Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

zapraszam na tabliczkę czekolady spod lady 4

Polecane posty

Gość gość
kiedys mmi w duchu podziękujesz, że ci o tym napisałem:) dlatego akurat teraz sie nie pogniewam na twoja odpowiedź bo wynika z ewidentnej ignorancji. weź chociaz miej to na granicy świadomościi mistrzu bo nie pojedziesz.... chyba, że zamierzasz skończyć z jakaś mała lokalną firemka ale to nie ma sensu. chyba, że lansowanie sie przed biedakami to szczt twoich ambicji. chociaz moim zdaniem powinieneś pomyśleć o przyszłosci swojej i rodziny o ile ją załozysz od iftar jepie hasycyzmem jak gooofnem z szamba...mówie ci hajtaj sie z nia. to wyższa koniecznosć

Gość gość
żabko gdyby mi płacili za posty to musiałbym pisac to co mi każą;) krótko mówiąc zostałbym dziennikarzem:D

Gość gość
w dodatku te jej islamskie pasje wycieczki do jerozolimy. pewnie robiła lache tamtejszemu rabiemu a on ja pouczał zgodnie z naukami talmudu aby przystała do wroga;) może nawet jepana nalezy do mossadu c***j ją wie. siedzą te kooorfy zakamuflowane po wszystkich instytucjach i urzędach a ona z tym jej niepasującym do całej reszty kamuflarzem wielbicielki arabów może być jedną z nich

Gość gość
pewnie umieścii ją tam w związku z realizowanymi własnie planami islamizacji europy. czynnik kontrolny. fjna dooopa ma balonik w brzuchu i w ogóle lubi młodych ogierów. nie jeden muslim bedzie tańczył jak mu zagra:) ..to moze jednak przejdź na islam?:D

Gość gość
w sumie obrzezac sie możesz za wczasu bo to zwyczaj praktywonay zarówno przez jednych i drugich. opalisz sie troche kupisz se turban i jarmułke, które bedziesz stosował zamiennie i może nawet zostaniesz właścicielem jakiegoś złoża ropy

Gość gość
chociaż złoża taniej siły roboczej sa chyba nawet bardziej opłacalne. niestety parytet siły roboczej nie został wymyslony dla małych pośredników dlatego jesteś uzależniony od gospodarki, ta od ekonomii a ta niestety sie kończy. pnij sie póki mozesz. najlepiej po czyichś plecach i przy jakiejś protekcji inaczej odpadniesz od tej ściany. nie wiesz w co sie pakujesz. pewnie c***ja osiągniesz ale jeżeli to cienko cie widze jako istote ludzką. już teraz ci sie jepie w deklu. ale twój wybór. zawsze mmożesz też grać ze mną. tyle, ze ja gram przeciwko tym cwelom. to trudniejsze ale ciekawsze:) musiałbyś sie jednak oduczyć paru rzeczy i nauczyć paru nowych.

Gość gość
żaba idź coś ugotuj i nie piertol:P

przypominam subtelnie, że jak komuś się coś nie podoba, to zawsze sobie stąd iść.

Gość gość
ciekawe jak byś wyglądał z pejsami?:D pewnie tak samo dostojnie jak teraz. w dodatku same korzyści: ci którzy obecnie podaja sie za zydów sami dokonali ich holokaustu i byli sprawcami prześladowań oczywiście tera przypisywanych niemcom, polakom rosjanom a nawet kooorfa papuasom. jak ktos ci podpadnie to zrobisz z niego antysemite i naziste i spokój. ostatnio nawet stosują to jako szantaż wobec całych narodów: dawac kase bo z was zrobimy hitlerowców:D mówie ci zapuszczaj pejsy to tylko kamuflarz jak zrobisz kariere w ruchu syjonistycznym to cie mianują oberstumbarfuhrerem na twój okreg;)

Gość gość
no ale to tobie sie niepodba. jaki masz problem? i tak nikogo już nie ma oprócz ciebie i mnie, ja cie nudze, pewnie nawet ci sie nie podobam idx i wróc rano nie do zobaczenia

Gość gość
maciek wszystko można wykorzystac kościół niebawem będzie sie "reformował" przy okazji zmieniając religie na new ageowy mix gooofna z sikami przy zachowaniu tych samych wiernych . może nawet dojdzie do nowej "reformacji" kościół nie ucierpi bo i tak kontroluje wszystkie ruchy religijne łacznie z tymi, które są mu przeciwne. a że nie pisza o czyms niby? kto ma wiedzieć i tak sie dowie w dodatku uwierzy, że nie chciano aby o tym wiedział

Gość gość
kooorfa tam. w sumie gooofno mnie to obchodzi to nie są żadne newsy. to jest mydlenie oczu co mnie kooorfa obchodzi kiszczak i wałęsa? wydają jeszcze monitor ustaw maciek? orientujesz sie?

Gość gość
ja piertole.... już prawie zapomniałem że można dyskutować o czyms innym niz majatek pavla i moje wszy:D czuje sie jakbym latał:D

Gość gość
Maciek wrzuc linka do Wałęsy

Gość gość
a no tak:) dzieki:) co sie dziwisz to ostoja komunistów i tak ma wyglądać. pracują tam komuniści, płacą im komuniści to musza sie zachowywać jak komuniści. co ty myślisz,że każdemu mówią co i jak? porobili stronnictwa podzielili ludzi i musza jakos nimi kierować. chyba nie wierzysz w to, że spece od propagandy jedyne co robią to cenzurują informacje w gazecie. tak to ma wyglądać i tak wygląda. wiadomo gdzie strzelać a dodatkowo przeciwników pcha w objęcia katolicyzmu. im to jeden c***j bo to jedni i ci sami ludzie

Gość gość
jak widzisz z wiarygodnością problemów nie ma:D

" Maciek B wczoraj A ten tam wchodzi w jakies pyskowki z klasycznymi trollamioczko.gif " X bo nigdy nie pisał na kafe, więc co on może wiedzieć o życiu? ;)

Gość gość
może obawiał sie inwigilacji?:D

" Maciek B dziś @zabalka: heheoczko.gif Kuzwa zamiast sobie jak cywilizowany czlowiek zalozyc profil na fejsie, albo tweeterze, to zalozyl na jakims wykopie. " X mógł chociaż na DEMOTYWATORACH :D

Gość gość
argen wiesz w jakim systemie nie ma bezrobocia?

Gość gość
nie wiesz bo myślisz, że w komunizmie a to nieprawda. w niewolnictwie;) bezrobocie to choojowy wyznacznik oceny stanu państwa bo można przy jego pomocy przekonać ludzi do niewolnictwa najpierw dając im mozliwośc pogłodowania przy jednoczesnym odebraniu innych opcji na zycie niz tyrka u odpejsionych cwaniaczków

Gość gość
zresztą co ja piertole? jakiego stanu i jakiego państwa? to od początku jest ściema. w każdym razie sam na swoim przykładzie widzisz, ze sie dałeś wciągnąć w te gre. w zasadzie to nie dano ci wyboru. i tak robią ze wszystkim i wszystkimi. przypomnij sobie niemcy w czasie wielkiego kryzysu zanim hitler doszedł do władzy. bida ponoc kanibalizm bezrobocie myslisz, że to był przypadek tudziez przyczyna? nie to był skutek planów mających doprowadzić niemcy do faszyzmu pod przywództwem zyda i pedała adolfa. założysz sie, ze gdybys żył w tamtych czasach to bys go całował po dooopie?

Gość gość
dlatego koorfa powtarzam cały czas. nie jedz nikomu z ręki bo nie jestes psem. zapamiętasz?;)

Gość gość
...i narkomana a pewnie i pedofila. oni lubia takich bo sami tacy są

Gość gość
bardziej ogólny wniosek jest taki, ze jak zdasz sie na czyjąs łaske to sie od niej uzależnisz. tu oczywiście mozna kombinowac udawać i sie zabezpiecczac ale wiekszość łyka co daja. nie wolno tak robić bo wyladujesz w kajdanach.

Gość gość
z tego co wiem to jesteś specjalistą w kilku dziedzinach. nie wiem dlaczego pavlo nie chce na tobie zarobić. ponoć fruwa po całych niemczech w interesach cięzko o robote zaraz za granica a nawet i w polsce w niemieckiej firmie dla ciebie by nie było. nie wiem kooorfa...może ma już za dużo pinindzy?

Gość gość
jesteś chętny poduczyłbyś sie niemieckiego znasz sie na inforatyce i technice radiowej nie masz dużych ptrzeb. koorfa. sam bym cie na jego miejscu zatrudnił:D co innego ja. pracowałem za granica i w polsce mało potraeie i nie zamierzam sie akurat tego uczyc co mi każa . wyjepane mam na nich. nie będe juz nigdy dla żadnej jepanej kooorfy pracował pavla nie wyłączając bo mnie to mierzi, mogłbym kogoś uszkodzić albo zabić nie lubie jak mnie oszukują i robia ze mnie wariata;)