Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalinka_nie_chudzinka

Szukam kolezanek do wspolnego odchudzania waga 100 plus

Polecane posty

Hej dziewczyny poszukuje kolezanek do wspolnego odchudzania tydzien temu wykupilam diete nie mam nic przeciwko w publikowaniu jej tutaj. Diete zaczynam od poniedzialku moja waga o zgrozo 130 kg juz raz udalo mi sie schudnac z kafeteria36 kg dlatego tez post zakladam tutaj. Otyla jestem od malego adtma sterydy geny mam sklonnosci i do tycia nie musze duzo zjesc by wazyc 5 kg wiecej wiec w moim przypadku dieta do konca zycia jest jedynym rozwiazaniem. Mam 6 letnia coreczke i kochajacego meza Mieszkam w uk moj 1 cel to 90 kg do lipca. Zapraszam wszystkie chetne panie bedziemy sie wspierac wzajemnie to bardzo motywuje.

Gość gość
Przyłączam się. Niby chce schudnąć "tylko" 10 kg, ale najgorsze dla mnie to utrzymanie wagi. Jem w miarę zdrowo, niestety siedzący tryb życia dodaje kilogramów.

Super bardzo sie ciesze diete zaczynamy od poniedziaalku a tutaj podrzucam posilki na 1 dzien diety :) wiec jesli jest ktos chetny stosowac ze mna ta diete prosze sie zapoznac i przygotowac :) Poniedziałek 1 Posiłek 4 jajka plus 40 gram orzechów nerkowca 2 Posiłek 180 gram łopatki przykładowo z papryka 30 ml oliwy z orzecha włoskiego 3 Posiłek 190 gram łopatki wieprzowe 40 ml oleju lnianego jest on najzdrowszy i zawiera najwiecej kwasów omega 3, ktore sa mega zdrowe i graja 1 skrzypce w tej diecie) 4 Posiłek 200 gram łososia wędzonego bądź surowego 5 Posiłek 150 gram serka wiejskiego plus 50 gram orzechów laskowych warzywa 500 gram wszystkie jakie sa do wyboru, po za ziemniakami zostają przy każdym dniu

Witam ja też się przyłączam.Moja waga to 92.5kg chcę zrzucić 25kg ,zaczęłam dopiero wczoraj.Może razem uda się nam osiągnąć cel.Ja 9 m-cy temu rzuciłam palenie i wpadłam z jednego nałogu w drugi czyli obżarstwo ale to już koniec.Od wczoraj obiecałam sobie że schudnę choćbym miała na rzęsach stanąć.

Jestem pewna że dasz radę.Jeśli o mnie chodzi to ja muszę mieć motywację .Ostatnio kilka miesięcy miałam doła ale teraz w weekend dostałam takiego kopa,że mogę góry przenosić.Także walcz bo warto.

Gość gość
STRASZNA ta twoja dieta, sam tłuszcz, a gdzie węglowodany. Myślę, że to marny dietetyk. Ale życzę powodzenia;)

Gość gość
Ja się nie znam na dietach odchudzających, może tak trzeba. Dla mnie ta dieta jest straszna, ja musze mieć posiłki zróżnicowane, z dużą ilością warzyw, mięso jem sporadycznie i tylko indyka. Słodycze, cukier, smażone ograniczam do minimum. Zamiast oleju wolę pestki dyni, slonecznika i siemię lniane.

A dla mnie ta dieta nie jest straszna chociaż też się nie znam.Parę lat temu schudłam 12 kg jedząc podobnie no może bez tych orzechów i oleju.Teraz mam zamiar to powtórzyć.

Do kazdego posilku dodajemy warzywa jakie chcemy tez sie przerazilam gdy mi ja podeslal ale coz mozna sprobowac troche podobna do diety tluszczowej gacy:) dietetyk ma swoja strone na fcb i sama widzialam ze efekty sa no coz sprobuje ten miesiac i zobaczymy jesli bedzie mi nie na reke to juz wiecej nie kupie

Gość gość
Jak masz TVN style, to polecam nowy program „wiem, co jem na diecie. Bosacka-prowadząca odchudza z profesjonalistami i jest mnóstwo mądrych i zdrowych rad, omawiają też wszystkie modne diety. Może można zobaczyć to w internecie.

Natalinko,pisałaś że schudłaś kiedyś 36 kg to napisz w jakim czasie i jaką dietę stosowałaś,bo ja to tak bardziej intuicyjnie:zero słodyczy chleba ,makaronu nawet kawy i herbaty bo nie lubię bez cukru i duuużo mniejsze porcje.

Schudlam tutaj z dziewczynami na kafeterii w 3 miesiace jadlam wszystko lecznie jadlam chleba ziemniakow makaronow pilam ocet jablkowy i jadlam 5 razy dziennie o stalych porach ale jak widac efekt jojo w ciagu 2 lat

3 m-ce to rzeczywiście bardzo szybko. Efekt jojo to nasza wina,ja też to przeszłam.Najpierw pilnowanie co się je potem euforia ,że tyle schudłam i dawaj:batoniki,lody ,piweczko(to chyba najgorsze)i fruu waga w górę nie wiadomo kiedy.

Witam ,u mnie dzisiaj po dwóch dniach odchudzania mniej 0.8kg,ale się cieszę ,mam nadzieję utrzymać takie tempo,chociaż wiem że to tylko tak na początku waga leci. Ale tym razem jestem zdesperowana na maxa.Mój mąż i brat zawsze na Dzień Kobiet kupują mi bombonierki i się nie skusiłam, sami jedli a ja soczek warzywny.

Gość asusia102
U mnie po tygodniu odchudzania -2kg myślę,że to dobry wynik biorąc pod uwagę,iż nie katuję się dietą tylko jem regularnie to na co mam ochotę i stosuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl