Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niech ktos wytlumaczy kurze domowej jak praca Was rozwija

Polecane posty

Gość gość
A dla mnie te z etatów to kury kokokokoko ważne bo harują na koncerny kokokoko :D

Gość gośćjol
ciekawa jestem po prostu jak autorka doskonali te języki , wiadomo że w domu można pouczyć się słówek czy oglądać filmy w obcym języku czy nawet gadać z ludźmi przez czat,sama tak robiłam kiedyś, ale najlepiej jednak jak języka się używa tak na co dzień w pracy , prowadzi korespondencję , rozmawia z klientem przez telefon czy wyjeżdża na zagraniczne spotkania , w taki sposób najlepiej się doskonali język , nikt temu nie zaprzeczy

Gość gość
12;17 odnosic sie nie bede, bo jak dla mnie to ty w swojej obronie napiszesz wszystko nie biorac pod uwage jak dalekie jest to od prawdy. zreszta pozwol, ze zakoncze z toba te jakze fascynujaca konwersacje :D status que

Gość gość
winni sie tlumacza i to tyle w temacie :)

Gość gość
gość dziś No jeśli dla Ciebie 100% ludzi haruje na koncerny...

Gość gość
za co im to panstwo placi, to ja nie wiem. powinni komputery pozabierac X A skad pomysl zeto panstwo mi placi?

Gość gość
Tu nie ma miejsca na kulturalną i obiektywną dyskusję, bo zaraz próbujecie kogoś oceniać. Same stereotypy i przesądy, obowiązuje zasada " Jestem niekompetentny, więc chętnie się wypowiem". Większość wchodzi na forum, żeby zakładać durne tematy i urągać każdemu, kto mu odpisze i człowiek czuje się głupszy, o to wszystko, co przeczytał

Gość gość
paniom pracujacym w urzedach skarbowych czy tez urzedach miasta plac***anstwo. no chyba, ze sie myle :D

Gość gość
Ode mnie praca wymaga ciągłego dokształcania się, regularnie jeżdżę więc na różne szkolenia i konferencje, gdzie mogę uczuć się od ludzi mądrzejszych ode mnie. Poza tym prawie każdego dnia pojawia się jakiś problem do rozwiazania.

Gość gość
tracimy tylko czas odpisywaniem na głupie prowokacje, po co to komu?

Gość gość
12;31, moze ci placic tez osoba prywatna, grzeje mnie to, ale chyba oszukujesz swojego pracodawce siedzac w pracy na necie

Gość gość
Jezeli juz to status quo a nie que... I nie do konca rozumiem to wtracenie ;-)

Gość gość
tracicie... wezcie sie w koncu za te rzekoma prace nieroby p********e, obiboki za cudze pieniadze

Gość gość
12:34 jestem na koncowce ciaze siedze w domu, wiec nikogo nie oszukuje. Ps. Gdzie twoje dziecko? Bajki od rana oglada?

Gość gość
Kolejny temat kłótnia pracujące kontra niepracujące Autorko ja skończyłam dobre studia na dobrej państwowej uczelni i pracuję w zawodzie , praca ta daje mi satysfakcję po prostu lubię to co robię , atmosfera w pracy jest bardzo miła i pieniądze też są całkiem niezłe. Znam 2 języki i obydwa używam w pracy Piszesz że że szlifujesz języki . jakie to języki? jak je doskonalisz ? wiesz że najlepiej doskonalisz język jeśli go używasz na co dzień np. w pracy : maile , telefony od klientów zagranicznych , wyjazdy za granicę xx ja - nie autorka. Akurat z językami nie problem, jezdzilam z mezem i dziecmi na dluzej za granice, wiec wtedy tylko obcy jezyk, mam wielu obcojezycznych znajomych, gadam z nimi przez skypa, teraz też jestem za granicą i jeszcze inny język... Mąż w Polsce pracuje w zagranicznej firmie ( pewnie dlatego starcza nam kasy:)) mamy duzo znajomych ze świata , całe "życie towarzyskie" (wiec tez rozmowy)z nimi spada na mnie, bo mam wiecej czasu - a przez to i chęci:). A skończona dobra uczelnia tylko mi w tym pomaga. Poza tym wiele spraw domowych czesto zalatwia się w obcym jezyku - chocby organizacje wyjazdów, biletów, zakupy, wiecej czasu na buszowanie po internecie, a przeciez tyle jest ciekawych stron w obcych językach, od przepisów kulinarnych po politykę! Ja język wytrenowałam wlasnie w domu, nie na etacie. Piszę to, bo kazdy ma inną sytuację - tak w pracy, jak i w domu. Nie ma co sie nawzajem przekonywac, kazdy i tak wybiera to, co dla niego wygodniejsze. Kto ciekawy swiata, tego dom nie ogranicza. Nie w tych czasach!

Gość gość
literowka tepa krowo :) inteligentny czlowiek potrafi sie domyslic i nie musi sprawdzac pisowni w wujku google

Gość gość
zaciazona, czy slyszalas kiedys o takiej instytucji jak szkola? tam chodza sobie dzieci

Gość gość
Mamuśki kochane. Siedzicie w domu podobno dla dzieci. To dlaczego klepiecie na kafe od rana do wieczora? Gdzie w tym czasie są wasze dzieciaki?

Gość gość
nie rozumiesz wtracenia, bo jw tepa krowa jestes :)

Gość gość
Achtung! Tu gimbaza na forum. A u nas w szkole każdy ma neta w smartfonie i se dłubnie, nauczyciele też nie lepsi. Teraz każdy się zabawia netem i to nie jest fajne :-P

Gość gość
12;39 siedza zamkniete w zagazowanej kuchni matolku

Gość gość
literowka tepa krowo usmiech.gif inteligentny czlowiek potrafi sie domyslic i nie musi sprawdzac pisowni w wujku googl x Do dzieci też tak mówisz, czy tylko mąz tak się do ciebie zwraca? Inteligenty człowiek nie wyzywa od tepych krów, ale cóz widać z kim rozmawiać. Wściekłą sfrustrowaną mamuśką wylewajacą wiadro pomyj.

Gość gość
zaciazona, czy slyszalas kiedys o takiej instytucji jak szkola? tam chodza sobie dzieci x Słyszałam, ale czytam również, w tym topiku, że rozwijacie się, uczycie jezyków a tak na prawdę pierniczycie głupoty od rana do wieczora na kafe ;-)

Gość gość
Jestem położną pracującą na sali porodowej, kocham to, po prostu :)

Gość gość
ja mam dzieci odchowane, wiec mam czas siedzieć

Gość gość
głupie pytanie, gdzie są dzieciaki:-DGdzie niby mają być? W szkole;-)albo na wagarach. Matka na kafe, obiad przypalony, nieraz wcale:-(

Gość gość
ja mam dzieci odchowane, wiec mam czas siedzieć x I rozwijać się intelektualnie na kafe.

Gość gość
chyba lepiej siedziec w domu i miec czas na kafe niz siedziec w pracy ambitnej, ze hej i klepac na kafe :D to dopiero przeklamanie

Gość gość
Mój problem taki, że matka głównie na forum siedzi, jak nie na tym to inne, jakieś zawsze znajdzie. Ojciec drze ryja, że zamiast coś w domu zrobić se siedzi i odpisuje na posty. Po co ona to robi?

Gość gość
to autorka Jak sie pieknie mój temat rozwija.Ile obelg przczytałam pod swoim adresem, ile domysłow...jesli tak sie rozwijacie w pracy, to gratuluje. Najwyzszych lotów jad i żmijostwo. Oczywiscie abstrahuje od tych kulturalnych wypowiedzi i na temat, za które dziękuje . Niemniej jednak nadal uważam, ze kobiety dorabiają sobie dziwną ideologie do zwykłego zajęcia jakim jest praca.