Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda że Naj szantażuje dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość
Smof irytujący jesteś :O

Gość gość
Zaczynała pod nickiem Inessa, pózniej była Red Leeleeo i pisała na tematach z Najszybszym. Dlaczego najgorzej przedstawiła Wilka? Za biedny dla egoistki 💤:))))))))))))))

Gość gość
mucha sle te serio jeb nięta jesteś

Gość gość
Czyżby Naj miał dosyć Muchy? :D

Gość
muszka śmierdziuszka 2016.01.15 A Ty gościu, co myślisz o poszczególnych użytkownikach? muszka śmierdziuszka 2016.02.12 Oj gościu, chodź się lepiej napijemy. Ty postawisz, ja wypiję i Cię wysłucham, jakie te kobiety niedobre oczko.gif muszka śmierdziuszka 2016.01.15 Gościu, skąd o tym wiesz i dlaczego akurat w tym momencie została unieszkodliwiona? O ile oczywiście zaraz nie przyleci.. Oprócz tego "dobrze poinformowany gość" dostarczył Ci informacje na temat Tabasko. Tak samo z Hają. Tematów wilka, z których zostałaś wielokrotnie wyrzucona za rozmowy z gościem już nie ma ;) A tam na pewno też znalazłoby się wiele cytatów. Przeszukałem tylko parę pierwszych stron, pewnie jest tego dużo więcej. Czy teraz moje wrażenie, że szukasz afer pisząc z tak wiarygodnymi źródłami informacji jak "goście" jest uzasadnione?

Gość
Doceniam teraz ciężką pracę gościa od wklejek. Znalezienie nawet tych kilku głupich wpisów, zajęło mi chwilę (może byłoby łatwiej, gdybyś nie miała tu dziesięciu tysięcy postów i drugiego tyle z gościa ;) ), to jednak nie jest łatwy kawałek chleba ;)

Gość gość
wszystkie ciotki polazły do Haji a to MidEve a nie Mucha wiedzie w tym prym akurat obłudniku i wszystkie ciotki rozmawiają z gośćmi bo nie mają z kim!!!

Gość gość
Cyniku:( jak możesz się w to wkręcać?:( ale jeśli ja mogę od siebie to wiesz? Nigdy nie masz pewności kto pod gościem się kryje... Dlaczego sugerujesz że nick dodaje lub ujmuje wiarygodności?

Gość gość
:-D

Gość gość
CZ :D

Gość gość
CZ zaloguj się.

Gość gość
Teraz nagle okazuje się że ciotki mają paranoję i wytykasz im to na przykładzie muchy?Bo Mucha wyraziła zdanie o imperium czyli baby z Arki? Jak jeździły po Tab czy Haji to gębę na kłódkę trzymałeś.Wielki obrońca cynik tylko z nazwy💤:O

Gość gość
Haja ma Psuja. Na co jej Cynik :-D

Gość gość
ale jaki kurfa zorientowany, że tabasko i Hajabuza są gnębione przez ciotki. ciekawe. Hipokryci

Gość gość
gość4imp dziś Po pierwsze napisalam tylko o Wilku i o Naju, a Naj sie zgodzil. Po drugie nie nasmiewalam sie z Cynika. Sama poprosilam go zeby olal zaczepki Wladcy. Cynik jest super facetem i sie zgodzil. Dziekuje Cynik. Za temat tez. X Ja pierdolę co za cyrk :O

Gość
O Tabasko pisałem na tym forum. I prywatnie, myślicie, że czemu Muszka mnie nie lubi? ;) O Haji nie pisałem na forum, bo jej nie znam, ale swoje zdanie też wyraziłem prywatnie. Myślicie, że czemu Eve mnie nie lubi? :P

Gość gość
CzwarteImperium 2015.09.10 Zacznijmy od środka, bo lubię w środku... Ten facet nazywał się Ironiczny Magik. Dlaczego? Był magikiem słowa, choć bywał cyniczny. Czemu ci=pki lecą na takich facetów? Nie wiem, zapytałam swojej. Powiedziała, że się na niego uparła. Prosiłam siedź spokojnie, a ona: cyniczny, cyniczny...facet na horyzoncie. Lubię ironicznych, niby chłodnych facetów. Bo wiem, że gdzieś w środku są naprawdę gorący. A mnie interesował tylko taki seks. W sumie jest kilka rodzajów seksu. Można kochać się delikatnie, pieścić. Można pieprzyć się głęboko, mruczeć do ucha...można rżnąć się jak zwierzęta, jęczeć głośno. Lubię wszystko. Zastanawiałam się co on lubi. Który numerek... Napisałam mu maila. Zawsze był Ironiczny. Zażądał ode mnie dokumentów o pełnoletności. Zabawne. Nawet mnie rozśmieszył. Byłam w stanie mu je dać. "To jest mój dokument", wysłałam mu zdjęcie- siebie, ale półnagiej. Nie chciałam podawać mu wszystkiego na tacy. Nie pokazałam mu cycków, ani tyłka. Tylko siebie siedzącą na podłodze. Opartą o ścianę. W bluzce i majteczkach, gołe nogi, lekko rozchylone. Chciałam żeby zobaczył jakie nosze majtki. I odkryte ramiona...rozpuszczone włosy. Wiedziałam,że gdzieś tam , w głowie ma swój kobiecy ideał. Wcale nie cyniczny... Być może lubił subtelne kobiety. Mogłam być subtelna...do trzeciego drinka. Później wychodziła ze mnie zawsze nimfomanka. Ale on o tym nie wiedział. Chciałam się z nim spotkać w jakimś barze. Ubrać się starannie. Nie wyzywająco, ale seksownie. Wiadomo, że każdy facet lubi szpilki. Nigdy, nawet zimą nie nosze do nich rajstop. Po co? Miło się rozmawiało. Chciałam pić i wpatrywać się w niego wyzywająco. Kur=ewskie spojrzenie znad szklanki i moja bosa stopa pod stolikiem, przesuwająca się powoli po jego kostce, łydce, udzie...zatrzymująca się na kroczu. Ciekawe jest zderzenie w tej sytuacji dwóch spojrzeń w jedno. Prawie się nie znacie, pół wieczoru piep=rzycie o farmazonach i nagle ...to. -Czy twoja stopa jest na moim kroczu?-zapytał poważnie, nie spuszczając ze mnie wzroku. -Tak-odpowiedziałam zaczepnie. -A co? Wbiłam mocniej stopę czekając na jego reakcję. -Wiesz, że piętro wyżej są piękne pokoje?-wyszeptałam oblizując szklankę po alkoholu, delikatnie i powoli przesuwając po szkle językiem. Ciągle wpatrując mu się w oczy... Lubię jak ktoś patrzy. jezyk.gif I co? Poszedł? Bo miałam wtedy ochotę dominować i gwałcić. A to mogło być jednak odstraszające...

Gość gość
Tak. Ten wpis to cyrk imperium:D Ty taka zdystansowana a tłumaczysz się jak nastolatka:) tego zapytałam, tamtego poprosiłam a innego przepraszam itd. Powiedzcie mi że to gimnazjum???:o kur...smof to jednak jest spoko bo przynajmniej mu się nie mieszają swiaty.

Gość gość
I po co ten żałosny pokaz? Czyżby dla tej pomarańczowej publiki którą tak ponoć gardzicie?

Gość
@gość dziś Opinia bez nicka jest pozbawiona jakiejkolwiek wiarygodności, bo autora nie spotyka żadna kara jeśli kłamie. Jeśli opinia jest wypowiedziana z nicka z historią to ryzykuje tyle, że jeśli okaże się że kłamał, to więcej mu nikt nie uwierzy. To niewiele, ale zawsze coś. Coś jeszcze wytłumaczyć? Należy jeszcze rozróżnić opinie od argumentów. Przy tych drugich nieważne jest kto je wypowiada, może to być gość, albo członek redakcji kafeterii, jeśli mają merytoryczną wartość to same się obronią. Ale dawno tu nie widziałem czegoś takiego jak merytoryczny argument ;)

Gość gość
Smof, Błędny i Przyjaciel Spe chyba leją z tych dwóch wariatek :-D

Gość Najszybszy w mieście
Fantastycznie się to wszystko rozwinęło, tylko nie na temat :( Bardzo proszę Panie które szantażuje o natychmiastowe pojawienie się na temacie Przez Wasze lenistwo dziewczyny temat zszedł na zupełnie inne tory 😠

Gość gość
a najek w chu/ju ma ta cała wojne :D :D :D

Tabasko to kobieta zbyt klasowa jak na standardy Muchy. Dlatego jedynym ratunkiem było zajęcie stanowiska, lampa w oczy i wielogodzinne zeznania. Myślę Mucha, że spokojnie mogłaś jej jeszcze paznokcie wyrwać. Efekt zeznań byłby lepszy ;)

Gość gość
:-D

Gość gość
Znowu nie do mnie:( mnie nie szantażujesz a nawet chciałabym;)

Gość gość
Argumentem muchy jest wiara w to co pisze sama imperium:) argumentem imperium jest...co?:) zawsze jest możliwość bo taką daje to forum, że można pisać swoje racje z nicka i z gościa jednocześnie praktycznie. Opinia jest raczej zawsze subiektywna. Wiarygodność to głębsze pojęcie. Cynik:)