Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj z rodzinka zjadłem w restauracji ruskie pierogi, kwaśnicę i herbatę.

Polecane posty

Gość gość
Oczywiscie on w UK nigdy nie byl tylko slyszal narzekania od ziomali spod budy z piwem po ich powrocie :D

Gość gość
Tak sobie tlumacz emigracyjny szczurze. W polsce mamy piekna zime a nie ten wasz syf zwany deszczem i piekne slonce. Jak mi upaly przeszkadzaja to wsiadam do auta i jade z rodzina nad mazury i przywoze okazałe wegorze pycha a jak mi sie nie chce to wlaczam w apartamencie klime i robie co chce. Wy musiecie wysluchiwac pierdów innych w w pokojach obok na wynajmie kundle. W uka nie wiecie nawet jak wegorz smakuje plus smalec ze skwarkami i pajda wiejskiego chleba. Macie tylko tostowy w sklepach. Plujecie na wszystko co polskie smiecie bo zero tu umieliscie.

Gość gość
Tak sobie tlumacz polaczkowy szczurze.

Gość gość
Gnij w uka lafiryndo, ja zyje w PL dobrze wywłoko spod latarni.

Gość gość
Tak sobie tlumacz polaczkowy szczurze.

Gość gość
Gnij w uka lafiryndo, ja zyje w PL dobrze wywłoko spod latarni.

Gość gość
to ja od wypłaty 1745 f. widzę że jesteś jasnowidzem i wiesz, że wynajmuję kurnik - a co to jest w sumie ten kurnik według Twojej definicji? I nie, nie wynajmuję mieszkania z czynszem 800, choć blisko, bo 735f, mieszkanie z jednym kranem :P balkonem, podwójnymi oknami, bez grzyba, o metrażu ok 60-65 m kw. a co do Twoich ukochanych starych wykładziny czy jak je tam nazywasz, zaplesniałe? zgniłe? to moje wykładziny były wymienione w 2015 latem a i tak wcale wcześniej nie były zapleśniałe, poza tym wykładziny mm tylko w sypialniach bo np hall to drewno. aha i na czynsz może i idzie prawie połowa mej pensji, ALE mój partner też zarabia, mniej więcej tyle co ja. :P

Gość gość
A jak zaraz naskoczysz że nie mam własnego mieszkania i to jeszcze najlepiej za gotówkę - kariera mojego faceta ciągle się rozwija i kto wie, za rok czy 2 lub 3 może nam się zachcieć np wyjechać do Brazylii albo Japonii na pół roku czy coś, ale kto wie może zostaniemy tam? . bo znam parę Szkotka-Anglik, oboje tuż po 30-stce i on dostal propozycję przeniesienia na rok do Kanady, pojechali i po 8 miesiacach podjęli dezycję że chcą tam zostać wiele dłużej niż ten rok... i jak mi też sie kiedyś tak zachce - to żadne mieszkanie nie będzie mnie trzymać na miejscu.

Gość gość
Zobaczymy jak cie twoj partner kopnie w doope, i wymieni sobie ciebie na nowszy materac, ehehe.

Gość gość
Debil ^

Gość gość
Polska naszwykarmila i dała edukację ? To chyba normalne co ? Urodziłam się w Polsce i w innym kraju by było to samo. Jednak zdrowo myślący człowiek zauważa że kolorowo nie jest a życie jest jedno więc szkoda go marnowac w Polsce . O jakiej ty pięknej zimie mówisz??? Wróciła w sobotę z Polski , było szaro i ponuro. Jedyną rozrywką ludzi to bieganie po marketach i picie alkoholu . w Nicei to mam piękna wiosenną pogodę

Gość gość
Tępe kundle, w innych krajach za edukacje trzeba placic. W polsce dostaliscie od panstwa wy wsiury jedne. I jeszcze plujecie na swoj kraj. Bękarty od czyszczenia angielskich kibli. Zima w polsce jest piekna wtedy idziemy na sanki i kulig i jest pieknie. Wszyscy w UE nam jej zazdroszcza. Tylkio s****wa emigracyjne twierdza inaczej bo doope mają nawaloną funtami od królowej. Mózgu za funty sobie nie kupicie , gnijcie w uka. Jakie wy w uka macie rozrywki , tylko klepanie w laptop co wieczor jak debile hehe.

Gość gość
O ta glupia IIzda z Nicei znowu dopuszczona do koryta :D Dostajesz jeszcze w morde od swego turbana, czy chwilowo masz luz?

Gość gość
gość dziś Tępe kundle, w innych krajach za edukacje trzeba placic. xxx tak? ja w UK nie płacę tylko kupuję mundurek za 20 funtów - nie kupuję podręczników, przyborów szkolnych, zeszytów - wszystko to dziecko dostaje w szkole ZA DARMO!!! od razu widać, że nie masz dziecka - wejdź na jakieś forum dla rodziców w PL i poczytaj ile wydają na wyprawki szkolne dla dzieci!!!

Gość gość
do 00:19 nie jest typem (takim jak zapewne ty) kopiącym w d*** kobietę. a nawet jakbysmy kiedyś się rozstali, mam dobrą pracę i referencje, dam sobie radę :D poza tym on kocha ponad życie nasze dzieck owięc nie sądzę, by był tak niedojrzały jak co niektórzy faceci, by rozbijać rodzinę dla nowszego modelu :P do 10:10 dokładnie, widać że bingol nie ma dziecka bo ja wiem, że w Polsce słono kosztują podręczniki itp a tu w UK dzirci mają wszystko za darmo, nawet te z bogatych rodzin, jeśli chodzą do publicznej szkoły. I napisz mi panie bingolku, a jakim poście ja pluję naPolsk©? ja na nią wcale nie pluję. nie twierdzę, że ja kocham (nie mam obowiązku prawnego kochać), ale to moja ojczzna i zawsze nią będzie. ja nie pluję, tylko usiłuję ci wyjaśnić, że w UK też jest fajne życie, normalni ludzie itp. więc jest całkiem odwrotnie -Ty plujesz na UK w którym nigdy nie byłeś. a inni odpowiadaja ci podobnym tonem, żebyś sie przekonał, jakie bzdury wypisujesz - tylko ty tego nie ogarniasz.

Gość gość
Kolejne klamstwo debila udowodnione bueh3heheaaaahahah co za zero wymyslajace bajki

Gość gość
Jeszcze suczka sama ze soba pisze. Beka z plyty pazdzierzowej :D

Gość gość
suczka to Twoja żona co robi ci domowy makaron ... pewnie ze wykłej białej mąki? czy z semoliny durum albo orkiszu ? bo jak z białej pszennej, to nie masz się czym chwalić chłopie :) tylko ty nie wiesz co to semolina durum albo orkisz ... i nie, nie są to UKowskie wynalazki :) w Polsce też są do kupienia dość łatwo. a specem od pisania samemu ze sobą jesteś TY :D

Gość gość
on ma zone? :D to niezla debilka musi byc bo wyszla za takiego poje+ba

Gość gość
Ty z Nicei. Ty naprawdę lizesz jaja turbanowi? Buehahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha to wszystko wyjasnia

Gość gość
Słuchaj niedorozwoju . kulig ii sanki w Polsce to jedynie przez tydzień bo śnieg krótko leży. Zazdroszczexmu śniegu? A czym się różnią Niemcy od Polski pod względem klimatu? Poza tym w Europie są góry popsprancu i można pojechać na śnieg w każdej chwili. No chyba że ty debilu do roboty kulugem jezdzosz. Co za zjeb!

Gość gość
We Francji edukacja jest bezpłatna, więc nie wypowiadając się. Zresztą w innych krajach też . We Francji są też Alpy np, więc jezdze z dziećmi w derie zimowe i mogę jeździć na nartach. Niestety glupis ty że szok

Gość gość
tobie to widocznie twoja suka brudna i beznadziejnie brzydka zonka dupy jnie daje ze lizanie jaj ci sie marzy umyj sie najpierw flejtuchu i wbij sobie do swojej zapijaczonej pacyny ze lkobiety ktore mieszkaja np we Francji wyjechaly z e swoimi mezami a ich mezowie turbanow nie nosza ty jestes tak ograniczony i glupi ze szok, wkolo to samo piszesz idioto

Gość gość
Widać ze śmierdzisz chlopskimi jajami świnio. Zaraz nocka i znów będziesz lizać jaja ty przebrzydla, smierdzaca polczyno.

Gość gość
Wszystkie polki na emigracji to suki, c***j im głeboko w doope je/bane szmaty antypolskie. Obciagalaj ciapatym po pracy aby dorobic dzifki na dwa baty

Gość gość
Jakie masz Alpy palancie tansze, skoro sa 4x drozsze emigracyjny śmieciu. Piertolona antypolska mordo nie wchodz na polskie forum tutaj skoro smierdzi ci kraj zapijaczony brudasie z uka. ZA pol roku UK wychodzi z UE jka sie ciesze.

Gość gość
Skoro we francji siedzisz śmierdzielko to musisz robic laske swojemu mezowi debilko bo inaczej cie wywali z domu buahahaha. Pseudoniezalezna kobieto z płaskodu/piem i brakocycem.

Gość gość
Polczyny mają obwisle cycuchy, oponę na brzuchu i nawet jarmuz tym idiotkom nie pomaga. Jeszcze jedna sie chwali, ze nie je miesa z przyczyn etycznych, ale rybki to wkurfia przebrzydla polczyna i nie przeszkadza jej, że to także istota żywa.

Gość gość
no tu nawet nie ma sensu pisac bo to jest jakis debil ,pozimu to nawet podstawowki nie trzyma dodam tylko ze wlasnei to jest polskosc zawisc zazdtosc życzenie komus co toie niemile oraz zeby mial gorzej a teraz idz do kosciolka zalazla swinio

Gość gość
Karma powraca, bingolu boj sie :D