Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj z rodzinka zjadłem w restauracji ruskie pierogi, kwaśnicę i herbatę.

Polecane posty

Gość gość
Zapłaciłem za trzy zestawy cale 30 zł, czyli niecałe 6 funtow. Wy emigracyjne smiecie gdzie zjecie w uka za 6 funta obiad z dwoma daniami dla trzech osób? Pieprzeni nieudacznicy gnijcie w uka. Dobrze ze juz nie mieszkam w tym syfie. Kocham Cie moja Polsko. Xxxxxxx O kutfa to trzeba byc polaczkiem zeby przeliczać plny na funty o wmawiać sobie ze w tej polszkiej dziurze jest lepiej Hahaha. ... Nie wiem w jakiej ojszczanej spelunie dostałeś 3 zestawy za 30 zł ale pewnie była to jakaś zupa w proszku hvj wie czym jest ta twoja kwaśnica, i 5 pierogów Hahaha w uk za 30 funtów mozna przynajmniej iśc zjeść pożądny obiad a nie tani syf w stołówce dla plebsow

Gość gość
ja w PL zarabiam 2 tys. codziennie chodze na lunch - zupa lub 2gie danie place za to 8-15 złotych, wiec to nie takie luksusy :) na wakacje tez jezdze, co miesiac odladam 300 zlotych i jade raz w roku na tydzien do paryza, wiednia itp.

Gość gość
To bardzo dobrze. Nie wyjeżdżaj z PL bo my pracodawcy potrzebujemy niewolników którzy będą na nas pracować za miskę ryżu. Patriotą jest tylko ten Polak który pracuje w kraju. Je polskie jedzenie i chwali PiS.

Gość gość
gość dziś ja w PL zarabiam 2 tys. codziennie chodze na lunch - zupa lub 2gie danie place za to 8-15 złotych, wiec to nie takie luksusy usmiech.gif na wakacje tez jezdze, co miesiac odladam 300 zlotych i jade raz w roku na tydzien do paryza, wiednia itp. xx A masz swoje mieszkanie czy mieszkasz katem u rodzicow ?Dzieci ? Rodzine ? Singiel bez zobowiazan moze i wyzyje za 2 tysiaki :)

Gość gość
jxzto