Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda że Naj szantażuje dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość muszka
Redaktor, Smofik wymyślcie coś i szantażujcie kafe ;)😘 😘

Gość gość
wszystko zaczęło się od maja 2015 i tajemniczego opowiadania imperium o seksie z czterema nickami 🖐️.

Gość gość
Od sierpnia ciotki roz******lają topik Hajabuzy i Psuja, gdyż "to była tajemnica poliszynela, że hajeczka hejtuje" :O

gośćKobietka dziś Andro dlaczego jak jest rozmowa o cyckach to pojawiasz się po chwili. Gdy pytam o coś innego poważniejszego to uciekasz? X Pewnie dlatego, że jest to forum erotyczne, czyli o cyckach, cìpach i d****h. A nie o rzeczach poważnych i poważniejszych. Nie czuję potrzeby dzielenia się z Tobą swoim życiem prywatnym.

Gość gość
Rzyg zostawcie Szamberium tu samą niech ,się bawi a te ratlerki co tu zostały niech czekają na ochłapy widać lubią tanie byle co 💤

Gość gość muszka
Redaktor tak to idzie.. najpierw nie masz ochoty na szantaż, a w następnym etapie już na sex :(

Gość gośćmucha
Wiem, że oni są zboczeni, ja jestem słodka, a i tak mnie nikt nie liże :P Zatem szantaż nie wyjdzie. :(

Gość
1. Czy aż za "świętą prawdę" to nie wiem, ale dawanie im jakiejkolwiek wiarygodności jest grzechem śmiertelnym, za który szatan ma przygotowane specjalne miejsce w piątym kręgu ;) Jak się jakaś pomarańcza z nowinką pojawia to jesteś pierwsza, żeby dopytać o szczegóły, jakby to był dobry pomysł. Nie jest. Przynajmniej rób to z gościa ;) 3. Imperium, jako dobre źródło podała Ci odpowiedź, nie chcesz w nią wierzyć z jakichś powodów? ;) Jeśli tak to zapytanie Naja byłoby dobrym pomysłem, zanim znowu się ośmieszysz. Ciebie chyba nie szantażuje? ;) Jak nie macie kontaktu mogę mu dać Twojego maila. Poczciwy człowiek z niego, na pewno rozwieje Twoje wątpliwości i nie pozwoli żyć w płonnej nadziei, o której piszesz w punkcie czwartym (projekcja? ;) ) 2. Bo opinia pomarańczy ma zerową wartość w porównaniu z tym co pisze Imperium. Pomarańcze sugerują, że zrobiła krzywdę Najowi, a ona że się zgodził i wiedział. Ja nie mam problemu z tym komu wierzyć, a Ty? ;) Skąd Twój pomysł, że nie wiedział? Bo tak napisała pomarańcza? ;) Teraz sama widzisz, dlaczego wiara w to co piszą jest niebezpieczna. 4. Oczywiście, że możesz oceniać zachowanie każdego kto tu pisze. Po to jest to forum, żeby oceniać innych, zakładać tematy w sprawie swojej opinii o działalności innych użytkowników, liczyć kto i kiedy siedzi, kto jest za stary na forum erotyczne itd. A ja mogę oceniać Twoje oceny ;) A Ty możesz ocenić oceną Twojej oceny, co na pewno zrobisz ;)

Gość
Żeby była jasność, piszę to wszystko tylko dlatego, bo liczę na nagrodę ;) Więc nie bierz tego personalnie Muszko ;) Wiesz jak to jest, płonna nadzieja sprawia, że robimy głupie rzeczy ;)

Gość gość
Bo opinia pomarańczy ma zerową wartość X To wypiertalaj na Arkę załatwiać te śmieci a nie rób tu syfu.Żałosni jesteście

Gość gość muszka
Tylko nikomu nie mów Smofciu :( Następny etap to będzie obiad.:(

Gość gośćKobietka
Czyli żona nie wie ? ;) Widze tutaj podwójne standardy. :)

Gość gość
Dlaczego mamy znosić życia ciężary? Zamiast brylować na uroczyskach? Po co pić cudzych nieszczęść nektary? Katastrofa jest zawsze sercu bliska. Ze złych myśli jad sączą puchary. Otwarta nieszczęść walizka... Już czas zagasić złe czary. W nich tylko żądza czai się niska. A gdy odejdą w piekło złe mary... Znikną ich straszne i ostre szpony. Weźmiemy się znów z życiem za bary. Kataklizm zostanie zagaszony. Qrwa mać :O

Gość Zastepca Michnika
Redaktor kim jestes? 😠

Gość gość
Mam wrażenie, że sednem całego konfliktu jest duża zazdrość Muszki o Naja, której nie potrafi ukryć, i stąd całe zamieszanie.

Gość gość
wylogowani niebiescy z rozpadającej się Arki sracie na siebie bo na Arce by nie uszło a nie żadne pomarańcze

Gość gość
A dasz się do ściany przykuć? ;)

Gość gość muszka
1. Cyniku nie przypominam sobie żebym biegała za każdą pomarańczą i dopytywała ją czy to jest prawda. Zatem kłamiesz, bo tak nie było. Kończą Ci sie argumenty? Jeśli tak jest to pokaż mi topiki gdzie pomarańcze piszą, a ja jestem jako pierwsza. Dokładnie. Rozumiem, że zauważyłeś dużą prawidłowość, więc powinno być tych przykładów dużo. 2. Dlaczego mam wierzyć imperium? Na samym początku, twierdziła że przespała się z tymi wszystkimi panami. Twierdziła, że imperium "Zawsze mowi prawdę" . Potem uparcie twierdziła, że przespała się z wszystkimi za wyjątkiem naja, ale z najem walnęła cyberka. Następnie, twierdziła, że to są tylko opowiadania i każdy kto w to wierzy jest głupi . Co do fot, to twierdziła, że najpierw wysłała zdjęcie w stroju kąpielowym na plaży, potem twierdziła że wysłała zdjęcie ci=py z wrednąminą,. (Między tym twierdzeniami ciągle przebijająsię porady, jak pozować - że najlepiej w lusterku- mam z tego dziki ubaw, ale to na marginesie) Co do stanu cywilnego. Najpierw twierdziła, że ma męża, mało tego udzielasie w obszernych ankietach skierowanych do mężatek, a potem zarzuca ludziom, że nic nie wiedzą o tym czy ma męża. No bo wierzą. Komu? Jej. Nie odbieram jej jako wiarygodnej osoby, a Ty naprawdę tak? Naprawdę? Naprawdę? Cyniku świat się kończy :D x Dodatkowo cyniku, gubisz się w swoich rozważaniach. Nigdy nie oceniałam, że ktoś jest za stary na forum erotyczne.Każdy ma prawo przebywać na publicznym forum:) x I cyniku to co piszą tutaj pomarańcze, że naj nie wiedział, to piszą pomarańcze. A jeśli pytasz (bo już z góry założyłeś co myślę nt temat), czy wierzę w jej zapewnienia to akurat w przypadku imperium nie dam wiary w ani jedno jej twierdzenie. Uzasadniłam Ci powyżej. Dodatkowo cyniku nie odpowiedziałeś na te pytania: Zakładasz, że nie mogę mieć swoich informacji, przekazanych bezpośrednio od konkretnych osób? Mogę i jeszcze dodatkowo, nie muszę ich ujawniać. To przeczy prawom logiki ? P.S. To czy i co łączy mnie z najem, czy mamy kontakt, czy nie, co wiem, a czego nie wiem wiemy ja i on. I tak jest od początku. Forum płynie swoim życiem a ostatnio ośmieszyłeś się tylko Ty :) Jak to było? Bez urazy, nie bierz tego personalnie 💤 🖐️

Gość gość muszka
P.s. 2 2. Dlaczego mam wierzyć imperium? Na samym początku, twierdziła że przespała się z tymi wszystkimi panami. Twierdziła, że imperium "Zawsze mowi prawdę" . Potem uparcie twierdziła, że przespała się z wszystkimi za wyjątkiem naja, ale z najem walnęła cyberka. Następnie, twierdziła, że to są tylko opowiadania i każdy kto w to wierzy jest głupi . x A teraz uparcie twierdzi, że to jest ich prywatna sprawa i nie będzie siewypowiadać na forum :D

Gość gość
Luuuuuudzieeeeee weźcie kilka głębszych wdechów:) to Internet, wirtual, forum, wasz świat równoległy??? Czy jedyny już teraz??? Boże za dwa lata będę pisać pracę. Mam nadzieję że zechcecie mi pomóc bo to będzie świetny temat. Oczywiście wszystkie cytaty które zechcę wykorzystać wykorzystam tylko za zgodą. Na pewno zapytam. Pozdrawiam ale poważnie co wy wyprawiacie.

Gość gość
siedzcie tu na tym temacie jak wam na arce za ciasno debile a od innych tematow i osob wara

Gość gość
gośćmucha dziś Podobnie jest z hają, nikt jej nawet nie zwróci uwagi, ale na pomarańczowo sypią się teksty na nią. Pewnie to była tajemnica poliszynela, że hajeczka hejtuje, tylko ciotki sie zorientowały niedawno i pewnie jakiś gość, lub dwóch. Buzi buzi, jak słodko oczko.gif

Gość gość
Haja ma wyjepane na te idiotki:classic_cool:

Gość gość
Haja hejtowała nawet Imperium i Samansarę.

Gość gość
Ja mam pytanie do muszki. Zaznaczę że jestem kobietą ale nie mam żadnego interesu jeśli chodzi o najszybszego w mieście. Ciekawi mnie o co walczysz? I nie doszukuj się złośliwości w tym pytaniu. Zwyczajnie wydaje mi się że obok imperium nie da się tak po prostu przejść i nie zauważyć jej obecności. Każdy chyba czyta i jakieś tam zdanie ma wyrobione. Twoje zachowanie to trochę tak wygląda jakbyś liczyła na to że nagle panom opadną klapki z oczu(nie wiem czy klapki owe mają). Też jesteś kobietą i chyba zdajesz sobie sprawę z tego że zauroczenie i fascynacja kimś trochę jednak zaślepia. Czy nie? Kurde nie wiem dlaczego obydwie nie umiecie żyć obok siebie w tym świecie? Dlaczego każda namiętnie odpowiada na zaczepki drugiej? Wy może to inaczej odbieracie ale tak z boku to naprawdę momentami śmiesznie wygląda.