Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kasiu kocham cię i tęsknie za tobą

Polecane posty

Gość gość
04:37 gosc jęczy z bólu ze moze nie do końca wyjaśnil sobie sprawy z ta kolezanka a Tobie pewnie uczucie zakochania w domyśle milosci jest Ci obce, z tego sie nie wolno naigrywać

Gość gość
Miłości nie kupisz ani nie sprzedasz

Gość gość
Miłości nie kupisz ani nie sprzedasz

Gość gość
Zostan chrzestnym ich dzieciaka jak cię poproszą:P

Gość gość
śmieszne

Gość gość
Zajmij się czymś, co nie będzie Ci się kojarzyło z nią, wyjdź do ludzi, Świat nie kończy się na jednej kobiecie.

Gość gość
Porozmawiaj z nią szczerze

Gość gość
11:28 na miejscu tego chłopaka ja bym tego nie robiła teraz. dlaczego? ona jest w ciąży to byłby dla niej niezły szok. on na pewno to rozumie i może czeka na odpowiednią chwile. Gdyby udało się mu nie myśleć szybciej byłoby po sprawie. Myślę, że w tych przypadkach wysiłek nad odkochaniem, moze spotęgowac cierpienie, tylko jak cale zycie będzie ją kochał a ona się nie dowie to będzie dla niego katorga

Gość gość
na to nie ma reguły; niektórzy potrafią otrząsnąć się z nieszczęśliwej miłości w krótkim czasie, inni potrzebują miesięcy, a nawet lat na odzyskanie równowagi wewnętrznej, mysle ze szczera rozmowa miedzy wami bedzie odpowiednia

Gość gość
nie mozecie być razem, ale możecie przecież zostać przyjaciółmi, tylko dlaczego ona unika kontaktu z tobą? wiem jedno-czas leczy rany

Gość gość
Puste słowo kocham ble ble zaliczy potem będzie monotonia i nara mala

Gość gość
Kiedys i ja byłem ślepo zakochany w żonie 18 lat jej dałem całego siebie :(Nie warto bylo zdradziła mnie a tak mowiła że kocha buuuhahaha teraz się sam z tego śmieję że są takie puste kobiety

Gość gość
zapewne nie o to kolesiowi chodzi zeby ją zaliczyć, z tego co pisze to teski i kocha ją choc nie wiadomo w jakim stopniu, związku z nią stworzyc nie moze. Kasie sa zbyt skomplikowane, zeby mozna je bylo tak latwo sklasyfikowac. Z tego co pisze gość dla niego jest kims waznym skoro tak sie mu do niej tęskni, autorze nie przejmuj sie gadaniem ze my jestemy puste jak to twierdzi gosc 16:47 moze trafisz jeszcze na odpowidnią kobietę

Gość gość
co za durny temat

Gość gość
radzę poszukać wolnej kobiety, jeli ona kocha męża. Gdyby im się nie układało, to moze dawała Ci jakieś nadzieje to mógłbyś myśleć,że coś do Ciebie czuje, że mogłaby chcieć zdradzić męża. Jak zerwiesz kontakty będzie to podejrzane. Po prostu samotnemu facetowi mogą podobać się różne kobiety, mężatki także.Jeśli zależy Ci na koleżeństwie z nią , to po prostu zachowuj się jak zawsze, swobodnie, normalnie.

Gość gość
nie chcę rozbijać im małżeństwa, ale nie potrafię jej przestać kochać :( czuję że jest moją pokrewną duszą; nie dała mi do zrozumienia,że ją interesuję, o mężu wyraża się pozytywnie. może rzeczywiście mi przejdzie, ale nie ma dnia bym o niej nie myślał... wiem, ze związek z mężatka nie ma raczej przyszłości, a tym bardziej z nią, bo wiem ze kocha męża. nie umiem sobie poradzić z moim uczuciem, z moimi myślami.

Gość gość
a może ktoś w podobnej sytuacji, ktoś kto czuł niezaspokojony głód miłości i tęsknoty ?Jeśli tak,to zrozumie to.Jeśli nie, to nadal będzie radził zeby sobie znazał następną kobietę, autorze powodzenia, wszystko przed Tobą, może trafisz jeszcze na swoją "Kasię" taka która nie będzie zajęta

Gość gość
Zamiesykaj z nimi

Gość gość
nie wszystkim dane jest być szczęśliwym

Gość gość
racja nie każdemu jest to dane by być w związku, pewnie ta Kasia musiała dla Ciebie dużo zrobić, że tak za nią tęsknisz, może wszystko z czasem się ułoży

Gość gość
Bez sensu powiększać ranę najlepiej się odciąć , nie przyznawać , zapomniec

Gość gość
słuchaj w przypadku nieodwzajemnionej milosci zbawienny bywa czas, nie można tak po prostu wyleczyć się z miłości do kogoś, zwłaszcza jak ten ktos dla nas wiele znaczył, a jesli faktycznie jest tak jak piszesz ta Kasia była dla ciebie wyjatkową koleżanką. Jeśli nie radzisz sobie z emocjami, zwróc się do osób, którym ufasz.

Gość gość
nieszczęśliwa miłość jest problemem, ale nie zakładaj że ktoś go rozwiąże za ciebie. To Ty musisz chcieć się uwolnić i przestać rozpaczać. Nie wiem czy Cię to pocieszy czy zmartwi, ale niepodsycane uczucie zniknie, zakochasz się na pewno kiedyś na nowo i oby tym razem szczęśliwie. A może porozmawiaj albo spotkaj się z tą Kasią ??

Gość gość
bo autor woli sobie ponarzekać na forum

Gość gość
Ludzie cierpiący z powodu nieszczęśliwej miłości czasem nie podejmują żadnych działań, żeby poradzić sobie z trudnymi emocjami, a metoda przeczekania nie pomaga, tylko wydłuża czas cierpienia.

Gość gość
gość w życiu jest tak, że trzeba coś stracić, by coś docenić. a żeby odzyskać trzeba się zmienić, walcz o jej przyjaźń, nie poddawaj się, może ona akurat czeka żebyś się do niej odezwał

Gość gość
moze powiedz jej co czujesz, bo inaczej sie zamęczysz ja bym tak zrobiła , tylko jak jest w ciazy to moze lepiej nie mow teraz tylko za jakis czas

Gość gość
tu autor: Dzięki za wypowiedzi. Wiem, że może czasami lepiej coś zrobić niż żałować , że się tego nie zrobiło. Może tak ma być, że nie będziemy nigdy razem, do miłości zmusić jej przecież nie mogę. Kocham ją, ale nie każdy musi być szczęśliwy, nie chcę robić zamieszania w jej życiu.

Gość kkukuryku
Jeju jak ja bym chciała żeby we mnie się ktoś tak zakochal