Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o kobiecie ktora sie nie maluje mimo iz jest brzydka?

Polecane posty

Gość gośćewunia
Mam cię za najglupszą trolice. I żeby nie było że obrażam - to tylko moja subiektywna (choć jak widać nie tylko moja) opinia.

Gość gość
Ludzie normalnie dyskutują, a jeden ktoś ciągle widzi njgłupsze trollice, tapety na twarzach, jednorodność wyglądu tych pomalowanych i różnorodność w braku makijażu u tych niepomalowanych.... Głupie i chamskie.

Gość gość
Ewunia , no niby masz prawo brzydko wyglądać, ale daleko na tym nie zajedziesz.

Gość gość
Ewuni przeszkadzają kobiety z makijażem i palące osoby. Założyła temat i zazdrośc***alącym zacieśniania kontaktów z dyrekcją. Dobre!

Gość 32 lat już maaam
Ja się też nie maluję,mam problematyczną cerę,tłustą i każdy makijaż,KAŻdy mi spływa, poza tym po nałożeniu pudru mam po kilku dniach pryszcze, a wypróbowałam wiele. Teraz robię tylko hennę brwi i rzęs u kosmetyczki + regulacja i to wszystko z "makijazu'

Gość gość
To masz ciężko, ale dbasz o siebie. Ja mogę malować się czym chcę i jak chcę. Moja cera nie grymasi, a jestem blondynką, jasne brwi i rzęsy. Bez makijażu, nie ma mnie, więc maluje się i mam do tego ręke. Sama dziwię się, jak ze mnie laska po pomalowaniu się. Mąż lubi jak jestem pomalowana, ale podobam mu się także jak w domu zmywam makijąż, mówi, że jestem tylko jego.

Gość gość
Blondynki niemalujace sie to upiory hehe jasne brwi i rzesy fuj

Gość gość monia
Wedlug mnie wolny kraj i kazdy ma prawo do swobody i do robienia w zyciu tego na co ma akurat ochote. Tylko wszystko z umiarem! Nie dawno jeszcze prostowalam wlosy, malowalam tuszem rzesy i kredka dolna powieke. Nie nakladalam i nie nakladam zadnych podkladow, pudrow, rozow etc. Teraz nawet zrezygnowalam z prostownicy, suszarki i kredki. Niekiedy pomaluje tylko rzesy tuszem, ogolnie swoja naturalna twarz. Wlosow niestety nie mam naturalnych, zaluje ze farbowalam, teraz staram sie dosc do swoich naturalnych. Ogolem wole jak dziewczyna nie ma zadnego chemocznego specyfiku na twarzy, stawiam na naturalnosc, rozumiem ze nie niektore dziewczyny musza sie malowac, bo nie toleruja prawdziwej siebie, ale zeby do warzywniaka malowac sie przez 20 min to juz dopiero niskie poczucie swojej wartosci i byc moze problemy z psichika. Kazdy teraz idzie slepo za moda i obowiazujacymi trendami, wiec widzac 'szara myszke' jest to wielkie zdziwienie i szok, jak ona mogla wyjsc nie umalowana. Obale takze mit, ze nieumalowane dziewczyny wykladaja na chore i sa niezadbane. Niezadbane to takie, ktore maja brak higieny, a niepomalowana, naturalna dziewczyna i ladna to takiej ze swieca szukac.

Gość gość
Posiada do tego prawo, może w swoim odczuciu czuje się piękna. Może posiada talent, którym się chwali na www.utalentowani.pl i to jej wystarcza...