Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona chce wrocic.....

Polecane posty

Gość gość
babskie podejście do zdrady jest ok:D a jakie jest podejście faceta do zdrady? zdradziłem bo żona mi nie dawała d**y a mam potrzeby duże, bo się zapuściła itd. jej wina, nigdy moja, no co ja poradzę na to że baby same mi włażą do łóżka, pozdrawiam Karolki

Gość gość
dodam że mam gdzieś co zrobi lub zrobił autor

Gość gość
Co nie zmienia faktu ,ze osoba zdradzająca robi źle czy to mężczyzna czy kobieta. Jak jest źle w zwiazku to odchodzi się a nie zdradza. Mozna i tak jak zona autora ale jaki sens jest w jej powrocie ? Tak bardzo jej mąż nie pasował ,ze teraz chce do niego wrócić ? To nawet nie logiczne nie mówiąc o tym ,ze miłości w tym żadnej tylko egoizm.

Gość gość
a znasz przypadki zdrad, które scalały związki, ja znam i psychologia również

Gość gość
A jesteś autorze pewien że ona nie chce wrócić tylko po to żeby cię wmanewrować w sytuację gdzie to ona będzie mogła złożyć wniosek o rozwód z TWOJEJ winy? Bo na razie wygląda to dla niej nie za ciekawie.

Gość gość
Oczywiście ,ze takie przypadki bywają ale gdy osoba zdradzająca nie wyprowadzi się. Mozna dać szanse i naprawiać związek gdy jest nadzieja ,ze osoba zdradzająca jest rozdarta miedzy małżonkiem/zona a kochankiem/ kochanka. W sytuacji wyprowadzki podejmuje się decyzje zmiany a to znaczy ,ze podejmujemy decyzje o rozstaniu wiec trzeba liczyć się z tym ,ze powrotu nie będzie a przynajmniej może on być niemożliwy.

Gość facet po rozwodzie
Zdrady, które cementują związek oczywiście są, ale wtedy, gdy zdradzająca osoba wraca uzmysławiając sobie wartość związku/małżeństwa i partnera. Wracają pełne miłości i pokory, świadome tego co zrobiły i tego ile teraz trzeba będzie przegadać, ponaprawiać. Czasem jednak partner/ partnerka chce wrócić, bo dostał/a kopniaka i nie ma co z sobą zrobić. Bezrefleksyjnie i traktując to jako oczywistość. Czyli traktując swoje małżeństwo i dom jak bezpieczną bazę do następnych miłosnych wypadów, a partnera/partnerkę jak zapchajdziurę. Na pytanie jak jest w tym przypadku to Autor musi sobie odpowiedzieć. Poza tym do takiego wybaczania nie każdy się nadaje. Mnóstwo złych emocji.

Gość gość
No jeszcze dwa tygodnie przed poznaniem fagasa bylem tak mowila miloscia jej zycia a tu nagle bum!w malzenstwie bylo ok w sex tez ok tylko musze dodac ze kiedys miala chlopaka ktoremu rogi tez dorobila a co so pustego mieszkania to nawet pralke wziela a na wszystko pracowalem ja nie ona.

Gość gość
I jeszcze jedno gdy chciala wrocic to nieokazala skruchy nawet nie bylo slowa przepraszam nic tylko los i zimno przesto podjolem ostateczna i dobra decyzje.

Gość gość
Przepraszam pisalem z telefonu i pomylilem niektore litery.

Gość gość
Autorze dobrze zrobiłeś, skoro już za młodu zdradzała, to najwidoczniej taka jest. Rozwiedź się, pozbieraj i ułóż zycie na nowe, bo młody jesteś, połowa życia przed Tobą.

Gość gość
Dokladnie mysle ze podjalem sluszna decyzje zreszta wszyscy nasi znajomi ktorzy ja znaja od lat tez tak mowia bo ona mysli ze jak jest bardzo ladna to wszystko moze, no moze.......ale juz nie ze mna.

Gość gość
gość wczoraj DAJCIE SPOKÓJ WSZYSTKIE OBRĄ CZYNIE. JEGO KOBIETA ZACHOWAŁA SIĘ JAK QURWA niestety cześć kobiet tak właśnie się zachowuje. i tyle w temacie nie daj jej wrócić zadbaj o dziecko jeśli twoje.

Gość facet po rozwodzie
Czyli chyba nie dociera do niej co tak naprawdę Tobie zrobiła, i że bankowo jej wybaczysz. Niestety na kilomert mi to pachnie brakiem szacunku. A szacunek obok miłości jest niezbędny. Pytanie jak to widzisz w kontekście dziecka? Ma zostać z Tobą, czy z nią, gdzie ma mieszkać, jeżeli ma być z matką? Rozwód rozwodem, ale trzeba myśleć jak mężczyzna i ojciec.

Gość gość
Dziecko jest z nia i fagasem zobacze jak to bedzie dalej na rozwodzie chcialbym dziecko do siebie wziazc ale pracuje dziecko ma 8 lat i jest problem,ona nie pracuje i ma czas zobacze bo bardzo kocham dziecko i tylko za nim teraz tesknie.

Gość gość
Dodam tylko jeszcze ze z jej strony nie ma zadnej skruchy,rozmawia ze mna jakby nigdy nic sie nie stalo???Niewiedzialem tak naprawde komu poswiecilem polowe swojego zycia,na poczatku byl szok i bol i niedowiezanie ale klapki mi spadly po latach i zobaczylem wroga a nie kochajaca zone,kogos kto chcial mnie znisczczyc i dlatego wielkie NIE!Ona jest zdziwiona ze ten kochajacy maz powiedzial jej ostateczne NIE a zawsze byl taki kochajacy.

Gość BRAWO TY
gość dziś Dobrze że masz jaja w portkach i ją pogoniłeś coraz wiecej kobiet myśli że mogą traktować facetów jak śmieci ale prawdziwy facet sobie na to nie pozwoli. Niestety ale taka jest prawda były czasy gdzie faceci byli nie porządku obecnie jest 50% na 50%. Walcz o dziecko żeby ona jej nie wychowała na taką szmatę jak ona sama

Gość gość
Na szczesie corka ma serce po mnie i to mnie cieszy.

Gość gość
Jak wróci to raczej gorzej nie będzie niż już było więc możesz spróbować jeżeli chcesz.

Gość BRAWO TY
gość dziś Każde serce można zatruć jadem więc uważaj. Lekarstwem może być tylko dużo miłości z twojej strony.

Gość gość
I dodam ze gdy jej powiedzialem nie i poslalem spowrotem do fagasa to mnie zalewa smsami o rozych bzdetnych nieistotnych sprawach ale ja to mam gdzies.

Gość BRAWO TY
Jeszcze zapytam ile ona ma lat? ile ty? Ile fagas? Jak się poznali?

Gość gość
Ja mam 37 i ona tez fagas chyba 40 ale dokladnie nie wiem.

Gość gość
A gdzie sie poznali tego dokladnie nie wiem tylko przypuszczam ale to ma malo istotne znaczenie.

Gość gość
Ona teraz będzie wysyłać smsy, dzwonić, nie daj się. Pewnie tam ten już jej nie chce i teraz chce wrócić, za dobrze jej było, nie musiała pracować, siedziała w domu, więc babie odbiło. Kopnij ją w tyłek i poszukaj porządnej, z którą ułożysz sobie życie, tylko o córce nie zapominaj, bo ona niestety najbardziej na tym ucierpi.

Gość gość
Dokladnie mnie te smsy tylko denerwuja dla mnie to jest toksyczne jak poszla do innego to niech mi da spokoj a nie dzwoni i pisze?O corce nie zapomne bo ja kocham nad zycie a kobiete poszukam inna na szczescie mam u kobiet powodzenie.

Gość gość
Tylko najpierw się rozwiedz dopiero szukaj kobiety.Bo póżniej są tylko problemy.Z czystą kartą zaczynaj nowe życie.Wszystkiego dobrego i nie zrań tej która cię pokocha.

Gość gość
Oczywiscie najpierw rozwod a co do skrzywdzenia innej niewinnej kobiety nie ma mowy bo wiem sam przez co przeszedlem.

Gość gość
To tak jest Jak wartosciowy mezczyzna trafi na taka nic nie warta lafi...nde.

Gość gość
jeszcze nie wiesz czy nie jest w ciąży z fagasem uważaj żeby Ciebie nie wrobiła