Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

zapraszam na tabliczkę czekolady spod lady 4

Polecane posty

to kobiety musiałyby przez cały okres PMS na terapii siedzieć :P aczkolwiek przyznam, że nie wyżywam się wtedy na ludziach.

to kobiety musiałyby przez cały okres PMS na terapii siedzieć X Słuchaj to też jest pomysł, kobieta w trakcie okresu idzie na 3 godzinną terapię, nawydziera się na terapeutę i wraca do domu potulna jak trusia dzięki czemu mąż czy partner przeżywa ten okres w miare bezstresowo :)

Gość gość
Edek pomogł iftar zalatwic mieszkanie a ta pisda go szmaci bo nie chcial jej bolcowac a kucharz i jego gacie zaczely byc brudne i smierdzace jak don kuchcik zaczął korespondowac z inna pania w celu kopulacji

Gość gość
Maciek, po co takie bzdety piszesz?

Gość gość
glupia bladzio o kucharza brudnych gaciach to sama pisalas gdzie sie dało o tym ze on i jego otoczenie smierdzi tez, tylko smierdziec zaczęło kiedy cie pogonil

"Słuchaj to też jest pomysł, kobieta w trakcie okresu idzie na 3 godzinną terapię, nawydziera się na terapeutę i wraca do domu potulna jak trusia dzięki czemu mąż czy partner przeżywa ten okres w miare bezstresowo " X wy ciągle macie złe dane! w trakcie okresu jest spoczko, najwyżej brzuch napierdziela, ale psychika jest z reguły ok. to PRZED jest masakra.

" gość dziś glupia bladzio o kucharza brudnych gaciach to sama pisalas gdzie sie dało o tym ze on i jego otoczenie smierdzi tez, tylko smierdziec zaczęło kiedy cie pogonil " X tchórzliwa szczurzyco, to znowu ty? tym razem do Ifci się do******lasz? na mnie już skończyły ci się pomysły? :D:D z tym fetyszem dotyczącym gaci to idź może na jakąś terapię, ja polecam ci taką skondensowaną 3 w 1 - rozpędź się i walnij mocno łbem o ścianę. chociaż nie, szkoda ściany :o X If - nazwałam moją psychofankę szczurzycą. prawda, że ładnie? :P

Gość gość
"em to nie moja wina, że coś ci w zyciu nie wyszło" :O ja piertole. wiesz masz racje. ale tym razem mi wyjdzie. dlatego miej ty i pavlo oczy dookoła głowy. nie to zeby wam to w czymś pomogło ale bedzie wiecej zabawy.

kurna, chyba teraz nie wiem czy ja znałam eMa właściwego czy jakiegoś innego :o a nie chcę rzucać imieniem, bo niby oficjalne, ale może by jednak nie chciał.

to PRZED jest masakra. X JA u swoich eks jakoś przed nie zauważyłem żadnych oznak agresji, ale może to dlatego,że zawsze tydzień przed zaopatrywałem je w duży kosz słodkości :P

no widzisz, niczego nie zauważyłeś, dlatego teraz jesteś eks :P cukier akurat na nic nie pomaga :D

Ale ponoć przed jak i w trakcie tylko czekolada rozumie :P A eks jestem z nieco innych powodów ;)

If - dieta ? ja też na diecie. nazywa się "od jutra" i jest świetna. ale się na niej nie chudnie ;) X teraz już nie wiem który był eM i w ogóle się zaplątałam.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Dzien dobry.

Pavlo W OGÓLE się nie znasz. Ja ostatnio zywilam się głównie sokiem z kiszonej kapusty. X Wiesz, jedne mają ciągoty na słodkei, a inne na kwaśne, ja do tej pory spotykałem te pierwsze

" _iftar_ dziś Maciek też jest przed miesiączka. " X przed czyją? ;)

ja się już wypowiedziałam. ale mam wrażenie, że autorka co chwilę zmienia swoją wersję i sama nie wie, o co jej chodzi.

ja się już wypowiedziałam. ale mam wrażenie, że autorka co chwilę zmienia swoją wersję i sama nie wie, o co jej chodzi. X Widzę ,że Ciebie z kolei wyrzuca po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu tutaj, tak jak mnie na dwójkę :D Welcome to the Matrix :P

dopiero 8 strona, na razie musicie siedzieć na czwórce ;) proszę przepychać.

Gość gość
robił ktoś piaskowanie zębów?

Gość gość
ciekawe jak tego ariela obrzezali

Żaba to mi się wszystko pomyliło :( Z niewiadomych przyczyn utożsamiłam eM z Krasnalem i dlatego nie mogłam uwierzyć, że on takie pierdoły wypisuje. Krasnal, jesli to czytasz to WYBACZ mi prosze ;)

Gość gość
założe sie, że ma więcej na kocie od pavla:)

Gość gość
tak krasnal mi też wybacz. gdybym wiedział, że ifka ma erotyczne sny krasnalach to w zyciu nie naraziłbym cie na podejrzenie bycia mą

Młody powiem tak: jesteś szuja. Podła, śliska, wredna szuja. Od miesięcy łazisz za mną po kafe i robisz chlew. Jara cię to??? Nie masz niczego ciekawszego w życiu do roboty??? To se zorganizuj w końcu. Włóż sobie te brudne gacie to tej swojej plugawej gęby i milcz. Może dotrze do ciebie, że plułeś na jedną z nielicznych pozytywnie do ciebie nastawionych osób.