Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jako facet dziwię się skąd wam si wzięło że faceta bardziej pociągają pracujące?

Polecane posty

Gość gość
Nieudaczników pociągają pracujące.....

Gość gość
a bo mnie obchodzi czy jestem dla jakiegoś żonatego, dzieciatego kretyna pociągająca hahaha no chyba niektórym się w du/pach poprzewracało całkiem już

Gość gość
Do wielu prac nie oplaca sie chodzic jak nie ma takiej potrzeby. No na c***j chodzic dzien w dzien do pracy za 1500? I tak by nic z tego nie bylo

Gość gość
Tak, już widzę jak facet się rozpisuje na kafe o tym, że go żona pociąga, bo mu dzieci wychowuje i ruskie pierogi lepi hahaha Już widzę, jak zdrowy facet wyzywa swoje koleżanki z pracy od korpozdz/ir Przecież na kilometr widać, że to zazdrosna i zakompleksiona baba napisała :o Weź kur/wa kobieto tego mopa, zapierdzielaj ku chwale tego swojego korpo-tatuśka i nie truj już :o

Gość gość
gość dziś no ale nie każdy zarabia 1500zł, a niektórzy nawet lubią swoją pracę, inni nie mogą robić wieloletniej przerwy, bo wypadną z obiegu zawodowego. To takie dziwne, że niektórzy żyją też dla siebie, a nie tylko dla dzieci?

Gość gość
gość 2016.02.25 16:10 a czemuż to? czy wyganiasz swą żonę po urodzeniu dziecka do pracy a dziecko dajesz opiekunce? niezły z ciebie "tatuś". i mąż. nie mówiłem że całe życie nie musi nikt pracować, tylko rok lub dwa jak dzieci są małe. czytaj uważnie kiepie x Czyli jednak kręcą cię pracujące ha ha. Żenisz się z pracującą, ona rodzi dziecko i siłą rzeczy jednak w domu na macierzyńskim, potem do 3 rż dziecka zostaje z dzieckiem w domu.

Gość gość
11:13 Kasjerka w Biedronce zawsze mozna zostac.....