Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj z rodzinka zjadłem w restauracji ruskie pierogi, kwaśnicę i herbatę.

Polecane posty

Gość gość

Zapłaciłem za trzy zestawy cale 30 zł, czyli niecałe 6 funtow. Wy emigracyjne smiecie gdzie zjecie w uka za 6 funta obiad z dwoma daniami dla trzech osób? Pieprzeni nieudacznicy gnijcie w uka. Dobrze ze juz nie mieszkam w tym syfie. Kocham Cie moja Polsko.

Gość gość
Buahahaha za coś takiego przynajmniej 100zl by poszło

Gość gość
Skąd ty emigracyjny smieciu możesz wiedzieć jakie ceny sa w PL, jak ty od dekady kible w uka czyścisz. Przebrzydły emigracyjny śmierdzielu

Gość gość
Mieszkam w Polsce debilu. Na c***ju byłeś a nie w restauracji.

Gość gość
Mieszkasz w ukowskiej pisdzie smieciu. Mnie nie oszukasz. Śmierdzisz ukowskim gownem na odległość. W PL taka niemota nie ma szans by żyć, ponieważ nikt młody nie zmywa u nas kibli. Robią to alkoholicy badz ludzie z upośledzeniem umysłowym. Pieprzony emigracyjny śmieć.

Gość gość
W jakiej restauracji zapłaciłeś takie grosze? Pochwal się :)

Gość gość
Mam 45 lat ;) kolejne pudło

Gość gość
Zadrościsz młodemu koledze.

Gość gość
Chciałbys smieciu wiedzieć, ale sie nie dowiesz. Kwaśnica kosztowała 3,5, pierogi 7,5 i herbata gratis. Tyle mogę ci emigracyjny śmierdzielu tylko napisać. Było smacznie, domowo i zayebiscie. Nigdy w uka tego nie doświadczysz w barach ze smierdzacymi dywanami. Gnij tam do śmierci syfie emigracyjny.

Gość gość
smiecia widzisz w lustrze, mieszkasz na prowincji

Gość gość
Hej bingol wziales leki?

Gość gość
Mieszkam w Trojmiescie szmato. Rozumiesz to szmato? Polska to nie tylko twoja zapijaczona wieś. Tutaj naprawdę jest praca za godne pieniądze oraz przystępne ceny. Tutaj ludzie żyją na poziomie szmato. Co ty porównujesz życie w jednym z najwieszych szkockich miast do życia w zapijaczonej polskiej wsi. Pieprzona ściera. Gnij tam w tym ukowskim syfie szmato. Jak to dobrze, ze udało mi sie z tego bagna wybrnąć. Kocham Cie moja Polsko.

Gość gość
Jestem facetem biedaku :D

Gość gość
Co ty porównujesz życie w jednym z najwieszych szkockich miast :D:D:D Gdzie byłem?

Gość gość
A wiesz ze w PLowskich restauracjach pluja i smarkaja do zarcia? :o

Gość gość
A w ukowskim syfie cipole myją nogi, a potem na tej wodzie gotują potrawy, które ty tak z zamiłowaniem wpieprzasz.

Gość gość
co za debil; wkolo wypisuje podbne p*****ly kurde w Trojmiescie to zjadles? W to ci uwierze; Ale co takie tluste zarcie ma wspolnego z miastami nadmorskimi????? Poza tym tumanienie mowi sie ze zjadles herbate! Herbate sie pije polglowku; Tluste i okropne zarcie, bleeee

Gość gość
no ze smiechu nie moge, hahaha, herbata do obiadu, no nie moge mogles debilu chociaz sok kupic by cos zdrowego bylo w tym gownianym jadle

Gość gość
I jak sie szczyci tym ze do restauracji poszedl i mniej zaplacil bueheheheaahhaha jaka nieprawdopodobna rozrywka :D moge placic te kilka funtow wiecej, i co z tego jak zarabiam tysiace wiecej niz w PLu :D dokladnie szmato, moga nawet nasrac ci do herbatki czy zarcia a ty to z usmiechem wpier/dalasz i myslisz ze taki zaje/bisty jestes :D dlatego ja nie chodze do restauracji, wole zjesc w domu :D mysl co chcesz smieciu, napisz znowu ze mnie nie stac na tak wygorowane rozrywki bueheheheaaaahaha :D

Gość gość
Po pierwsze w jakiej kondycji musiala byc ta herbata, ze ja jadles? po drugie takiego niezdrowego zarcia nie ruszam wiec jakos wrazenia nie zrobily na mnie twoje przechwalki... ogolnie, temat porazka i nie ma sie czym chwalic.

Gość gość
Nie chodzi smiecie, ze sie chwale pójściem do restauracji. Tylko chidzi o to, by wam kurfy antypolskie pokazać, ze w PL wszystko jest kilka razy tańsze niż w uka. Co z tego smiecie, ze więcej tam zarabiacie jak wszystko jest droższe. Pieprzone niemoty. Co do zdrowego odżywianie, to nie pękajcie i tak was zakopią do ziemi. To kwestia czasu wy śmierdzące kreatury człowieczeństwa. Nawet nie potraficie domyśleć sie co chce wam smiecie przekazać swoimi postami. Uebany ukowski margines społeczny. Gnijcie tam do śmierci. Kocham Cie moja Polsko.

Gość gość
Zryj kal przyglupie. Kazdy kto tu mieszka wie jak jest i ile co kosztuje i ile sie zarabia. Nie musisz smieciu sie produkowac :D

Gość gość
Właśnie kurfo nic nie wiesz, ponieważ pochodzisz z polskiej zapijaczonej dopy. Wyjechałaś do większego miasta w uka i myślisz, ze cała Polska wyglada jak twója zapijaczona wieś. Tak samo jak wydaje ci sie ze cała uka wyglada tak jak miasto w którym mieszkasz. Jesteś śmieciem i emigracyjnym syfem, żyjącym na granicy brytyjskiego ubóstwa. Dzisiaj Cameron pokazał jak was UK poterzebuje. Nikt was tam nie chce pieprzone pasożyty. Rozumiecie to smiecie. Jesteście tam tylko by zmywać gary zasrance.

Gość gość
Sram na ciebie i te twoje wywody. A to co mysli Cameron mozesz sobie wsadzic. :D raz chce wyjsc z Unii, za chwile namawia do nie wychodzenia. Wszystko pod publiczke chyba robi. Nawet Anglicy ktorych znam maja juz na niego wyjeb/ane (camoron?) a co dopiero emigranci bueheeheheaaahahaha czekam na deportacje, jak mnie tak tu nie chca :D

Gość gość
Kilka razy tansze jedzenie ale zarobki tez kilka razy niższe. Logicznie nie umiesz pomyslec? Nie osmieszaj się juz tutaj więcej...

Gość gość
A cameronem to się malo kto przejmuje. Wszyscy Brytyjczycy których znam uważają go za idiote a jego pomysly za nierealne. Chłopak lubi dużo szczekac ale jego plany to i tak tylko przykrywka bo zamiast zająć się tym co ważne i jest prawdziwym zagrozeniem dla UK i Europy (uchodźcy i terroryzm) to chce mydlic społeczeństwu oczy tak malo istotnym problemem jak to czy dzieci polskich emigrantów w pl dostają zasiłki. Niech najpierw ogarnie ta bandę nielegalnych emigrantów a nie ludzi którzy płacą podatki, pracują na jego kraj i żyją normalnie.

Gość gość
Killa razy tansze jedzenie? Ciekawe gdzie. Ceny sa takie same lub nieznacznie wyzsze. Natomiast zarobki kilka razy wyzsze.

Gość gość
Gdzie? W Polsce? Pisalam o UK bo debil próbuje wmówić ludziom ze w pl takie tanie jedzenie w porównaniu z UK. Jak się porówna do zarobków to wcale nie takie tanie.

Gość gość
Wuefisto zapomniałes juz , ze ty tez z zapijaczonej wioseczki sie wyrwałes ? :) Poczysciles kible w Uka ( stad tak dobrze znasz ten temat ) uciułales funciaki i kawalerke w Trójmiescie kupiłes.. Znów do szkoly wrócic musiałes , by jakakolwiek robote w Pl podlapac, bo ludków po AWf bzdecie nikt w Pl nie szuka :D W te cene to uwierze, w styczniu sama jadłam w Trojmiescie smaczny, domowy obiad zupa+ drugie danie+ kompot za 14 zł od osoby.. Jedynie dalej jestes ekonomicznym niemotą i nim na zawsze pozostaniesz :) Skoro stac cie przy zarobkach rzedu 1500 zł na obiadki za 30 zl, to wybacz ale w Uk ludzi tez stac na obiadki za 6 funciaków przy zarobkach rzedu 1200 funtów :) Jak juz tak przeliczasz skruptulatnie :D Skoro Pl taka piekna, tania i przyjazna.. po co wyjechales do Uk ? W Pl nie miałes mozliwosi zarobic na kawalerke ?Nie mogles znalezc pracy po AWF bzdecie ? Zonka tez nic soba nie reprezentowała ?Musiałes sie tułac biedaku po Ukowskich kiblach by naskrobac kasy na swoje " godne i tanie zycie " w PL ? :) Ja akurat wychowałam sie w Trójmiescie, mnie kitu nie wcisniesz :D Jak sie wyjechało z zpadlej wioseczki to Trójmiasto robi wrazenie :D A rynek pracy wcale nie jest tam taki słodki jak to próbujesz tu czarowac, myslisz ze nie mamy dostepu do info od znajomych ? Jesli spedziles pól zycia w biedzie, a potem szorowałes kible w UK i odliczałes tylko dni do powrotu.. to tak Pl moze ci sie wydawac kraina mlekiem i miodem plynacą :D Gnij sobie wuefisto w swoim Trójmiescie, wyrzuc juz z pamieci to traumatyczne wspomnienie o Uk inaczej nigdy nie zaznasz spokoju :P Nie musisz tu siebie samego przekonywac o swoim szczęsliwym zyciu w Pl, a nikogo innego o tym nie przekonasz :)

Gość gość
Wykechalem do uka szmato, by w PL kupić chatę za gotówkę. Gdzie ty dzifko możesz wyjechać, by kupić chatę za gotówkę w uka, dzifko? Poza tym, gdzie ty masz obiad z dwoma daniami plus napój za 6 funa w uka? Tam śmierdzący fish and chips z śmierdzącym piwem fosters, kosztuje co najmniej 5 funa za osobę. To prawda, ze wyjechałem z polskiej dopy, ale w przeciwieństwie do ciebie wiedziałem, ze Polska to nie tylko moja wichura. Teraz żyje na lepszym poziomie niż ty śmierdzący, przebrzydły, emigracyjny smieciu. Gnij tam aż do śmierci syfie. W PL nikt za tobą nie płacze. Mniej takich idiotów, lepiej dla kraju. Przynajmniej trochę kasy taki śmieć przywiezie na urlop.