Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lilka z boni...

Polecane posty

Gość gość

Wiem strach pisac kontrowersyjny temat. Co myslicie? Rodz zbieraja kase na prawnikow teraz. Tak sie pograzyli w swej nienawisci..

Gość gość
Rodzice sie pogubili.. Odlubilam ich..

Gość gość
a dlaczego zbierają pieniądze na prawników?

Gość gość
Widzialam gdzies na fejsie profil tej lilki ale nie wglebialam sie w szczegoly. O co tam chodzi? Mala jest w takim stanie przez blad lekarski?

Gość gość
Tak, niby tak. Rodzice tak twierdzą, szpital twierdzi inaczej. Oni przez to, co ich spotkali, popadli w jakąś paranoje nienawiści...

Gość gość
Dajcie spokój. Spotkała ich tragedia i na swój sposób ja przeżywają. Do tego są atakowani przez ta anty stronę. Maja udawać, ze deszcz pada jak ktoś na nich pluje?

Gość gość
Czytalam. Infantylizm mnie powalil.. Sami rozpetali wojne, musieli byc pewni swojej racji, skoro zaczeli. Wiec czemu musza sie bronic skoro wszystko wiedza, maja racje i sami sie o to prosili? Ahh, bezkarnie tylko oni mogli atakowac, rozumiem.

Gość gość
Ciekawi mnie ten temat. Gdzie(wg rodzixow) byl blad lekarski? Czemu ojciec wypowiada sie- to dziecko??

Gość gość
prawda mam nadzieje ujrzy swiatlo dzienne, jakakolwiek by ona nie byla. rodzicom wspolczuje, niemniej uwazam ze zachowuja sie smiesznie, infantylnie,nie na poziomie.ten facet ma ewidentnie nie tak pod kopułą, bo zaden normalny ojciec/maz/mezczyzna nie zachowuje sie tak jak on. rozumiem walke o sprawiedliwosc, rozumiem odwage, rozumeim wytrwałosc w dazeniu do postawionego celu ale to co oni robia jest jakies niesmaczne, takie troche jak klotnia z piaskownicy....nie beda traktowani powaznie jesli dalej to bedzie szlo w tym kierunku.

Gość gość
Oni robią to wszystko publicznie po to żeby pokazać jak w dzisiejszych czasach trudno o jakąkolwiek sprawiedliwość.Ręka rękę kryje,ale mam nadzieje,że w końcu usłyszą chociaż ,przepraszam, od winnych tej tragedii.A ,śmieszne, i ,pod kopułą, to macie wy drogie panie skoro po raz kolejny szukacie sensacji ich kosztem.dorośnijcie w końcu bo to już jest straszne jak takie kobiety mają dzieci.

Gość gość
Nie zagłębiam się w tą sprawę- nie wiem po czyjej stronie powinnam się opowiedzieć, gdzie leży prawda. Ale wiem, że rodzice Lilki są bardzo antypatyczni. W zeszłym roku jeszcze zamawiałam od nich kalendarz ale współpraca przebiegała fatalnie. Nie wzbudzają oni za grosz mojej sympatii- aczkolwiek sytuacji, w której się znaleźli bardzo im współczuję.

Gość gość
A dlaczego oni nie pracują i sami nie zbierają na tych prawników?coś mi się widzi że kilka osób założyło im sprawę o zniesławienie.Dziecka żal bardzo.Ciekawe kiedy sąd wyda wyrok.

Gość gość
Ja juzndawno ich "odlubilam". Chamstwo wali po oczach, zapedzili sie w swej nienawisci bardzo. Wchodze czasem na ich str i zankazdym razem widze mniejsza liczbe polubien. Ludzie maja ich dosc, tego jadu, chamstwa, nienawisci.. Teraz zbieraja pieniadze na prawnikow, 56 tys. Ojciec L mial zadluzenie ponad 50 tys . ciekawe, czy pracuje? Jest duzo profili chorych dzieci, ale oni przeginaja... Bronia sie przed tym, co wszczeli sami... Nienawisc z nich tryska..

Gość gość
Ręka rękę kryje xxx Przysłowie prawidłowo brzmi "ręka rękę myje" . Poraża poziom "wiedzy" niektórych kafeterianek. O żenującej interpunkcji nie wspomnę. Ale zwyzywać innych, oczywiście, potrafi.