Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utracone szanse po 30

Jestem facetem po 30 i nie mam juz ochoty poznawac kobiet

Polecane posty

Gość gość
utracone szanse po 30 dziś Chce mu zasugerowac zeby schudl (bo on akurat ma nadwage) i inaczej sie ubral i mysle, ze bede tak fantazjowac ;)

Gość gość
21:56 ogier padł :-(

zapadnietej klaty nie mam, jedynie tylko to że wąską...

"Chce mu zasugerowac zeby schudl (bo on akurat ma nadwage) i inaczej sie ubral i mysle, ze bede tak fantazjowac" - o widzisz, czyli to jednak tylko platoniczna milosc, a do lozka go chcesz, jak schudnie :) a wiec mialem racje. wy dziewczyny tak samo patrzycie na wyglad jak my faceci i tez odrzucacie, jak nie spelnia waszych wymagan i wiecie, ze znajdziecie innego, ktory je spelnia...

Gość gość
no dobrze, fajnie ci sie z nim przebywa, towarzysko, ale zastanow sie - czy to wystarczajace do tego, ze fantazjujesz o tym, jakby cie posuwal? nie wiem jak ona, ale ja miałam fantazje na temat facetów, którzy nie powinni mi się podobać z wyglądu, ale czymś mnie zafascynowali, miałam już mokro w majtkach przy jednym brzydalu, który tak był inteligentny ze jak coś powiedział to mogłam majtki ściągać od razu, raz jeden brzydal fascynował mnie bezczelnym urokiem,,,,,oj nie wiesz nic o kobietach

Gość gość
...biedna nasza szkapa :-(

Gość gość
wiśta wio

22:04 - a ty jestes ladna? szczupla? czy tez masz nadwage? :))

Gość gość
Hejta wio...prrry:-D

Gość gość
Ja patrze na wyglad, bo jestem typowym wzrokowcem o zacieciu artystycznym! Rzadko ktora kobieta tak ma :) Ile znasz kobiet, ktore uwielbiaja kochac sie przy swietle i nalogowo ogladaja p****le? :D Ale jest roznica miedzy nami, bo ja go nie skreslam. Ja go chce ;) Poza tym malo kto spelnia moje kryteria a on je spelnia :D Co w tym zlego, ze wolalabym, by spelnial je w wiekszym procencie? Jak mu na mnie zalezy to to zrobi.

Gość gość
oj co tak wskakujecie na chłopaka jak na chudą klacz? mam równouprawnienie? mamy skoro laski z małymi piersiami mogą się uzalać na sobą, to facet z zapadniętą klatą też

Gość gość
Waze 60kg przy 164cm, ale za to w talii mam 58cm, to sam ocen, czy mam nadwage...? :P

60 kg przy 164 wzrostu to do szczuplych nie nalezych. moja byla przy tym wzroscie wazywa 45 kg....

Gość gość
ok z ręką na sercu ja jestem szczupła i ładna nie przeszkadzają mi wklęsłe klaty, ale ciebie bym ni chciała za twoje ciasne poglądy ale fakt ne lubie niskich, chociaż tacy tez mi sie podobali jak z charakteru sensowni

Gość gość
22:04 - a ty jestes ladna? szczupla? czy tez masz nadwage? usmiech.gif ty to naprawdę jesteś zje..ny ......jak tam chcesz, dla ciebie mogę być i tłustą lochą i dlatego kręci mnie intelekt u faceta, albo jego osobowość- i wtedy to desperacja i rzucanie sie na każdego, albo mogę być chudą suką obciągarą, która się upiła i poleciała na pasztet. Ale z ciebie jest żałosny frajer :D

Gość gość
to twoja była miała niedowage:)

Gość gość
60 kg przy 164 wzrostu to do szczuplych nie nalezych. moja byla przy tym wzroscie wazywa 45 kg.... a to nie ma sprawy, zamiast baby kup sobie wór krowich kości, wysyp na łożko i na jedno wyjdzie

miale niedowage ale cudowne ksztalty, te smukle dlonie, chude zgrabne nogi, ach, cos pieknego...

Gość gość
Tylko, że autorowi tego nie wytłumaczysz, że jego problem nie tkwi w wąskiej klatce tylko w bardzo wąskim myśleniu, widzeniu.

Gość gość
no jakieś 6 kg brakowało jej do dolnej prawidłowej, chyba ze miała 15 lat

ach tak, waskie myslenie, bo odrzucam laski z nadwaga, ktore mnie nie podniecaja seksualnie...

Gość gość
to jakieś zagłodzone biedactwo, chyba puszczała się z toba byle dostać miskę zupy i nocleg

Gość gość
nie wąskie myślenie, bo myślisz że inne laski odrzucały cię za wąską klatę

Gość gość
Leje z tego :) Moje wymiary to ok. 83-58-85 - ile powinnam miec, zeby wg Ciebie nie byc gruba? :D

Gość gość
hehe ja to za gruba dla ciebie bo 165 i 57 kg oj chyba się popłaczę no cóż jakoś przeżyję a ty z wagą na spotkania chodzisz?

wiec z jakiego innego powodu mnie odrzucaly? ze mna sie naprawde fajnie rozmawia, zgorzknialy sie stalem dopiero po ostatnim zwiazku, a tak to bylem mega pozytywnie nastawiony...

Gość gość
przyznaj się wreszcie, ze nakryłeś ją jak zjadła jedną marchewkę więcej i wywaliłeś ją z chaty

Gość gość
a z charakteru jaka powinna być dziewczyna dla ciebie autorze?

"a ty z wagą na spotkania chodzisz? " ja to widze :) nie musze miec wagi, mam wage w oczach :D

Gość gość
Wąska klata :D Jestem facetem i nie sądzę, aby tak kobiety miały fioła na tym punkcie, jak ryj jest zj****y to klata nie pomoże. Zresztą każda kobieta woli innych facetów, jedna grubszych, druga chudszych, a nawet i chudych.