Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj z rodzinka zjadłem w restauracji ruskie pierogi, kwaśnicę i herbatę.

Polecane posty

Gość gość
Ją się zastanawiam co ty tam jadles w UK i jak zyles skoro mas teraz tyle tysiakoe odłożone, mieszkanie za gotówkę i nowy samochód . ptzestan puerdolic koleś .

Gość gość
Ty jesteś zwolennikiem Pisu ? Widać po twojej paranoi i wpisach obraźliwych

Gość gość
po co komus nowiutki samochod czy mieszkanie za gotowke? chyba tylko zeby zaszpanowac w Pl, w UK nikogo to nie obchodzi. A zdjecia z silowni sie nie doczekamy bo cymbal nie wie jak skopiowac fotki z neta...

Gość gość
do 11:09 wiesz, on nie zrozumie tego, że są ludzie, którym nie zalezy na nowiutkim aucie czy mieszkaniu jak najprędzej. wiadomo, wielu ludzi chciałoby mieć mieskzanie na własność, ale jakim kosztem? ja i maż chcemy kiedys skupić, ale takie, jakie bysmy chcieli, w tej części miasta, gdzie chcemy i w tym konkretnym mieście - to koszt co najmniej 240 tys funtów. takiego kredytu na razie nie dostaniemy. a żył wypruwać sobie nie będziemy i jeść tesco value żeby odkłądać odkładać odkładać ... póki co otworzyłam teraz helpto buy ISA, maż też i luz. na oszczędnościowym mamy kilka tys funtów (uwaga uwaga bingol zaraz nazwie mnie szmatą i wyśmieje, już płączę z rozpaczy :P ). a pzoa tym to sobie zyjemy jak się nam podoba. około 7-8 koncertów w roku (muzyka jaką lubimy niezby t popularna wiec mało ale jendak chodzimy),koszt biletu na koncert to od 20 do 55 funtów za osobę. podrózujemy, nie tlyko po UK (a to też kosztuje) ale i poza. oprócz Polski gdzie jestesmy zwykle co półtora roku, latamy w różne miejsca. w zeszłym roku była Malta, w tym będzie Islandia i prawdopodobnie też Santorini. a, zauważyliście, jak on pisze ciagle o tym mieszkaniu za gotówke i tu nas pyta, czy my mamy w UK mieszkania za gotówkę i czuje sie lepszy, bo on niby ma (w co nie wierzę). tylko biedaczek jest w tym niekonsekwentny (o ile zna takie słowo)m i sam o tym nie wie - bo jesli ma to jego wyimaginowane mieszkanie w Pl, to kupił je za gotówkę z UK. więc nie może porównywać nas w UK bysmy mieli mieskznaie za gotówkę zarobioną też w UK :D ale to dla niego zbyt skomplikowane rozumowanie. pozdrawiam normalnych i idę na spacer bo u mnie dizś przepiękna pogoda zimno rześko słonecznie, zero wiatru idę się przejsć jakieś 7-9 km.

Gość gość
Ja pitole. Kurfa idoli myślicie, że ja na koncerty nie chodzę? To, że byliście biedakami w PL, to tylko i wyłącznie wasza wina, ponieważ jesteście nieudacznikami.

Gość gość
W tym roku wybieram się z grupą przyjaciół w podróż rowerowa do Odessy. Śmiecie bez zasad, odkładam miesięcznie po 1000 zł, a więc także stać mnie na wycieczki zagraniczne, jednak nie lubię przesiadywania w tanich kurortach na Malcie. Wole podróżować po Polsce bądź Europie. Czym wy chcecie mi tutaj zaimponować, karaluchy mieszkające w wynajmowanych ukowski ruderach. Pieprzone przyglupy.

Gość gość
No I gdzie ta fotka z silowni?? Jak sie przylapie cie na klamstwie to znikasz lub zmieniasz temat co nie? A sam nieudacznikiem I biedakiem byles bo ciulales w UK na te twoje "luksusy" w PL. Poza tym kupic dom w PL za kase zarobiana w UK to jest pikus ;) ja jako 25latka po 5 latach bez konkretnego oszczedzania moglam sobie na to pozwolic wiec jakos twoje przechwalki nie robia wrazenia...

Gość gość
Buehehe trzeba zaimponowac bingolowi gnijacemu na garnuszku u mamusi i wymyslajacemu bajeczki na kafe. Ile to nie zarabia, jakie super rozrywki przezywa. Umieram z zazdrosci buehehehe smieciu z wybujala wyobraznia

Gość gość
Odessa? Buahahaha jedziesz po zone, ktora bedzie robila ci rosol i pierogi szmaciarzu? To sie rozczarujesz, ruskie lubia kase i luksus.

Gość gość
Koleś jesteś nudny. Nikt normalny nie chwali się wycieczką rowerowa do Odessy i kwaśnicą. Rodzice cie nie dorobili czy później to wyszło?

Gość gość
A ty kim byłeś łysy łbie? Byłeś biedakiem z domu bo nic nie mialesvi tenptm cgujem nie udacznikiem, który skończył cgujowe studia i nie miał pracy. A na koncerty to zapewne do remizy jeździć, , disco polo i tani browar to twój Znak rozpoznawczy

Gość gość
Po Europie jezdxiles? Kiedy? Jak pracowała w Jukeju i wegerowsles? Czy sindbasrm jsk w polsndiu mieszkasz . klaniesz . tysiąca odkladasz ? Ty pierfolusz . chyba że faktycznie z matka mieszkasz i nie znasz kosztów utrzymania

Gość gość
Ten tysiąc to sobie możesz wysadzić w tyłek polski buraczku. Młodsi od ciebie odkładają więcej, w funtach i bez ciułania. He he

Gość gość
Co ty wiesz o moim życiu w PL pegerusie zasrany. Co do mojej fotki. Po co mam ja wam pokazywać zdziry, jak i tak nie uwierzycie. Będziecie kurfy pisały, ze to albo nie moje zdjęcie albo brałem sterydy. Z****** świnie liżące jaja chłopom. Yebac was karaluchy.

Gość gość
Dziwne, musisz byc bardzo stary skoro piszesz o PGR. Ja je znam z opowiesci dziadkow lol. A zdjecia mi nie potrzeba bo mam w domu swojego prawdziwego faceta a twojej zonie (jesli w ogole istnieje) to wspolczoje bo mieszkac z taka zacofana meska c**a to musi byc niezla rozrywka :D pewnie spalilaby sie ze wstydu jakby wiedziala ze jestes posmiewiskiem w necie i koniec recznie robionego makaronu by byl buhahaha

Gość gość
Z kim przyszlo nam pisac. Powinnismy byc wdzieczni ze taka osobistosc poswiecila nam "troche" czasu. Supersilny, superinteligentny, supermadry, superwyksztalcony, superogarniety, superprzystojny, i oczywiscie superbogaty bo to dla niego najwazniejsze, normalnie jednym slowem - superbingol. Dziekujemy ci superbingolu za te chwalebne chwile!

Gość gość
Jakby byl taki super i zajety to by tu nie siedzial w dzien i w nocy :D klamie z kazdym zdaniem ktore napisze. Klamczuszek eheheheh

Gość gość
Bingol gooowno ma, w dooopie byl i zazdrosci kazdemu emigrantowi zycia w dostatku. Mieszka w PL bo tam czuje sie spelniony wsrod polskich nedzarzy takich jak on, ktorzy wmawiaja sobie, ze zyja w powszechnym dobrobycie. I dobrze im tak. Na nic lepszego nie zasluguja niz to co maja w tym polskim piekielku.

Gość gość
Amen :)

Gość gość
Czy ty śmierdząca emigracyjna szmato rozumiesz to, ze w Polsce wszystko oprócz paliwa jest dwu a nawet trzykrotnie tańsze, jepany nieudaczniku, co z tego ze możesz sobie kupic TV za tygodniówkę, jak nie wymieniasz go co tydzień. Jestes uebanym nieudacznikiem, zmywakiem i marginesem społecznym. To ty zazdrościsz tym co sobie w PL radzą, bo na wyspach pracować moze kazdy pojepaniec z PL. Rozumiesz to smieciu? Kazdy pojepaniec z pl moze wyjechac i zyc w wynajmowanych pokojach, czyścic brytyjskie gowna i zyc jak smiec, na granicy brytyjskiego ubóstwa. Yebane antypolskie skurfysyny.

Gość gość
O to to to

Gość gość
Autorze racja 100%

Gość gość
Oj wuefisto.. Czyli ty tez byles takim p****ancem, co z Pl wyjechał i czyscil kible z gowna :P Jak kazdy to kazdy :D I jak zwykle tekst o " taniosci Pl ' :D Jasne, wszystko jest takie taaaniiieee :p A biedaków nie ma wcaleeee... :D Tylko wpieprzasz kapusniak i ruskie pierogi od swieta :P Na rodzinnych wyjsciach :D

Gość gość
Emigracyjny śmieciu znajoma niedawno kupiła mieszkanie w stolicy za 400tys zlotych. Gdzie w londynie kupisz za taka kwote mieszkanie. Tępa ukowska przybłędo, nigdzie. Poundsowe kundle zyjace na pokojach ze starym dywanem, nie zal mi was cfele

Gość gość
chcesz w Londynie kupowac za zlotowki cwelu? :D a za 400tys funtow to spokojnie mieszkanie sie kupi. Nawet dom z 3 sypialniami, ogrodem i garazem. Zejdz na ziemie pacanie I przeliczaj 1:1. Oczywiscie ta twoja znajoma kupila za gotowke, ktora zarobila w PL buhahaha bajki czas zaczac

Gość gość
Sam ze antypolska przybłedo przeliczaj 1:1, funt ponad 5zł szmato. Gdzie kupisz w uka za 400tys zł mieszkanie no gdzie. Piertolone nieuki mysla ze w uka taniej a kursów FX nie znają.

Gość gość
Jeszcze dyskutujecie z tym kastratem umyslowym? :D

Gość gość
Ja prdl nedza

Gość gość
nudny jestes. nudny i glupi

Gość gość
Za 30zl? :D w biedrze chyba