Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba zauroczyłam się w mordercy

Polecane posty

Gość gość
Stylowy i przystojny ^^ ja mam możliwość pojechania jutro do Wawy, świetnie się składa, tylko że nie wiem czy uda się go zobaczyć w takim tłumie. Żeby jeszcze człowiek wiedział gdzie konkretnie będzie wysiadał i o której. No chyba, że dziennikarze naprowadzą...

Gość gość
Miał piękne, gęste włosy ;) widziałam już wszystkie zdjęcia jakie w necie są. No ja chętnie się wybiorę na lotnisko tylko mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie.

Gość gość
Wyobrażacie to sobie? Paradujecie w takiej kurtce przez miasto a ludzie patrzą i myślą: "I see what you did there" xD albo ja wczoraj w sklepie - serio rozważałam kupienie tylko owoców, mleka i wody, żeby zobaczyć minę pani ekspedientki ^^

Gość gość
Zdjęcie z LO to to na którym wygląda jak uchodźca? :)

Gość gość
"Co z nowu, coś z Kajtkiem?" usłyszałam przed chwilą z pokoju obok. "Barwy szczęścia"... A mnie oczywiście się skojarzyło :D

Gość gość
Tak, jak uchodźca. Jak przystojny uchodźca, rzecz jasna.

Gość gość
Ja ubolewam ze nie jestem z Wawy bo bym podjechała xd

Gość gość
Tak wgl to ile lat macie? Jak mowilam wczesniej mozemy sie spotkac i pojsc razem na lotnisko xd

Gość gość
Jadę taxi i oglądam zdjęcia Kajetana ebh...

Gość gość
Ja 21 - najwierniejsza fanka ;)))))

Gość gość
Ja niestety z Gdyni. Nawet nie wiecie jak sie podkjaralam na wieść ze Kajtek był w Gdybi... Taki blef..

Gość gość
Tak wgl to ile lat macie? Jak mowilam wczesniej mozemy sie spotkac i pojsc razem na lotnisko xd

Gość gość
Ja, autorka, mam 20 lat i niecałe 200 km do Warszawy, więc luzik. Przed 12 mogłabym być tam...

Gość gość
Nawiasem mówiąc to wpadłam na jakiegoś starszego faceta w sklepie jak namiętnie śledzę ten wątek ;P

Gość gość
Wpadłaś, nie wpadłaś, ale przynajmniej jesteś na bieżąco :) W sumie, to bliżej mi już 21, niż 20 :P

Gość gość
Ja tez 20 ;D 200 km.... W drogę czas cd

Gość gość
W ogóle Kajetan jest wyjątkowy pod jeszcze innym względem.. Podobał sie wielu dziewczynom a On to olewał. Większość facetów to by ******* na prawo i lewo naiwne łaski ile wlezie a nasz Kajetan porządny jest... Kolejny plis ;) ;)

Gość gość
Wyobraziłam sobie nas tam..piszczące i podjarane jakbyśmy się napaliły maryśki. A to nie maryśka, o nie nie, nie dajcie się zwieść - to tylko Kajetan

Gość gość
Dawajcie wincyj zdjeć!

Gość gość
Dobre dobre ;)) Kajetan działa jak narkotyk ;)

Gość gość
Wracam do domu moje drogie i wkleję teksty naszego Boga ;D

Gość gość
Bóg, honor i ojczyzna! ...nie Kajetan, honor i ojczyzna! ;) ;)

Gość gość
Autorko te zdjęcie które wkleiłeś jest cudowne. W ogóle wiecie ze Kajetan chciał udzielać lekcji łaciny? Zapisałabym sie..... ;d

Gość gość
I umie gotować. Który facet w dzisiejszych czasach umie gotować? Pomijając przypalona jakecznice... Znalazłam kolejny plus. Kajetan jest ideałem ;-d

Gość gość
I podobno zAwsze przepuszczał kobiety w drzwiach a nie jak dzisiejsze buraki...

Gość gość
Kochany jednym słowem! Łacina z nim to byłaby przyjemność ;)

Gość gość
W sumie to fajnie by bylo pojsc z nim do lozka... Ciekawe jak Kajtuś dupczy Xdd

Gość gość
Ja tam bym wolała związek niż taki seks jako tako Xd On cały jest interesujący ;p

Gość gość
Pytam: dlaczego ludzka infrastruktura wdziera się w każdy przyrodniczy zakątek? Dlaczego urzędy wydają pozwolenia na budowanie coraz to kolejnych działek w obrębie lasów? Dlaczego Minister Ochrony…Dwa lata temu po raz pierwszy pojechałem sam ze śpiworem do lasu – od tamtej pory robię to coraz częściej; jednocześnie znajduję sobie na łonie przyrody kolejne zajęcia jak zbieranie ziół czy soku z brzozy. Pospolita pokrzywa okazuje się świetnym składnikiem jajecznicy, a cóż mam mówić o ambrozji płynącej w żyłach drzew: potężnych organizmów, które stoją tam nieraz od setek lat? Czasem zbuduję sobie szałas – przekonuję się wówczas, iż nawet taka prześwitująca konstrukcja może czynić różnicę, zwiększać poczucie bezpieczeństwa.

Gość gość
Niestety, w całe to piękno wdziera się bezczelnie szpetota sprawiona przez człowieka: oczywiście odpadki (butelki, papierki, pety i wiele innych) – co trzeba mieć w głowie, aby śmiecić w takim miejscu? Czemu te osoby nie ograniczają śmiecenia do własnej posesji? Dalej, hałas – czemu będąc w głębi lasu słyszę samochody albo muzykę z imprezy? Główny problem widzę rzecz jasna w głupocie wielu ludzi, których proszę przypadkiem nie określać zwierzęcymi przydomkami – wszak zwierzęta leśne to bardzo schludne i uporządkowane istoty. Zatem ludzka głupota! A ponieważ nie widzę szans na szybką reformę w tym względzie, muszę wskazać inne źródło problemu: rozpanoszona wszędzie najszerzej pojęta cywilizacja.