Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba zauroczyłam się w mordercy

Polecane posty

Gość gość
Tak. Zdecydowanie inaczej. W sumie zawsze wyglądał fajnie, oprócz wiadomo jakiego zdjęcia xD

Gość gość
gość dziś Ja akurat nie twierdzę, że on jest super przystojny, wygląda normalnie. Ani brzydki, ani piękny. Tylko dziwi mnie to, że na każdej focie wygląda inaczej :D

Gość gość
Ale w jakimś celu się kolegi pytałaś czy jest podobny :P

Gość gość
Z tego co mozna wywnioskowac z mediow, relacji jego znajomych, dziwnych tez filozoficznych ktore napisal, stylu zycia - K.P to czlowiek o glebokich zaburzeniach psychicznych i osobowosciowych. Zauwazcie, ze on juz od dawna nie mial kontaktu z rodzina. To nie jest normalne, tym bardziej, ze mial w mlodosci duzo swobody i robil co chcial (artykul o nim w fakcie). Co z tego ze byl oczytany, inteligentny i dobrze ulozony jak dopuscil sie takiego czynu. Zero szacunku dla zycia drugiego czlowieka, zero serca dla wlasnej rodziny, ktora przezywa teraz dramat. Zimny, nieczuly sadysta. Egocentryk, ktory mysli ze jest panem wszechswiata. Nawet dziecko w przedszkolu wie, ze jak przejdzie na czerwonym swietle to moze go potracic samochod. I co on nie zdawal sobie sprawy z tego co zrobil? Rozprawial na temat wolnosci czlowieka i moralnych wyborow, a sam nie potrafil odroznic dobra od zla? Dla niego dobro nie istnieje, bo wlasnie zlo jest tym wyborem o ktorym pisal. Wolnosc jednostki w najwyzszej formie! On ta dziewczyne zabil swiadomie. Poczul sie w tej zbrodni spelniony bez wzgledu na konsekwencje ktore poniesie. Pamietam jak ogladalam kiedys dokument o synie niemieckiego dyplomaty, ktory w latach 90 zabil ze swoja dziewczyna jej rodzicow. Tez byl inteligentny, studiowal na Harwardzie, normalny chlopak. Dostal dozywocie i zniszczyl cala rodzine, bo matka zapila sie na smierc, a ojciec przeszedl zalamanie nerwowe. Nie zycze takiego scenariusza rodzinie K.P, ale ciezko jest zyc ze swiadomoscia ze ma sie takiego syna plus ostracyzm spoleczny robia swoje.

Gość gość
Tez sie w nim zabujalam :p i nie sluchaj tych debili co mowią ze to jest p******e... To ze jest psychopatą nie znaczy ze nie ma uczuc.. Kazdy czlowiek ma uczucia lecz niektorzy zyją bez tej swiadomosci. Poza tym psychopatą nikt sie nie urodzil, nim sie staje kiedy jakies zdarzenie znacząco wplywa na jego zycie (pewnie tak bylo w przypadku Kajtka) i dlatego zamordowal te kobiete, byc moze podkochiwal sie w niej i poczul sie zdradzony i dzialal w afekcie... Poza tym chlopak jest dosyc mocno pogubiony i trzeba mu pomoc..

Gość gość
Mnie zastanawia co mnie tak w nim "pociąga" Sam wygląd to za mało... Może to ze jest taki inteligetny? Oczytany? Zna kilka jezykow? Zwyczajnie sie wyróżnia.

Gość gość
Jutro Kajtek wraca do Polski.... Serce mi szybciej bije ;P

Gość gość
Poza tam on nie ma juz dziewczyny... Wiem co mowie ;) jestem teraz na Malcie i zaraz bede z nim rozmawiać..

Gość gość
Bedo seksy?

Gość gość
W ogóle wiecie ze Kajetan brał czesto śpiwór i jechał w las na weekend albo budował szałasy w lesie? Poważnie mowie.

Gość gość
Patrzcie, to napisał Kajetan w internecie: Czemu narody porywają przeciwko sobie broń dlatego, że garstka ludzi u szczytu popadła ze sobą w konflikt? Ja mam lepszy pomysł: niech ci przywódcy wybiorą dyscyplinę – boks, strzelanie, karate, a nawet szachy – i wyjaśnią problem między sobą, skoro tacy twardziele. Poza tym, jaki heroizm tkwi w tym, że ludzkie rzesze idą na siebie z karabinami? Czy te rzesze nie mają rodzin? A jeśli potrzeba im adrenaliny, im również polecam ring, boisko tudzież wspinaczkę wysokogórską. Inny pomysł to referenda – niech społeczeństwa decydują, czy prowadzić wojny, nie paniska na górze.

Gość gość
Bo on lubi las,wspominal kiedys o tym :p poza tym jestem juz kolo wiezienia gdzie przebywa Kajetan i zaraz bede z nim rozmawiac,szczerze mówiąc troche sie stresuje..

Gość gość
Kajetan fan natury... Koleś jest coraz bsrdziej ciekawszy, to trzeba przyznać.

Gość gość
W internecie jest jeszcze jak pisał o kobietach i wyraźnie jest napisane ze boi sie przywiązania do kobiet i dlatego nie chce mieć kobiety Można s tego wywnioskować ze uczucia ma i jest dość yyyy... Wrażliwy?

Gość gość
Ale jaja z tym Kajetanem...

Gość gość
No bo jest wrazliwy xd tak jak pisalam wczesniej nie ma ludzi bez uczuc... Takie rzeczy w przyrodzie poprostu nie istnieją :p

Gość gość
gość dziś A Ty kim jesteś? Ściemniasz? :D

Gość gość
gość dziś Tak tylko zapytałam z ciekawości. Wielu mężczyzn ma podobny typ urody do jego.

Gość gość
gość dziś Psychopata jest taki od urodzenia. Ma martwy mózg w pewnych miejscach. Nie da się go naprawić. Nie łudź się. Jedyną formą kontaktów z innymi jest dla nich wyzysk. Nie przywiązują się do nikogo i nie kochają. Traktują innych jak rzecz.

Gość gość
gość dziś nie moge ci powiedziec kim jestem... Poza tym nie sciemniam, wlasnie Kajetan siedzi przede mną ;)

Gość gość
gość dziś widac ze jestes ograniczony intelektualnie... Zadne dziecko nie rodzi sie psychopata. Kazdy ma uczucia :) wszystko co zyje-czuje. Ma uczucia,odbiera bodźce i reaguje na nie.

Gość gość
gość dziś Aha ;) Zapytaj dlaczego to zrobił?

Gość gość
gość dziś Sama jesteś ograniczona i naiwna jak dziecko we mgle :O Interesuje się tym od dawna i WIEM, że tak jest. Są na to dowody naukowe. Skany mózgu. Pewne rejony po prostu nie działają. Oni nie mają uczuć wyższych, są pozbawieni empatii. Tacy się urodzili. Dla nich ludzie to rzeczy. Używają ich do własnych celów, a potem pozbywają. Oni sami tak mówią, widziałam wywiady z psychopatą, który jest również znanym psychologiem.

Gość gość
gość dziś już dawno go o to zapytalam...

Gość gość
A który to psycholog jest psychopata? Mogłabyś podać nazwisko? Chętnie poczytam

Gość gość
gość dziś Dlaczego?

Gość gość
Juz oficjalne ze jutro Kajetan będzie w Polsce i bedą.... Nowe zdjęcia!!! ;)

Gość gość
gość dziś nie moge ci tego powiedziec ale to co powiedzial jest zaskakujące :p

Gość gość
gość dziś Oj powiedz, nikt się nie dowie ;) :D