Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Darmowa Wrozba Tarota

Polecane posty

Gość gość
No takie karty wyszly, trzymam kciuki zeby sie Pani spelnilo, Pozdrawiam :)

Gość gabusia
poproszę o sferę uczuciową. Obecnie samotna. Gabi 15.11.76

Gość gość
1) Giermek pucharow - Karta ta charakteryzuje osobę (niezależnie od wieku) bardzo wrażliwą, pomocną, z poczuciem humoru, delikatną, artystyczną duszę posiadającą liczne talenty np. muzyczne, literackie, plastyczne Bardzo urokliwą i naturalną.. 2) Odwrocony rycerz pucharow - Drażliwy, skryty, złośliwy, nadpobudliwy i złośliwy człowiek, który stosuje szantaż emocjonalny. Bezsensowne poszukiwania idealnego partnera, zdrada w związku, nieuczciwość w relacjach z bliską osobą. Nadpobudliwość seksualna. Napięta sytuacja w relacjach kiedy nie wiadomo kto wróg kto przyjaciel. 3) 6 mieczy - Pozostawienie trudnej przeszłości, odejście metaforyczne lub fizyczne. Nowa, lepsza faza życia, rozwiązanie problemów, pogodzenie się z kimś ważnym. Nowe sytuacje i przyjaciele, możliwy romans. Harmonia i spokój w umyśle po okresie wielkiego cierpienia. Możliwa podróż drogą wodną, szczęśliwa zmiana w życiu. Karta mówi też o potencjale artystycznym czy wręcz geniuszu twórczym. W uczuciach ból spowodowany oddaleniem, rozłąką. Poprawa zdrowia po udanym zabiegu.

Gość gość
Przypominam o sobie. Sylwia 01.02.1980 Sprawy zawodowo-finansowe. Pozdrawiam :)

Gość gość
Pani Sylwia 1) odwrocona moc -Karta odwrócona – Oznacza ostrzeżenie przed manipulacją z zewnątrz lub przed niebezpieczeństwem. Z jednej strony karta ostrzega przed zbytnią pewnością siebie i skupianiem się wyłącznie na sobie z drugiej zaś strony może sygnalizować problem z zaakceptowaniem siebie, brakiem pewności, z trudnością komunikowania się z innymi. Tak czasem bywa że za zbytnią pewnością siebie chowamy głęboko skrywane kompleksy. 2) odwrocone 7 denarow - -Trudny okres. Praca nie odpowiadająca możliwościom. Uwikłanie się w sytuacje bez wyjścia, niemożność wyobrażenia sobie pozytywnej przyszłości, brak postępów w nauce i pracy, złe gospodarowanie pieniędzmi, brak pewności siebie, zła rada, brak doświadczenia, zbyt gwałtowne, niecierpliwe działania, zubożenie. Skłonność do hazardu. Brak odpowiedzialności za rodzinę, wygodnictwo, samotność 3) odwrocone 10 pucharow -Opóźnienia, przeszkody w planowanych działaniach, konflikt interesów, przeszkody zewnętrzne. Negatywne wpływy z przeszłości hamują rozwój. Brak zapału do jakiegokolwiek nowego przedsięwzięcia.

Gość gabusia
czy to jest odpowiedz dla mnie ( gosc godz.22:44) a powiedz mi czy widać spotkanie z kimś nowym? wyprowadzka?czy Tomek odezwie do mnie jak dlugo czekac? gabi

Gość gość
Tak to dla Pani, czyli karty sie sprawdzily ?

Gość gość
Dziękuję, Sylwia

Gość gabusia
plastycznie slabo,potencjal artystycznym chyba nieja nie mam nic zainteresowania...Jestem nieslyszaca . Uczucia bol tak brak kontaktu Tomka wyjechac do Usa na leczenie. Stan zdrowia jakie zabiegi?Brakuje mezczyzny i marze o stalym zwiazku.... Gabi

Gość gość
Pani Gabi 1) Odwrocony rycerz pucharow - to znowu ten sam Pan, najprawdpodobniej ten Tomek 2) 4 denary - Oznacza więc kogoś skrytego, o tradycyjnych poglądach, nie lubiącego i nawet nie akceptującego żadnych zmian. Zamknięty, obudowany szczelnie, do którego ciężko się przebić. 3) Ksiezyc - Bywa że są to kłopotliwe i bolesne sprawy, które chcemy zataić przed światem albo bliscy, znajomi czy obcy ukrywają coś przed nami. Księżyc powoduje że jakieś sprawy widzimy w złym świetle, czegoś nie wiemy, albo idealizujemy. Karta symbolizuje wszelkie sytuacje podlegające zmianom np.; ktoś może zmienić zdanie, nie dotrzymać słowa, wycofać się, albo sprawa o którą pytamy wróci do punktu wyjściowego, może oznaczać zmianę pracy, adresu, planów czy partnera. To odczuwanie tęsknoty i kłopoty z przeszłością, marzenia o kimś lub o czymś nieosiągalnym, rozczarowanie, samotność, smutek, wątpliwośc****asywność, uległość

Gość gość
Nie widac nikogo nowego, dalej jest ten Pan Tomek, przeprowadzka wg kart jest mozliwa :)

Gość gabusia
rozumiem, dziękuje.... obecnie kontaktuje z Adamem i nie wiem czy sie uda poznac , mieszka bardzo daleko... Niedawno odezwal Adam , bo dawno mialam spotkac okolo 3 lata temu ale urwalismy , bo wyjechal za praca. Ja ciagle mysle o Tomku , jest cieply . Przeprowadzka do kogo czy do Tomka? czy to w tym roku?

Gość gość
Dziękuję za poprzednią odpowiedź :) chciałabym zapytać się o innego mężczyznę, którego nie dawno poznałam jak widać ta relacje Agnieszka 24.07.93 a on Arkadiusz 3.04.1991

Gość gość
Myślę, że o ile ta karta Rycerz Pucharow odwrocony oznacza Tomka to z kart wynika, ze raczej nie, to raczej Pani plany, marzenia i powinna Pani patrzec realistycznie (Karta Ksiezyc), ale moge sprawdzic co z tym Adamem...

Gość gabusia
ok proszę sprawdzić co z Adamem :)

Gość gość
Co z Panem Adamem.. 1) Odwrocony Rycerz Denarow - to ten Pan 2) Wieza - W każdym razie będzie to jakieś gwałtowne zdarzenie. Na niespodziewane wydarzenia losowe nie mamy wpływu. Inaczej rzecz się ma kiedy wieża jest symbolem naszego postępowania. Często budujemy ograniczające schematy, gromadzimy stare uczucia, emocje, raniące wspomnienia, zamykamy się w naszym świecie iluzji i stęchlizny mentalnej zatruwając siebie od środka. Albo wolimy nic nie robić marząc że samo się załatwi albo rozejdzie po kościach. Kiedy taki stan trwa zbyt długo może się zdarzyć , że los ześle jakieś wydarzenie, które potrząśnie psychiką aby wywołać zmiany i skierować życie na nowe tory. Takie doświadczenia bywają zbawienne dla nas ,choć mogą wywoływać bunt i lęk. Jednak bywają dobroczynne, ponieważ, pozwalają spojrzeć na życie z odmiennej, nowej perspektywy i dokonać zmian w życiu. Doznajemy przebłysku świadomości i zmieniamy swoje dotychczasowe sztywne i skostniałe poglądy, nawyki albo relacje. Stare przysłowie mówi „Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło” i o to tu chodzi. 3) 10 mieczy - W uczuciach oziębłość, brak miłości, łzy, cierpienie. W 10 mieczy jest już „pozamiatane”. Stało się i skończyło. Jedyne co możesz zrobić to poradzić sobie jakoś z tą gwałtowną i bolesną sprawą.

Gość gabusia
dzieki ale nie zabardzo rozumiem . Mozesz wyjasnic troszke.. Idę spać . Miłej nocki. Dobranoc

Gość gość
Mysle, ze trzeba podejsc z dystansem do tego Pana :) i spokojnie obserwowac, bo moze cos Pania zaskoczyc nie do konca pozytywnie.

Gość gość
Pani Agnieszka i Pan Arkadiusz 1) Odwrocony Eremita - Strach przed samotnością. Utrata wiary, lęk przed ludźmi, oschłość, ograniczenia, pedanteria, uniki, błędna ocena faktów, odrzucenie możliwości rozwoju duchowego, kompleksy wynikające z niskiej samooceny, nieumiejętność wyciągania wniosków z przykrych doświadczeń. Karta sugeruje że unikamy zmierzenia się z problemami, które nadmiernie się skumulowały albo nie potrafimy zapomnieć o trudnej przeszłości. Ucieczka w marzenia, mocne wrażenia, czy ingerowanie w cudze życie(zajmowanie się sprawami osób z bliskiego i dalszego otoczenia) nic nie da. Jeśli nie poddamy się refleksji które zaowocują zmianami pozostaniemy samotni i nieszczęśliwi. Będziemy popełniać wciąż te same błędy !!! Inne znaczenia karty: trudna sytuacja życiowa spowodowana brakiem aktywności 2) 8 buław - Najbardziej dynamiczna karta symbolizująca gwałtowny i szybki przebieg wydarzeń, przyspieszenie we wszystkich dziedzinach życia, szybkie rezultaty i pomyślność w rozpoczętych wcześniej działaniach zawodowych. Dynamiczny rozwój, możliwość uzyskania kredytu, eksponowane stanowisko, zdobycie władzy ,praca w bankowości. Zawarcie nowych ekscytujących znajomości, nagły romans i erotyka. Niespodziewane dobre wiadomości, smsy, telefony, miłe kontakty, szczęśliwe sploty okoliczności 3) Odwrocony As Denarow - Odwrocony As Denarow na tym etapie wskazuje na brak formalnych deklaracji Jeśli jesteś samotna: mozesz nie widziec go jako kogoś z kim będziesz chciała budować stały związek. Pytasz co on czuje do ciebie. Chwilowo nie wiąże z Tobą powaznych planow. Moze oznaczać rozluznienie relacji.

Gość gość
Pani Agnieszka karty tak to pokazują, że Pani się boi samotności i może to być trochę na siłę, 8 buław z tego co tutaj zauważyłam i z moich wlasnych ukladow pokazuja czesto kontakt bardziej internetowy, smsowy, telefoniczny...etap poczatkowy i poznawanie sie, to pokazuje ostatnia karta jako, ze najprawdopodobniej nie ma zadnych deklaracji w zwiazku. Pozytywne karty tak naprawde, poczatkowy etap :)

Gość gość
Danka 26.10.1988 1. Czy moja deyzja odnosnie szkoly byla sluszna? 2. Powrocil stary przyjaciel, czy znowu bedziemy dobrymi kumplami? Czy cos dla niego znacze? Z gory dziekuje!! :))

Gość gość
Tu Agnieszka 24.07, tak zgadza się we wszystkim, dziękuję za wróżby :)

Gość gość
Co mnie czeka w najbliższych 3 msc Katarzyna 29.06.1987

Gość gość
Witam, jeszcze raz nika 12.01.94 :) czy w przeciągu 3 miesięcy czeka mnie wyprowadzka z domu rodzinnego? Coś nie daje mi to spokoju :3

Gość gość
Pani Danka Czy wybor szkoly byl dobry ? 1) Papiezyca - Atrakcyjna i elegancka kobieta. Osoba wpływowa, motywująca innych do działania, czarująca, niezwykle ujmująca. 2) Odwrocone 9 bulaw - -Trudności z osiągnięciem celów, brak asertywności, brak energii i chęci działania, załamanie, lęk przed walką o swoje, brak kompetencji, problemy związane z pracą. Ostrzeżenie aby uważać na siebie w podróży, nie podejmować decyzji finansowych, ogólnie wskazana wyjątkowa ostrożność 3) Glupiec - Słowa kluczowe – początek, nowa faza życia, ciekawe perspektywy, entuzjazm, instynkt, fascynacja, wiara, odejście od przeszłości, nieprzewidziane wydarzenie, przypadek, wolność. Ogólne znaczenie – Karta jest symbolem czegoś nowego w naszym życiu lub sytuacji, kiedy znajdujemy się na rozdrożu po tzw. przejściach. Trzeba będzie uporać się z wątpliwościami i obawami, zakończyć stary etap i z nadzieją pójść do przodu. Warunkiem powodzenia będzie wiara, pewność siebie, entuzjazm i chęć poniesienia ryzyka. To co skostniałe lub bolesne musi odejść czy chcemy czy nie. Na planie życia może to być np. początkowa faza związku, szalone zakochanie, zmiana miejsca zamieszkania, rozpoczęcie nauki, pracy, nowy pomysł w sferze zawodowej Pierwsza karta opisuje Pania, patrząc na dwie pozostałe karty uważam, że wybor szkoly jest dobry, jedynie moze Pani miec jakies problemy z motywacja :) Pozdrawiam

Gość gość
Czy moglaby Pani podac imie starego przyjaciela? :)

Gość gość
Pani Kasiu nie wiem czy mi się uda tak określić, sprobuję dla Pani wykorzystać nowy rozkład kart i zobaczymy co wyjdzie :)

Gość gość
Pani Nika Czy w najblizszym czasie czeka Pania wyprowadzka z domu? Z kart wynika, ze nie, ale sprobuje dla Pani ulozyc inny uklad z czterema kartami.

Gość gość
Witam, tutaj Danka, imie przyjaciela - Dawid :) Co do szkoly to wszystko sie zgadza! Jestem w szoku! :D Dziekuj***ardzoooo!!! :))

Gość gośćAgnieszka1997
Agnieszka 12.09.1997 czy zdam dobrze maturę. Czy zdam z matematyki. Bardzo proszę o odpowiedź