieszam się że jeszcze juto i wole. Piękna stopka, tylko pozazdrościć! alhea

Gość gość
Cześć dziewczyny!!!! U mnie dziś zaczyna się długi weekend majowy. Rodzinka już wyruszyła na domek. Ja dołącze jutro bo jutro pracuje jeszcze. Liczę te kalorie: codziennie wypada Max 1200 i maszeruje codziennie te moje 7 km teraz to juz nawet zaczynam biegać. Czuję się lekko i mam wiecej energii ale z niecierpliwoscią czekam na 6 z przodu

Gość gośćulcia
Hej dziewczyny :) goście pojechali dzisiaj a ja juz tęsknię za swoją przyjaciolka :) szkoda że tak daleko mieszkają :( święta były super :) przez święta schudłam :D teraz ważę 97,5 kg .Mój maz zachwycony.Oplaca się rzucić słodkie.

Gość gośćulcia
Waga gratuluję :) super :) Aniu jak Twoja mala?już lepiej?

Gość gość
Dziś ja jestem tutaj pierwsza :) Moja waga wlasnie pokazała 86,2 kg !!!! 5,2 kg mniej !!!! Ale sie cieszę. Oby tylko tak dalej a to dopiero 18 dzien mojej walki. Życzę Wam rownież samych pozytywnych informacji :) Justyna

Gość gość alhea
Justyna super!gratuluję moja waga nie ma dla mnie takich dobrych informacji ale nic to, przetrzymać trzeba. zapowiada się cudowny weekend

Gość gośćulcia
Witajcie dziewczyny, melduję się na porannej kawce. Justyna gratuluję-super wynik.Ciężko mi wrócić do obowiązków tak fajnie było przez ostatni tydzień.Dietki nie zarzuciłam-wszystko zgodnie z planem.Mam dziś duuuuzo prania .....gdzie się podziewacie dziewczyny?

Gość Waga105
Dzięki dziewczyny :) Justyna, gratuluję, idziesz jak burza :). Pora zleźć z tego łóżka, a mi się tak nie chce. Jakiś leń mnie dopadł i taka siedzę zmulona :(

Gość gośćulcia
O MNIE zapominacie dziewczyny ja też schudłam 10 kg w 2 miesiące i tydzień bo dziś waga rano pokazała 96,7 kg. Dzisiaj wlazłam w spódnicę rozmiar 48 a jeszcze przed świętami moimi nie właziłam.JESTEM SZCZĘŚLIWA

Gość Waga105
brawo Ula :) Ja dziś potańczyłam 37 min disco walk i 30 zumbe. Muszę co jakiś czas zmieniać ćwiczenia żeby ciało się nie przyzwyczaiło i dalej chudło. Myślę, żeby teraz do wesela pociągnąć po 1200 kcal i ćwiczenia, zobaczymy czy 5 kg zleci.. Pozdrawiam was dziewczyny :*. Ania gdzie jesteś? Jak Twoja mała?

Dobra dziewczyny, majówka już się dawno skończyła, wracać mi tu! Dwa dni bez was, a ja już mam kryzys, nażarłam się dziś strasznie, musiałam 2 h ćwiczyć żeby spalić, no dajcie spokój! Od jutra muszę swoje nawyki powtarzać, bo wszystko w parę dni zatraciłam i po prostu już się kompletnie źle czuję. Jedyne co mam wpojone to ćwiczenia i to robię codziennie. Także proszę, wracajcie, bo mi cholernie ciężko bez waszego wsparcia..

Gość gośćulcia
Witaj wago :) ja jestem ale zaraz idę spać

Ulcia super, że jesteś. Dobrej nocy. Napisz co u Ciebie jutro :*

Gość gośćulcia
Melduję się na porannej kawce.Dietke trzymam - juz jestem przyzwyczajona,kupiłam sobie czekoladę gorzka na 78 i jem codziennie po kawaleczku małym a tak to kręgosłup mi codziennie boli,chodzę robię drobne porządki ale szalu nie ma.cwiczen nie robiłam juz dlugo- więcej niż 2 tygodnie.we wtorek wybieram się na basen.A co u Was dziewczyny ?

Gość gośćulcia
Gdzie się podziewacie dziewczyny? Ania ,Uparta zostawilyscie nas ?

Gość gość alhea
Cześć dziewczyny hej Ula Melduje się na kawie. Piękna pogoda była w weekend jeździliśmy na rowerach coraz cieplej się robi coraz bardziej przeszkadzaja kg, wiec od razu dzisiaj zmasowany atak Ulcia podaj przykładowy jadłospis taj Ci ładnie spada

Gość gośćulcia
Witaj alhea :) pogoda jest swietna :) przykładowy jadłospis : 9 rano - pol kromki chleba pełnoziarnistego żytniego,2 plastry wędliny ,masło pomidor .12 godz.-mala kielbaska na ciepło ,pol papryki, 15 godz - 2 łyżki ziemniaków,plaster mieska gotowanego w sosie ale ja jem bez sosu ,dowolna surówka bez majonezu ,moze być sałata ze szczypiorek z mala ilością jogurtu ,18 godz.-2 jajka gotowane ,ogórek kiszony czy surowy.Jezeli jestem glodna to o 21ej przegryze warzywko bez niczego

Gość gośćulcia
Nie widzę wpisów

Gość gość alhea
Piszę z tele sorki za literki:)

Gość agość
Chyba nowa strona

Gość gość alhea
Dzięki Ula. Jem podobnie z tym ze bez chleba.

Gość gośćulcia
UPARTA, ANIA wracajcie bo smutno bez WAS ......ja zaraz będę jadła warzywka na patelnię. Piękna pogoda więc posieję ogórki bo jeszcze nie siałam.Pod przykryciem pięknie rośnie ....zielsko .JESZCZE parę dni i będę miała swoją sałatę i rzodkiewki.

Gość Waga105
Od razu wróciłyście dziewczyny i lepiej się trzymam diety :). Już się zaraz biorę do ćwiczeń. Ja to wegetuje, chociaż w ogóle się nie nudzę, ciągle coś do zrobienia mam. Pisanie idzie jak krew z nosa, ale przynajmniej się wzięłam za to. Tylko podkręcić tempo trzeba. Poza tym czekam na moją marynarkę i modlę się, żeby była dobra. Ogólnie od 20 maja będę miała zakręcony koniec miesiąca, więc muszę jak najszybciej się zabrać za rzeczy codzienne. No, i naukę muszę wpleść jeszcze między to. To lecę ćwiczyć, będę potem. Ja dzisiaj na obiad makaron z sosem serowym i pomidorkami koktajlowymi.

Gość gość alhea
Ulcia ja już posiałam w sobotę ogórki, ale usłyszałam że najlepiej siać we wtorek bo wtedy będzie ogórków worek. Na obiad mam indyka z kremem brokułowym.

Laski u Was też takie piękne lato? Uparta Ania chyba się nie obraziłyście na nas.

Gość Waga105
u mnie co dopiero burza przeszła. Dostałam jakiegoś nerwobóla i pewnie dopóki się nie ogarnę to będzie mnie pobolewało :(

Gość gośćulcia
Pewnie nie mają jak pisać.Ja dziś trochę przesunelam godziny przez pewną drudna sytuację.Jutro mam nadzieję ze będzie lepiej. :) Trzymajcie się dziewczyny i nie rezygnujcie.