Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj z rodzinka zjadłem w restauracji ruskie pierogi, kwaśnicę i herbatę.

Polecane posty

Gość gość
"Brawo on" blehehehe skoncz pisac sam o sobie przyglupie

Gość gość
Dokładnie. Debil sam o sobie pisze i myśli ze nie poznany jego głupkowatego stylu. Jeszcze komentarz :" Prawdę pisze". Tez sam się popiera w innych tematach bo nikt inny aż taki głupi nie jest...

Gość gość
Emigracyjne cele jak widać już wstały, zjadły jarmuz i myślą, że są cool buehahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha co za kurfa poyebancy

Gość gość
bingol cwel jak widać już wstał, zjadł herbate i pierogi i myśli, że jest cool buehahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha co za kurfa poy****iec

Gość gość
Bingol to cie zrobił i Rocha cie codziennie w dopę, świnio lizaca męskie jaja

Gość gość
Jeszcze tu jestes prymitywna swinio? A podobno w UK tak polaczkow nienawidza a ty gardzisz tymi polaczkami bo gnija tam gdzie ich nie chca. :) zastosuj sie do swoich madrosci i wypier/dalaj stad cwelu

Gość gość
Oj bingol bingol, cwaniaku, a co Ty powiesz na to, że ja w UK właśnie zarobiłam 200 funtów w 3 i pół godziny?? pisząc artykuł dla branży SEO ? :)

Gość gość
ah no tak, wiem co powiesz - oczywiście nie uwierzysz, bo nigdy tak naprawdę w UK nie byłeś - albo jak byłes, to znaleś tlyko ludzi swego pokroju a tacy nie mają dobrej pracy, dobrej nie znacy tylko umysłowej, mam na myśli po prostu nieźle opłacane zawody ... - i w łepetynie Ci się nie mieści, że naprawdę można zarabiać więcej niż 7 na godzinę, ptysiu :)

Gość gość
Ale w tej PL jest tanio! Mamy już powszechny dobrobyt.

Gość gość
Hmmm jarmuż jest pyszny! Tylko raczej na obiad nie śniadanie ale wiadomo, jesteś kompletnym młotkiem to nie wiesz. A tak wstałam, na śniadanie była owsianka ze skarmelizowanymi bananami i prazonymi orzechami, miodem i cynamonem. Mniam. :) teraz mango, nasiona chia, sos czekoladowy i gruszki. Taka przekąska przed lunchem

Gość gość
Widać, ze gowno jesz i gowno masz w tej emigracyjnej łepetynie szmato. Przecież owsianka to sam syf, a ta jeszcze pisze ze to smaczne. Co za kurfa tępa dzifka

Gość gość
Wuefisto skoro tak uwuelbiasz napoje w formie stałej to kup żelatynę i zrób sobie galaretki z herbaty i piwa pajacu

Gość gość
wuefisto, tak się składa, że jakbys wiedział co nieco o żywieniu, to płatki owsiane (te duże tzw. górskie) są na liście 10 najzdrowszych pokarmów świata. z mięsa jest tam tylko łosoś. żadna tam świania czy kura. inne to m. in. : awokado, brokuły, orzechy, jajka, cytryny, bataty, fasola itd ... no ale Ty przecież wiesz lepiej :D :D

Gość gość
To ty szmato musiała aż do uka wyjeżdżać, by jeść jarmuz i owsiankę? No kurfa iście królewskie jadło tam wpierdlasz. Buehahahahaha co za kurfa poyeb

Gość gość
Obiadek za 10zl czeka krolu PLu

Gość gość
W PL szmaciuro, stać mnie na obiad i za 100 zł. Chciałem ci kurfo tylko pokazać, ze tutaj jest prawie wszystko tańsze. Tak samo jak ty w uka zdziro, chodzę do kina, restauracji, na siłownie, jeżdzę samochodem, chodzę do teatru, na koncerty, mecze i choj wie co jeszcze. Ty przebrzydła świnio, wcale nie muszę mieszkać w smierdzacym Jukeju.

Gość gość
Nie chce mi sie powtarzac, ale sram na to ze cos jest kilka pensow tansze, i bardzo dobrze, im mniej takich chamskich prostakow w UK tym lepiej, oby tak dalej, z czasem mam nadzieje wiekszosc zarobi i powraca do PLu :)

Gość gość
Pewnie, ze wrócą szmato. Dla ciebie to lepiej, ponieważ nie masz z nimi szans. Dlatego tak bardzo chcesz by wyjechali, pieprzona świnia, ktora w PL nawet na jarmuz i owsiankę nie umiała zarobić. Gnij tam do ostatnich dni. Mniej takich debili w PL, lepiej dla tego kraju. Co za kurfa emigracyjny poy****iec.

Gość gość
Sram na to leszczu kto wyjedzie a kto nie. Dla mnie bez roznicy bo sie z polaczkami nie zadaje. Za duzo mnie to kosztowalo w PLu. Nigdy wiecej zaufania i przyjazni dla falszywych, sku/rwialych falszywcow ktorzy sa najlepszymi przyjaciolmi tylko jak czegos potrzebuja. Nigdy wiecej odmawiania sobie przyjemnosci dla falszywych kumpli. Bedzie lepiej dla Polski, nie dla mnie, jak wszystkie chamskie prostaki, alkoholicy i cpuny powracaja. Przynajmniej z czasem opinia Polski moze sie zmieni na lepsze. Lepiej gnijcie w PLu i nie robcie przypalu normalnym Polakom za granica.

Gość gość
Polskie pensj***ardzo się ostatnio poprawiły i idą cały czas w górę. A wszystko mamy dużo tańsze niż w UK. Tam nie ma już po co jechać.

Gość gość
Dokladnie szmaciarze pokroju bingola wuefisty, nie wyjezdzajcie!

Gość gość
Wiedziałam ze się rozszczekasz o tej owsiance ;) dlatego właśnie o niej napisalam bo wiedzialam ze dasz kolejny pokaz swojej głupoty i proszę! Owsianka jest pyszna, zdrowa i tak, ludzie wyjeżdżają do UK żeby ja jeść... Serio juz nic ciekawszego nie możesz wymyslec? Nie dość ze głupi, stary to jeszcze nudny i je herbatę.

Gość gość
Skoro sciero masz dosyć polaczkow, to po co wchodzisz dzifko na polskie fora? Powiem ci syfie emigracyjny. Jesteś najgorszym sorter polaczkow. Zwykła głupia idiotka, ktora myśli, ze jak zje jarmuz i owsiankę, to będzie panią z wyższych sfer. Niestety szmato należysz do plebsu, dlatego tutaj wchodzisz. Na innych forach nie masz co szukac, ponieważ niktbz tobą nie będzie chciał dyskutować. Jesteś zwykła wiesniara z polskiej dopy szmato przebrzydła.

Gość gość
Oj dziadku, pomieszały ci się osoby które wyzywasz już. Może sypnij sobie owsianki co się trochę uspokoisz? Mnie te twoje wyzwiska nie ruszają, biedny zakompleksiony polaczku. Widocznie w Polsce ci źle skoro się tak wpieniasz nawet o jarmuż :D

Gość gość
A propos jarmużu.. to na obiad miałam salatkę z kaszy jaglanej, jarmużu, sera koziego i syropu klonowego. Do tego warzywne kotleciki z papryki, orzechów, cebuli. Pycha. A teraz się opluj ze złości starcze. No i zjadłam herbatę, podobno w Polsce tak robią. Wiesz coś o tym? ;)

Gość bingol
Co wy macie w UKa śmiecie. Fish and chips i wororosty a nie kwaśnicę. Wszystko na oleju smażycie. Nawet dobrej herbaty nie da sie u was zrobci bo woda do kitu wiem bo byłem. Ja mam w polsce wedline w warzywa prosto od chłopka a wy tylko z importu jakie pryskane z drugiero sortu. Przebrzydłe kundle gnijcie w uka na zawał serca wyjechaly tylko miernoty bez rąk.

Gość gość
Rozumiem, że na filtr do wody nie było cie stać jak ciułałeś w UK? Ja mam kran który mi filtruje i od razu parzy wodę wiec nie wiem o czym mówisz. A to, że miales taka ciulową dietę nie znaczy że każdy tak ma. Wędlina? Nie wiem, nie jem mięsa. Ogólnie piszesz tak, jakbyś w UK w ogóle nie był ;) i pewnie to prawda bo wiedzę masz zerową, i jesteś wściekłym gimgównem. Czyżby eurosierota?

Gość gość
Piepszone czysciciele kibla z uka szczekaja na polskim forum. Idzcie sobie na swoje angielskie skoro takie wielkie jestescie, zapomnialem ze jezyka nie znacie osrusy. W uka nawet jednego kranu w zlewie nie macie. W polsce mieszkania sa lepszej jakosci i wiele tansze niz te wasze zimne zagzrybione budy bez tynku. Gnijcie w uka antypolskie śmiecie,

Gość gość
Zajadajac sie pierogami dorobiles sie brzucha ciazowego a twoja zona wyglada jak szafa. Na sniadanie masz chleb z pasztetem, jak na poska biedote przystalo.:.::

Gość gość
Buehahahahahahahahahaha wasza kasa to znikomy ułamek polskiego PKB smiecie emigracyjne. Co znaczy 70 milionow, które przysyłajcie z 1,5 bilionem złotych, którym Polska corocznie obraca. Poza tym jak juz pisałem. Przynajmniej taki z was pożytek dla Polski. Dobrze ze wyjechaliście. Inaczej byście gnili na bezrobociu w waszej zapijaczonej wiosce i tacy zaradni kolesie jak jak musieli by na was lożyc. Jak to dobrze, ze was w PL juz nie ma smiecie.