Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

zapraszam na tabliczkę czekolady spod lady 4

Polecane posty

Gość gość
tak kooofa strasznie mnie ubodłeś. uświadomiłes mi, że jestem zerem bez grosza przy duszy i z wszami jako jedynym towarzystwem. to takie bolesne usłyszeć to szczególnie od emigranta zarobkowego, który zachłysnał się tym, że stac go na samolot.

" Maciek B dziś @Alicja: dodalem soli, a to zle? " X no, soli się mięso pod koniec gotowania jak już mięknie, ale pozostańmy przy nadziei, że to się wydarzy mimo soli. wal to piwo, ale nie za dużo.

Gość gość
dobra zamknij ryj kooorfa założe sie, ze nie tylko ja mam już dosyc twojej zakamuflowanej bufonady. cały czas tylko piertolisz albo sugerujesz jaki to nie jestes wielki i pomysłowy jak równiez bogaty i inteligentny. ogólnie nie sprawia miradości mówienie ludziom takich rzeczy ale ty akurat zasługujesz. nie dorastasz mi do rzepy na pintach i nigdy nie dorośniesz i tym podsuujmy dywagacje o twojej karierze

Gość gość
eM tak sie obrazil i odgrazal mial na 4-ke nie zagladac i nie pisac 💤

Gość gość
kłamałem:D to było do przewidzenia słyszysz pavlo? "nie chcem ale muszem:D

Pewno ma focha, ze jej nie docenili. Poza tym ma drugiego focha bo uwaza, że to Kiszczak nie Jaruzelski powinien zostać prezydentem. No to się odgryzie na Wałęsie.

Gość gość
macku. najlepszym lekarstwem na wkooorfiony naród jest linch przywódców. kariera wałęsy musiała sie tak skończyć bo tak została zaplanowana. nikt tu nie budował żadnej wolnej polski tylko kontynuował przekręt pod nowym szyldem więc wiadomym było, że sie to dobrze skończyć nie może. i na te okazje mamy profanacje narodowej świętości przez nowych tym razem tych prawdziwych wybawców. co ty masz pinc lat, że sie dajesz nabierać na takie numery?

Poza tym ona chciała te akta sprzedać. Czyli cała ona. A IPN weszło i sobie zabrało. Lech ma pecha :D

Gość gość
to wielowarstwowe oszustwo z kozłami ofianymi, którym w większoscci i tak nic nie grozi oprócz ostracyzmu społecznego, na który maja szczerze acz skrycie wyjepane. to sie dzieje cały czas. nie ma kooorfa zadnych zmian żadnych oddolnych rewolucji są tylko zakompleksione pavełki, które popływaja troche na powierzchni tego szamba pod piracką flaga aż do czasu kiedy kiedy przyjdzie czas na likwidacje kaperstwa bo sie wojna skończyła. i tak w koło...macieju. od samego początku do samego końca...czyli nowego początku

Gość gość
i ja nie mówie, że żona kiszczaka a nawet sam kiszczak są wtajemniczeni we wszystkie plany. nie musza. ważne że wiadomo co zrobią. sie ekscytujesz a nie ma czym. wrzuć na luz wyjep telewizor i rób swoje. a przede wszystkim omijaj szerokim łukiem takich posrańców jak pavlo, których piertolnął niesamowity wręcz awans społeczny od najmenika do najemcy i im sie wydaje że srają złotem. nie ma sensu bo to samobójstwo.

Gość gość
a uwierz mi, że zanim zresetują system to najpierw upuszczą troche złej krwi;) reset systemu jest już blisko a powtarzające sie kryzysy finansowe świadczą o tym, że banda jednookiego powoli zwija interes być może przygotowując sie na krótki okres chaosu. potem wylezą z dziur i będą dalej kręcili interesem. niestety pavełek razem z rodzina już tego nie zobaczą bo tłum lubi szturmować bastylie i inne fortyfikacje a potem ścinac głowy wrogom ludu. dlatego jak coś zarobisz to nie idź w slady pavla i szybko zamieniaj to na cos co może miec wartość bez względu na system finansowy bądź jego brak

Gość gość
a już broń boże nie chwal się, że zarobiłeś majątek w kapitalizmie tzw bo przeszłośc służy w przyszłości najczęściej do straszenia gimbaziorów na lekcjach histoii a ten system długo już nie pociągnie. jak coś to mo o spadku albo wygranej w totka. wzyciu sie nie chwal czego to nie dokonałes i jaki byłes przedsiebiorczy;) możliwe, że to nie nastąpi za naszego zycia ale głowy na to nie postwie. dlatego pavełku gratuluje ci szczerze sukcesu i uimejetnosci bezstresowego gnojenia ludzi, którą to ostatnio nabyłes ale weź sie kooorfa do mnie nie odzywaj bo chce pozyc troche dłużej niż ty. ok? miło było i papa

Gość gość
Kiszczakaowa chciała kasę za dokomenty:D

Gość gość
i znów maciek b zaśnie kole 04:00:)

Gość gość
kiedy będzie pieczony samodzielnie chlebek na blogu?

Gość gość
ifka, każdy tak robi:P

Gość gość
ifka, kiedy w tym roku macie ramadan?

Gość gość
kilka lat temu było pokolenie kciuka a teraz jest pokolenie kopiuj-wklej;)

Gość gość
kooorfa chociaż z drugiej strony niezłą opcją byłoby stanięcie na czele tych, którzy będą cie scinali. niestety to grozi upublicznieniem wizerunku i zostania ikona nowych porządków a wolałbym tego uniknąć bo: a) być może bardziej pozyteczny będę jako męczennik b) usuną mnie karierowicze g****ojady widząc we mnie zagrożenie dla swoich przyszłych machloi. c) nie lubie oszukiwać ludzi i mógłbym im kiedyś powiedziec, że znowu ktoś ich wyrooochal w doope. dlatego jak sie kiedyś spotkamy to tylko jeżeli mnie jeszcze bardziej wkooorfisz swoim bezsensownym bredzeniem idioty bo nie moge sie skupic ze świadomością, że takie egzemplarze śmią sie uważać za lepszych ode mnie i kogokolwiek.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nadal sie klocicie ? A moze na wieczor nastroje wylagodnieja ?

Gość gość
acha no i oczywiście d) czyli mała korekta na giełdzie nastrojów społecznych, jak ta która planuje zrobic ipn. fajnie zplanowane i w ogóle ale mi to nie odpowiada. dlatego jepany łosiu nie wkooorfiaj mmnie więccej bo cie zdejme z planu zanim zdązysz odegrać swoją role. kapujesz czy ci to narysowac świecówkami za dwadzieścia tysincy euro abyś w ogóle chciał na to spojrzeć?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Kiedy wycieczka w Bieszczady ?

Gość gość
jakaś wycieczka jest? ile wpisowe?

nie dorastasz mi do rzepy na pintach X A w czym to taki elpszy sie czujesz? W p********iu trzy po trzyi ubliżaniu co najwyżej maluczki Bartusiu z Wyp**dowic Dolnych, którego jedynym miejscem by zabłysnąc i pokazać jakim jest chojrakiem jest internet :D Śmieszny jesteś :D

Gość gość
5 złoty

dlatego jak sie kiedyś spotkamy to tylko jeżeli mnie jeszcze bardziej wkooorfisz swoim bezsensownym bredzeniem idioty bo nie moge sie skupic ze świadomością, że takie egzemplarze śmią sie uważać za lepszych ode mnie i kogokolwiek. X Watpię , nei zadaję się z menelstwem osiedlowym, jak i menelstwem intelektualnym które reprezentujesz :D Ja siebie nie uważam za lepszego od Ciebie, po prostu gorszym od Ciebie to chyba jedynie bezdomny gwałciciel mógłby być. Przegrałeś swoje życie już dawno i tylko net Ci został, by pokazać ajki to ty wielki jesteś z tym swoim kompleksem malutkiego człowieka

a uwierz mi, że zanim zresetują system to najpierw upuszczą troche złej krw x Najpierw wezmą się za takich cieciów jak ty co to najmądrzejsiu są, bo przeciez tacy to najrealniejsze zagrożenie :D

Gość gość
rajd