Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 go艣膰

Czy jestem zacofana bo nienawidz臋 niemc贸w?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Nie mam do nich szacunku i czuj臋 niech臋膰 do tego narodu. Po prostu nimi gardz臋 i nie lubi臋. Nie lubi臋 tego co niemieckie a zw艂aszcza samych niemc贸w. Mam tak odk膮d pami臋tam chocia偶 nie jestem jaka艣 zacofana. Wiele razy przez znajomych jestem z tego powodu krytykowana 偶e to "zacofane" i tamto to przesz艂o艣膰. Ja po prostu nienawidz臋 ich za to ile Polak贸w i ludzi innej narodowo艣ci wymordowali, jak zniszczyli Polsk臋, za to 偶e zabijali tyisi膮ce dzieci, kobiet i te wszystkie zbrodnie. Za to 偶e nawet teraz nie maj膮 do moich rodak贸w szacunku, 偶e wyzywaj膮 nas od czy艣cicieli kibli i s膮 dumni z tamtej wojny. Ogl膮da艂am wczoraj Panist臋 i zacz臋艂am si臋 nad tym zastanawia膰. Szczerze jak zobaczy艂am po raz kolejny ten film to mia艂am ochot臋 wymordowa膰 wszystkich niemc贸w za tyle 艣mierci niewinnych ludzi. Zabijali 偶yd贸w, nas i ludzi innych narodowo艣ci, traktowali nas jak podludzi a teraz u nich jest pe艂no uchodzc贸w i nie daj膮 sobie rady. Gwa艂c膮 ich kobiety i zabieraj膮 im ich kraj. Powiedzcie co o tym my艣licie? Czy to karma dla niemc贸w?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ma pani racj臋 ale dotyczy to raczej w艂adzy niemieckiej. Natomiast nap贸r imigrant贸w b臋dzie i u nas jak si臋 ociepli , tak pod koniec maja mo偶e by膰 gor膮co . Miejmy nadziej臋 , 偶e nie b臋d膮 uzbrojeni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozumiem Ci臋... te偶 tak mam. Latem, wsz臋dzie ich pelno nad morzem, a zachowuj膮 si臋 tak jakby byli u siebie... a naszych ludzi traktuj膮 z pogard膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam tak samo nienawidze niemc贸w chocia偶 mam dopiero 20 lat. Mojego dziadka i po艂owe jego rodze艅stwa zabili podczas wojny. Nie wspominaj膮c o tych wszystkich ma艂ych dzieciach. Albo jak robili myd艂o z ludzi czy wagony ca艂e zabijali.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JUNKIE DEVIANT PSYCHOPATH 666
Zap艂odni艂em m艂od膮 niemk臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 17 lat i nienawidze te偶 niemc贸w i ca艂a moja rodzina. Jak gram w g艂upi膮 gre np cs i s膮 jacy艣 niemcy to zawsze obra偶aj膮 polak贸w nawet jak si臋 do nich nikt nie odzywa. Zawsze wspominaj膮 wojn臋 i 偶e dobrze tak nam, 偶e my nadajemy si臋 do czyszczenia kibli u nich i pracy jako sprz膮tacze. By艂em w niemczech na wycieczce szkolnej rok temu i tylko u艣wiadomi艂em sobie tylko 偶e ich bardziej nienawidz臋. Kocham Polsk臋 i sw贸j nar贸d i nigdy nie zapomn臋 co robili nam podczas wojny. I szczerze by艂em ciekawy czy poradz膮 sobie z imigramtami a tymczasem oni siedz膮 cicho i si臋 boj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
14.18: Masz racj臋, b臋d膮c latem w Ko艂obrzegu obserwowa艂am zachowanie tych szkop贸w i jest tak jak piszesz... Oni nas maj膮 za nic, uwa偶aj膮 si臋 za lepszych bo maj膮 wi臋cej kasy...Te偶 nie cierpi臋 tego byd艂a...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja pracowa艂am jako sprz膮taczka w Niemczech 4 lata. I wiecie co? By艂am wtedy samotna i biedna, rodzina na drugim ko艅cu Polski, podrywali mnie bogaci Niemcy, jeden nawet mi si臋 o艣wiadcza艂 i nie chcia艂am nic od nich. Ca艂y czas czu艂am niech臋膰 do tych ludzi pomimo tego, 偶e jestem bardzo tolerancyjna. Zarobi艂am sobie przez te 4 lata na mieszkanie i wrodzi艂am do Polski si臋 budowa膰. Kocham moich rodak贸w i Polsk臋, nie wyobra偶am sobie 偶ycia w Niemczech czy zwi膮zku z Niemcem. B臋d膮c tam u艣wiadomi艂am sobie 偶e oni s膮 okropnie leniwi, ma艂o inteligentni i boja藕liwi. Wielokrotnie spotka艂am si臋 z jakimi艣 rasistowskimi zwrotami w moj膮 stron臋 bo by艂am Polk膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ja wam co艣 opowiem. Ja nienawidz臋 Niemc贸w od dziecka. Moja mama zosta艂a zmuszona do wyjazdu do pracy jak by艂am z siostr膮 dzie膰mi. Nienawidzi艂y艣my tego kraju, w szkole ucz膮 histrorii zupe艂nie inaczej, tak jakby wojna to by艂a wina Polak贸w a oni nic nie zrobili. Po 7 latach wr贸cili艣my na sta艂e do Polski i otworzyli艣my restauracj臋 nad morzem. Pracuje tam ca艂a nasza rodzina a 偶e my chodzi艂ysmy tam do nimieckiej szko艂y to j臋zyk znamy doskonale. W wakacje wbili do restauracji niemcy - konkretnie niemiecka jaka艣 wycieczka. M贸wili po angielsku wi臋c i w tym j臋zyku ich obs艂ugiwa艂am. No i nagle oni zaczynaj膮 rozmawia膰 偶e nic dziwnego, 偶e tak ch臋tnie podczas wojny gwa艂cono polskie kobiety, 偶e jeste艣my jak robaki, 偶e to wszystko zawsze by艂o i jest ich, 偶e jeste艣my biedni i 偶a艂o艣ni i powinno si臋 nas wybi膰 bo jestesmy zaraz膮 a ja jestem dziwk膮. (m贸wili pomi臋dzy sob膮, nawet kobiety). Nie wytrzyma艂am i wyrzuci艂am ich z restauracji, przylecia艂a moja mama i szef kuchni i jak si臋 dowiedzieli o wszystkim to sami ich wykopali i wygarn臋艂a im moja mama po drodze wszystko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja sobie nie wyobra偶am wi膮za膰 z niemcem te偶. wszystko co niemieckie to fa艂szywe ludzie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niemcy ju偶 si臋 ko艅cz膮, nied艂ugo ciapackie przegrywy przejm膮 tam w艂adze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do autorki ! .szacun wielki ja mam do tego szajzu wrodzon膮 nienawi艣膰 .mi przez gard艂o nawet nie mo偶e przej艣膰 to s艂owo 艣wi艅skie ! .n.c.rzygam na to pedalskie scierwo .na szcz臋艣cie nie mam w艂adzy wykonawczej bo moja nienawi艣膰 jest taka jak by艂a h.a. -do polski .maj膮c w艂adz臋 wykonawcz膮 d膮偶y艂bym do zr贸wnania tego 艣cierwa z ziemi膮 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oni zniszczyli sobie wizerunek przez drug膮 wojne swiatow膮 .. PObili wtedy rekord okrutnosci.. takie rzeczy nie dzia艂y sie nawet 1000 lat temu na wojnach co w 20 wieku .. A niby cywilizacja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jedno jest tez pewne wojny nie wywo艂aj膮 bo tak jak i polska nalezymy do .nato. - a wywo艂anie wojny skutkowalo by obroceniem wojsk natowskim przeciwko nim .tak jak polskie wojsko musia艂o by si臋 w艂aczy膰 do wojny gdyby kto艣 zatakowa艂 inny kraj .a wyst膮pienie jednego pa艅stwa przeciw poz贸sta艂ym czy dw6ch .skutkowa艂o by zr贸wnaniem z ziemi膮 .i wy艂膮czenie takich z nato .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poz贸sta艂ym - pozosta艂ym .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co szkopskie to wredne ! .ten ich 艣wi艅ski j臋zyk ! .rzygam na to .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 margo0001
ja te偶 ich dalej nie lubi臋, m贸j dziadek by艂 w dw贸ch obozach koncentracyjnych, aresztowa艂o go gestapo, a babci臋 wywie藕li na roboty do niemiec gdy mia艂a 16, a jej siostra ukrywa艂a 偶yd贸w w piwnicy dzieci艅stwo sp臋dzi艂am przy kuchennym stole na wsi s艂uchaj膮c opowie艣ci dziadka o obozie pracy w P艂aszowie i jego ci臋偶kiej pracy w kamienio艂omie dok艂adnie w tzw wapienniku. Nie mog臋 im wybaczy膰 jak zmarnowali m艂odo艣膰 moich dziadk贸w tego przez co musieli przej艣膰.

Udost臋pnij ten post

Moja babcie uratowa艂 Niemiec z obozu mieszkaj膮cy lata w Polsce, pojecha艂 do gen guberni i kilka dni p贸藕niej cala rodzina zosta艂a zwolniona z O艣wi臋cimia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
takich na 100% .by艂a garstka jeden na 1000 . -maj膮 艣wi艅ski j臋zyk przepraszam bo mo藕e kto艣 poczu膰 si臋 ura偶ony ! ,偶e obra偶am 艣winie .siostra mojej 偶ony opowiada艂a 偶e jeden szkop ! .zastrzeli艂 dziadka za kawa艂ek chleba ! . -偶ywcem bym takiego skurwysyna spali艂 ! - albo po unieruchomieniu ,wpu艣ci艂 do mordy ! i nosa pare kropel super kleju 偶eby zdycha艂 powoli .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pisz膮c przepraszaj膮c za obraz臋 艣wi艅 mia艂em na my艣li zwierz膮tka te dzikie i domowe kwikaj膮co chr膮haj膮ce . Szkopy tak samo jak peda艂y ! .mam za najgorsze scierwo spo艂eczne .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
-zyj膮c tamtych latach ch臋tnie bym wybebeszy艂 szwabk臋 .usmarzy艂 j膮 i zjad艂 .jej piersi odcio艂bym na rzywca .zanim by si臋 wykrwawi艂a widzia艂a by jak je zjadam .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomasz pyta
ciekawe ile % tego szkopskiego szajzu pot臋pia wojne 1939 - 45 .podejrzewam ze 1% . - 4% jest oboj臋tne , a 95% jest dumne z tego .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
fajnie by takiego szkopa ss.oblac benzyn膮 powiesi膰 , puki dycha podpali膰 ! .dy艅dy艅dy艅 i po sprawie ! .

Udost臋pnij ten post

tez nienawidze niemc贸w zniszczyli wszytko a po藕niej jakby nigdy nic przyjezdzaj膮 zwiedza膰 to co polacy naprawili po nich to jest 偶a艂osne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spokojnie, niemcy i francuzi oraz szwedzi znikn膮 z europy, zalej膮 ich ludzie z bliskiego wschodu, wydoj膮 ich system socjalny, zad艂u偶膮 ich i wyjad膮, a ich kraje si臋 zawal膮 w ruinach, narody powymieraj膮 bo przyrost maj膮 negatywny, kwestia 2 pokole艅 i po nich, nie potrzeba wojny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niemc贸w ciapaci za艂atwi膮
niemiecki to chyba najbrzydszy j臋zyk 艣wiata, be艂kot straszny, i brzydkie kobiety maj膮 hahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szkopy jak peda艂y im mniej tego szajzu tym lepiej ,na antarktyd臋 z tym 艣cierwem .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
obowi膮zkiem karzdego normalnego polaka jest nienawidzi膰 - szkopskiego i pedalskiego szajzu .je艣li kto艣 jest temu pe艂en uwielbienia i jeszcze ich broni powinien jaknajszybciej zapisa膰 si臋 na badania do psychijatryka na przymusow膮 terapi臋 ! .mo偶e nie by膰 jeszcze za pu偶no i by膰 mo藕e takiego osobnika uda si臋 wyleczy膰 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
.takiego geringa - najlepiej mo偶na by bylo potraktowac jako worek treningowy . powiesic nogami do gory rece ,na podlodze lancuchami unieruchomi膰 .owin膮膰 foli膮 samoprzylepn膮 by nie zarzygal podlogi i mozna kopa膰 t艂uc do woli,ale powoli by nie zdech艂 za szybko .

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋