Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj z rodzinka zjadłem w restauracji ruskie pierogi, kwaśnicę i herbatę.

Polecane posty

Gość gość
Jesteś idiota na na na , zawsze nim byłeś na na na na

Gość gość
Polczyny mają obwisle cycuchy, oponę na brzuchu i nawet jarmuz tym idiotkom nie pomaga. Jeszcze jedna sie chwali, ze nie je miesa z przyczyn etycznych, ale rybki to wkurfia przebrzydla polczyna i nie przeszkadza jej, że to także istota żywa. x Heheh 100% racji na te skooorfiałe lafiryndy :D

Gość gość
No właśnie, to znaczy że to obraz twojej Zoneczki ha ha

Gość gość
Wy kurfy macie takie ciało Moja żoną jest szczupła i ma figurkie młodego chłopca . ją w takich gus ty uje bo ciągnie mnie trocgi do c GJ lopvuf . jak mieszkalne w Jukeju na tych 10 m i zarlem fasplke to zawsze dostawakem wzwodu na widok współlokatora .

Gość gość
Tya i te jeik blefy sdouedalaj senilko

Gość gość
Polskie zarcie jest pycha zurek kapusniak piegogi ze skwarkami mniam :) a plebs wpiepsza kotlety z papryki i jarmuż :D :D :D

Gość gość
Polski plebs zre pierogi z Buedry, kaczkę z Buedry a potem zspierdslakam po leki do apteki bo na lekarza juz go nie stać

Gość gość
Tak sobie tłumacz debilko z francji. Pierogi zona robi zawsze sama i farsz też, a kaczuszkę kupujemy od sprawdzonego rolnika z wolnego chowu. Dzisiaj bedzie zapiekana z jabłkami z naszego sadu pycha. A nie jakies pryskane jak w uka. Pewnie żarłaś szajs od portugalskiej biedronki i latałas na kibel po kazdych zakupach. Błahahah liż i wąchaj jaja araberom .

Gość gość
z waszego sadu??? to sad również sobie kupiłeś?

Gość gość
Wy nawet w uka sadow nie macie bo nic w takim zminie nie chcce rosnąc heheh. Wszystko musicie importowac. Teraz polska, teraz my. Gdybsmy od 1945 byli poza rwpg bylibysmy dzis lepsi od niemiec. Gnijcie w uka lizodu/pce angielskich tyłków.

Gość gość
Taaaa bylibysmy lepsi majac w kraju takich poje/busow jak ty, klamliwych nieudacznikow :D

Gość gość
Szmato pyertolona, nawet nie wiecie co to bigos i żeberka w uka. Sam syf tylko z burger kinga macie. Co za poyeby.

Gość gość
to co to debil jak Francja to wg niego jest sie z Arabem jak Anglia to jedzenie do fupy i marne mieszkanie a nie wiem czy zauwazules sukinsynu ze jest luty wiec nie p*****l ze masz jablka ze swojego sadu bo to tylko wyspecjalizowane przechowalnie takie jablka maja. O tym cos wiem b moj wujek mial sad no teraz to jzu wiadomo ze klamiesz oszukuj sie dalej ze masz super ieszkanie, prace, rodzine i jedzenie gowno wiesz o zyciu

Gość gość
Pewnie, że mam super prace, mieszkanie i jedzenie ukowska swnio lizaca jaja

Gość gość
Mam dobrą i dochodową pracę u polskiego pracodawcy. On mnie utrzymuje przy życiu więc pójdzie do nieba. Zarabiam poniżej 3.000, czyż to nie jest piękne?

Gość gość
Ty przebrzydla polskojęzyczna świnio. Pewnie, że jabłka o tej porze roku są dostępne u rolników. Nie potrzeba wcale specjalistycznej chłodni, smierdzielko. Moja ciotka przetrzymujesz jabłka w tzw letniej kuchni, gdzie tylko lekko przepala w piecu, od czasu do czasu. Ty śmierdząca świnio, 3 tys zl to w PL godna wypłata. Rozumiesz to, lizaca jaja świnio? W PL wszystko jest tańsze ty szorujacy kible niedorozwoju. Ile ci mam razy pisać przebrzydla ściero. Lizalas dzisiaj jaja w nocy świnio?

Gość gość
Jesteś świnia i debilem , w*******laj c***u do swojej ciotki lesby u do jej pegerowskiego domu , który zapewne jest rudera po chyju. Jesteś giwnem i na pewno nie masz pracy , mam nadzieję że ci niedługo bet wyłącza bo jesteś tempym sk****alym pop*****lobym gownem i alkoholikiem

Gość gość
3000 to godna wyplata! Nie moge! Jak to ujmujesz 'spyertolilam' z Polski bo zarabialam wiecej ale dla mnie to nie byla godna wyplata. Ale wazne ze TY jeztes zadowolony i pogodny i w ogole nie ma w tobie frustracji i nienawisci do osob, ktore dokonaly innych wyborow :-)

Gość gość
Taaa aaa zarabiales smięciu, ale najniższą pracując jako niewolNIK na budowie. Śmierdzisz polactwem emigracyjny syfie na odległość. W PL wszystko jest tańsze ty smierdzacy ukowskim gownem smieciu. Rozumiesz to tepaku. Wszystko jest tańsze, począwszy od cen nieruchomości, poprzez ceny artykułów spożywczych, a na usługach kończąc. Gnij tam w uka na zmywaku tu lizaca jaja świnio.

Gość gość
Wszystko jest tansze o 1zl ale zarabiasz 5000zl mniej buehehehehe no rzeczywiscie dobrobyt bueaheheh

Gość gość
Jasne, tansze. Wszystko. Kremy Diora, dzinsy Levisa, buty Nike. Tyle samo co w UK, tylko niestety sprzed 3 sezonow :-)

Gość gość
Co wy macie do jeansów Levisa? W stanach to zwykła sieciówka.....

Gość gość
Przebrxydly, emigracyjny smieciu, nie kupujesz spodni i butów co tydzień. Ty z****** idioto.

Gość gość
Polskie żarcie tuczy, jest dla grubasów.

Gość gość
za to ty tempy chc***u codziennie nieruchomości kupujesz co? zarcie jest drogie i wez sie ogarnij p****ancu! moze jeszcze napsiz ile dni na klopie siedziales zeby wysrac te kiszona kapuche gotowana itd

Gość gość
bingol gada sam ze soba przyglup