Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o kobiecie ktora sie nie maluje mimo iz jest brzydka?

Polecane posty

Gość gość
A co w tym złego, że ktoś się maluje, upiększa mimo, że nie jest nawet brzydki. Czy gdzieś jest napisane, ze nie wolno ? Chcesz dla siebie wolności, daj ja innym, na tym polega tolerancja.

Gość gość
gość dziś 15:34 Twoja sprawa, tak masz, więc nie krytykuj malujących się i starszych, bo im twój styl też się nie podoba. x w którym zdaniu skrytykowalam malujacych sie? pokaż, udowodnij

Gość gośćewunia
Nie udowodni. Każde wyrażenie ogolnej negatywnej opinii traktuje jak atak na siebie. Niektórzy tak już mają. Najczęściej właśnie te malujące się nie mają luzu.

Gość gość
Kto nie ma luzu, wymaga dowodów na swoja niewinność, a nawet w dwóch osobach występuje. Brak luzu do kwadratu?

Gość gość
gość dziś A co w tym złego, że ktoś się maluje, upiększa mimo, że nie jest nawet brzydki. Czy gdzieś jest napisane, ze nie wolno ? Chcesz dla siebie wolności, daj ja innym, na tym polega tolerancja. x sama siebie obrażasz, sama sobie wmawiasz że są tu obrażane kobiety które sie malują nikt jeszcze nie obraził malujących sie kobiet, wiec nie ma sensu z toba pisac udowodnij, pokaz post w którym są obrażane takie kobiety jeśli nie podasz to nie ma sensu z toba pisac, bedziesz przeze mnie ignorowana bo nie bede pisala z prowokatorem

Gość gośćewunia
Każdy niesłusznie oskarżony wymaga dowodów na swoją rzekomą winę. Ciebie to dziwi? :-D

Gość gość
Jezeli ona jest na tyle niewychowana, ze swojego chamstwa nie widzi to wy jej nie nauczycie. Widac, ze laska ma kompleksy i MUSI sciagac rozmowe na siebie.

Gość gość
Kilka razy ktoś sugerował chorobę psychiczną i może miał rację, bo schemat się powtarza i jest cos jak gdyby rozdwojenie jaźni.

Gość gość
Wiecie, mi już szkoda jej. Powinna wrzucić na luz, pogadać z nami jak dziewczyna z dziewczyną. Ona chce się wyróżniać za wszelką cenę, nawet złą.

Gość gośćewunia
Kiedy kończą się argumenty i brak dowodów na potwierdzenie swoich oskarżeń, można się już tylko ratować wmawianiem komuś choroby psychicznej.

Gość gośćewunia
I pisaniem w kilku osobach :-D

Gość gość
Tez myślę, że ona ma jakieś zaburzenia. Nie uwierzę, że można być tak prymitywnym żeby we własnych słowach nie widzieć wylewającego się jadu i braku kultury.

Gość gość
Dziewczyno, naucz się rozmawiać, a nie wymądrzać. Nikt tutaj nie chce się kłócić i udawadniać wyższości świąt wielkanocnych nad świętami bożego narodzenia. Porozmawiaj, albo idź gdzie indziej mącić. Masz manię prześladowczą?

Gość gość
DElaczego uważasz, że jedna osoba pisze w kilku osobach? To nie jest prawda. Kilka osób do ciebie się zwraca, a ty z każdym się kłócisz, jesteś złośliwa i obrażasz. Opamiętaj się.

Gość gośćewunia
Ja czekam tylko na cytaty moich postów, w których obrażam i poniżam malujące się osoby albo każę wszystkim robić to, co ja.

Gość gość
wpisz swój nick w google to znajdziesz, już kiedyś kilka osób ci cytowało to się zapierałaś, że nie było w twoich postach nic niestosownego....ja na chamkę przystało

Gość gośćewunia
Ty wpisz i tu wklej. Oskarżyciel dostarcza dowodów zbrodni, a nie oskarżony. I takie co świadczą o chamstwie. Koniecznie.

Gość gość
mistrzyni w odwrcaniu kota ogonem ;) Lubisz zwracać na siebie uwagę, co? Może zacznij się malować.

Gość gośćewunia
Czekam na cytaty od 10 godzin, a ty nazywasz to odwracaniem kota ogonem? Cytaty albo mam cię za najglupszą trolicę na kafeterii.

Gość gość
pierwsza strona tego tematu, idź i czytaj. Podziwiam twoją determinację w czekaniu aż obcy ludzie się tobą zainteresują. W naszej opinii jesteś niewychowaną prowokatorką i nikt nie musi ci tłumaczyć dlaczego każdy kto czyta twoje wypowiedzi tak je odbiera. Jak sama tego nie widzisz to twoi rodzice popełnili błąd w wychowaniu którego obcy naprawiać nie będą.

Gość gośćewunia
gośćewunia 2016.02.15 Moim zdaniem to wyraz odwagi. I Pani Czkawka napisała super mądre zdanie: Mam prawo brzydko wyglądać. Brawo. To powinno być hasło jakiejś kampanii anty promującej sztuczne wizerunki. Wczoraj w kasie w sklepie stały koło siebie dwie identyczne niemal laski: takie same długie ciemne włosy z przedzialkiem pośrodku, wyprostowane i rozłożone na boki, taki sam makijaż z dorysowanymi brwiami i ciemnymi ustami. Jaki to sens, kiedy ludzie wyglądają tak samo? Brak makijażu gwarantuje piękną różnorodność usmiech.gif No i? Gdzie tu jest poniżanie obrażanie i nakazywanie robić to co ja? Wskaż zdania.

Gość gość
jak nie widzisz nic niestosownego w obserwowaniu ludzi i potem pogardliwego wypowiadania się na temat ich przedziałka na włosach to nie ma dla ciebie nadziei :)

Gość gośćewunia
Czekam na cytat zdania, w którym występuje: obrażanie, poniżanie, nakazywanie.

Gość gość
trzecia strona - jak to jest twoim zdaniem grzeczna wypowiedź w której zachowujesz szacunek do ludzi których opisujesz to naprawdę nie ma dla ciebie miejsca w dyskusji normalnych ludzi. Tylko, że ty nie chcesz dyskutować, ty chcesz żeby ludzie mówili o tobie, cytowali ci twoje własne wypowiedzi i może jeszcze chwalili za brak makijażu. Za co chcesz jeszcze pochwałę? Za to, że oddychasz? ;)

Gość gość
gośćewunia nie rozmawiaj z tym prowokatorem bo to o to mu chodzi, jest głupi jest sam bo nikt go nie lubi wiec tak zajmuje sobie czas :) ignuru go i normalnie kontynuujmy temat, bo z takim debilem (gość dziś , dziś ) nie ma sensu pisac

Gość gośćewunia
Wklej konkretne zdanie w którym poniżam, obrażam, lub bez ironii nakazuję.

Gość gośćewunia
Ale moment... Daje jej jeszcze 5 minut. Po czym mam za najglupszą trolice na kafeterii.

Gość gość
a dla checy nie wkleję - niech cię męczy, że ktoś nie zacytował zdania które pewnie sama już znalazłaś (i to nie jedno). Teraz, jeżeli pozwolisz, wrócę do tematu. Wystarczy tego karmienia ego zakompleksionych dziewczynek.

Gość gość
hecy*

Gość gość
nie wkleisz bo nie masz co wklejać trolico :D koniec tego gnoju, wyp/i/e/rdalaj glupia prowokatorko z tematu