Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Chciałabym mieć faceta aby wyciskał mi sok z cytryny na dobranoc

Polecane posty

Gość długi język 23 lata
uff, to dobrze :classic_cool: widzę, że nic się nie zmieniło w tej kwestii... na razie :D🖐️ w końcu zrealizowałaś to o czym mówiłaś 2 lata temu :classic_cool: i jak się czujesz ponownie będąc studentką? :D kierunek - bezpieczeństwo wewnętrzne. do mundurówki w połączeniu z prawem w sam raz, a studiując to nie będę się musiał za bardzo przykładać do nauki i będę mógł pomyśleć o dorabianiu :D chociaż dużo osób z mojego bliskiego otoczenia namawia mnie na informatykę i mówią mi, że to moje powołanie :D🖐️ no właśnie nic takiego, bo piliśmy piwo pod akademikiem i trafiliśmy na służbistów :D🖐️

Gość rajfurka 25 lat
i nie zmieni :D tak się składa nawet, ze wczoraj zakończyłam swój związek:classic_cool: czuje się świetnie:classic_cool: w końcu robię coś do czego czuje powołanie, choć pierwszy semestr dal mi w kość, bo przeszłam przez piekło, schudłam 10kg i prawie osiwiałam :D:O na szczęście drugi semestr jest o wiele lżejszy:D masz zamiar zostać wiecznym studentem? :D

Gość rajfurka 25 lat
ps. spotkaliście się w końcu z czkawka? :D

Gość długi język 23 lata
ooo to wiele wyjaśnia dlaczego tu zawitałaś :classic_cool: :D ja na szczęście nie mam problemów ze związkami :D a rok temu bawiłem się w tindery :classic_cool: czyżbyś spędzała dzisiejszy wieczór przy Kapitanie Morganie? :classic_cool: 10 kg?! dziewczyno to Ty teraz jesteś cieniem samej siebie :D dobrze, że nie osiwiałaś, bo wtedy można to podciągnąć pod platynowy blond i nie wiem czy moglibyśmy tak konwersować :classic_cool:🖐️ nie mam zamiaru, ale chce te 2 lata przeznaczyć na coś co może mi się przydać, byle do licencjatu :D ps. a dzieee tam :classic_cool: siedzę w swojej pieczarze :D

Gość gość
To już rok minął od kiedy byłeś na tinderach?! Szok. Nie spotkalismy się,bo nie chciał :-(

Gość długi język 23 lata
tak, bo zacząłem jakoś w połowie lutego :P nie to, że nie chciałem :classic_cool: wiesz jak jest :classic_cool:

Gość rajfurka 25 lat
wciąż jesteś singlem?:classic_cool: tez kiedyś myślałam o tinderze, ale jeszcze się nie odważyłam :D nie, spędziłam go przy herbacie, a Morgana nie piłam od chyba ponad 2 lat :( wciąż szalejesz za brunetkami? :D właściwie to byłam na pograniczu blondu przez kilka miesięcy:O idę spać, masz whats app'a?:classic_cool:

Gość gość
On się spotyka tylko z modelkami i dziewicami 😭 P.s no to wszyscy jesteśmy singlami :classic_cool:

Gość gość
Ja mam whatsa jak cos :classic_cool: jak się rozstalas z facetem to dalas mu bana na fb? BO MAM dylemat i nie wiem jak to zalatwiaja prawdziwe kobiety

Gość rajfurka 25 lat
nie mów, ze zacząłeś wyznawać kult dziewic?:O 😭 czkawka, przecież ty wyglądasz jak modelka:classic_cool:

Gość długi język 23 lata
nieprzerwanie od 2013 :classic_cool: ja się odważyłem, żeby przerzucać gąski na prawo i lewo :D po jakimś czasie mi się znudziło, bo za dużo tam raka i atencjuszek, które potrafią wypluć z siebie maksymalnie jedno słowo lub emotkę jako odpowiedź podczas konwersacji :classic_cool: :D u mnie teraz też jest posucha, ale jeszcze ponad miesiąc temu wyjścia i imprezy przy whisky były na porządku dziennym :D jasne, że tak :D obsesja na punkcie brunetek będzie mi towarzyszyć do końca życia :classic_cool: niestety nie mam, ale może ściągnę skoro tak :classic_cool: i też idę zaraz spać :P ps. nie modelkami tylko instagirlami! :D:D

Gość długi język 23 lata
oczywiście, że nie zacząłem :D nigdy nie byłem jego zwolennikiem, ale nic nie poradzę, że takie się trafiają :D :D 🖐️

Gość rajfurka 25 lat
nie dałam mu bana, chociaż przez ostatnie 3 miesiące blokowałam go chyba 3 razy:classic_cool: gorszy jest fakt, ze on studiuje to co ja i jest ze mną na roku:O dzisiaj musiałam go unikać:O

Gość rajfurka 25 lat
no to wyślijcie mi swoje numery, możemy utworzyć grupę:D

Gość gość
Hehe ja jak modelka xd chyba zakładu pogrzebowego albo jajetz ;(

Gość gość
O fak. No to nie zazdroszcze. Jeszcze się będziesz z nim uzerac. A on nawalil czy po prostu znudzilas się nim? Bo ja od dwóch godzin kisne i nie moge tego zrobić, a dla mojego dobra muszę

Gość gość
Blokowalas i odblokowywalas? ja tak miałam z exem...ile to blokowan było :-D może jednak jest Ci pisany?

Gość rajfurka 25 lat
pieprzysz czkawka:classic_cool: idę spać. czekam na numery:D🖐️

Gość długi język 23 lata
czeeeej :classic_cool: chodzi o numery telefonu czy jakiś numer użytkownika na tej apce, bo dopiero ją rozpracowuję :classic_cool:

Gość gość
TWÓJ NUMER podajesz. Sory poszlam po herbatę i obczajalam bruneta na insta :-( on,chyba mnie nie zdradzał tak jak podejrzewalam :'(

Gość rajfurka 25 lat
semestr się kończy za 6 tygodni wiec dam rade :D nie nawalił, jest Niemcem do kwadratu i nie mogłam znieść jego osobowości, poza tym to typowy szczur wyścigowy:O

Gość rajfurka 25 lat
wyślij tylko numer tel:classic_cool:

Gość gość
poszło na maila :classic_cool:

Gość gość
Zaraz nasza Potęga Damacii utworzy grupę :classic_cool: chyba,ze bedzie wolal narazie nacieszyc sie Toba na osobnosci :classic_cool: 6 tygodni to jednak sporo. Cala moja znajomosc z bru netem :'(

Gość rajfurka 25 lat
czkawka, po latach muszę przyznać ze utożsamiałam się zawsze z twoimi schizami, chyba chorujemy na to samo:O:(

Gość gość
Którymi? Tymi na punkcie exa? Z wiekiem dziwaczejemy coraz bardziej :classic_cool: